IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето... (архив до 20.09.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• [QUOTE=marandi;1059268431]
    Първоначално изпратено от sergo Разгледай мнение
    П.П. Серго, ако имаш питанки по софто-ве/хардо-ве - питай спокойно. Имам лек 15 годишен опит, когато БГ-то и Света не знаеха какво е и-нет и компютър, като Сис-Админ..
    Ле-ле, ти не знаеш ко каза!
    Е те са здръстих с въпроси не само темата а и целио форум.
    Както се казва:
    - Ти отвори кутията на Пандора!

Аре да те почвам!

Я ми кажи как мога да си слагам ударение на която си искам буква от дадена дума, за да подчертая нейната архаичност например?
    Щото аз до никъде не стигнах до сега.
    Пък ще е полезно за всички, когато пожелаят да се изразят неформално.

"Те са си ба куче макята!"

В този пример шопите слагат на кучешката роднина ударението на първото "а".
    А без такова се губи автетичността.

Коментар

• Първоначално изпратено от zarco Разгледай мнение
      Космо, би трябвало да се отдаде необходимото уважение и на дамите - умни и чаровни, които участват в темата, между които - и на създателката на темата - Съни...

Да им пожелаем да са здрави и щастливи!
      +111111

Без мацките, темата никога нямаше да е същата.

Ъъъ ... ( смигам )

Коментар

• Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
        Анон приятелю, малко хора помнят че на тая тема и архивираха едни 5 000 мнения в началото... Иначе наистина стана приятно ммясто защото няма тролове (тук блягодарим на чудесните и професионално работещи модератори - Амстердам, Бети и другите) и хората са много интелигентни и мислещи... Нивото е доста по-високо от средното ниво на български форум...Стана интересен микс, между хора с опит, хора със знания, такива с пари и информация, романтици, млади, стари, спортисти, майки, бащи, деца, политици, меломани итн.. Но всички (включително и ти) ни обединява невероятната атмосфера която цари, както и много високият и литературно издържан стил на писане.. Май аз съм най големият простак, ама се старая да се подобрявам... Иначе дори и когато отсъствам от страната темата си върви с пълна сила.. Самият аз дори като не пиша влизам да чета... И научавам много неща - тук откривам вътрешна информация за компании и проекти, откривам много красиви произведения, приятна музика и поезия, намирам приятели и компания по чашка, получавам много и полезни съвети свързани със здраве, възпитание, мезета, бизнес, човешки ресурси и други теми свързани със живота, икономиката и обществото като цяло... Не може и да не се оцени участието на живеещите в чужбина участници, коиот ни пренасят на хиляди километра и отпиват сзаеднио с нас поредната глътка уиски и знания...
        Космо, би трябвало да се отдаде необходимото уважение и на дамите - умни и чаровни, които участват в темата, между които - и на създателката на темата - Съни...

Да им пожелаем да са здрави и щастливи!
        "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

• [QUOTE=sergo;1059268425]
          Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
          Не знам дали сте обръщали внимание, но вижте за какъв брой посещения става дума в тази тема.

Огромната заслуга за това е на Космонавта!!!!

Смонафт,
          Колкото и да ми скромничиш - това си е живата истина.
          Мдам,

което е факт - си е факт.

Русото затова като немска овчарка бди и там, да го пази наш' Космо ( щот' темата си е негова и е уникална ).

П.П. Серго, ако имаш питанки по софто-ве/хардо-ве - питай спокойно. Имам лек 15 годишен опит, когато БГ-то и Света не знаеха какво е и-нет и компютър, като Сис-Админ.

Та, стреляй - недей я кара по "трудната" пътека. Вече малко е "океан" материята, но поне винаги мога да кажа тук съм компетентен, а тук ще трябва да питам някой колега.

Поне контактите ми останаха от цялото блъскане навремето да прекарвам и-нет и комп-ове в цял областен град, заедно със съседните градове наблизо.

Имам и цяло поколение от млади юноши тогава, които подготвих и те ми се смееха като пуснаха специалностите по Комп-с във ВУЗ-овете и ми после ми разправяха: "Даскалите са 'ноу зле - предават ни неща, дет' ние трябва да им обясняваме и то заради моя скромна Руса особа, която съм ги подготвил.
          ---------------------------------------------
          П.П. Та, т'ва дет' го изградих като човешки фактор с младите - тъпите ми лелички, дет' убиха сестра си няма да могат да го боядисат цял живот, както се майтапи сладко бебе Берти.

Но е факт! Затова мога да паля чертата, когато си поискам - моя данък си го дадох към обществото и не ми пука
          ---------------------------------------------

Имам лапетии, които са носели медали от Олимпиади, имам лапетии, които взеха 3-то място на Уърлд сайбър гейм ( световното първенство по игри, в една от най-трудните категории Стар Крафт ) - т'ва е най-високото място достигано някога от българин в света. Малшанс в Корея тогава е, че пишлемето не си е носело лична мишка, а е играло с каквато му дадат и отделно има софт-програми, които да му бъгват движенията със съсела през мрежови протокол, иначе можеше да стане и 1-ви. Но ... аз го обучих да играе честно! Т.е. първо да е честен към себе си, другото е ала-бала ...

Всичко т'ва е моя подготовка и изграждане на личности при работа с човешки фактор на цяло едно поколение.

Зат'ва не ми пука кога ще паля клечката ( смигам ).
          Last edited by marandi; 08.06.2012, 01:51.

Коментар

• [QUOTE=anon6706;1059268365]Не знам дали сте обръщали внимание, но вижте за какъв брой посещения става дума в тази тема.

Смонафт,
            Колкото и да ми скромничиш - това си е живата истина.
            От ония, от които ме присърбява под лъжичката.
            От завист.

Аз например не пиша в други теми откакто преди седем години започнах да различавам хардуера и софтуера.
            Отдавна имам четри компа и си ги оправям сам.
            Пример:
            Щот ме мързи, когато ги чистя не ползвам спрей или четка - пускам ги под душа.
            След това ги просвам за седмица, сглобявам, и още си работят.

Всеки ден съм минимум по четири часа пред монитора.
            Разучавам различни програми,чета за новия хардуер........
            А, бе общо взето ръчкам.
            Преди това обаче чета много във форумите.
            Но не пиша в тях.Дори, когато ми трябва помощ.
            Или искам нещо повече да науча.
            Или да благодаря някому, де,т ме е научил.
            Нема такова нещо!
            Трайкам си темерутската.
            За тези години има-нямамам 50 поста.

За чат изобще не ме търси.
            сМС - общо 30 за целио живот.

А глей туканка как съм се развихрил?

И кой мислиш ме привлече?
            И що останах?

А бе казано с две думи:
            Де-е-ва аз твойта верица автентична!
            Last edited by sergo; 08.06.2012, 03:14.

Коментар

Серги приятелю аз не съм регидтриран в този сайт и не ме пуска да видя съдържанието на линка.
              А тази картинка?

То всъщност е книга.
              Ако се регистрираш, ще можеш да си я изтеглиш.

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                Наздраве, Русото!
                Баща ти е щастливец, че има син като теб.
                Хихи ...

Ся му гледам сеира и чакам да почнат градините да дават домати, щот' съм нагласил малко изненади с домати.

Той отглежда 3 сорта: Рила, Биволско сърце и ко беше там третото да го таковам.
                -------------------------------
                Та, ще му изтряскам за една седмица 3 вида ястия: доматена супа, после печен домат във фурна и салата домати със сух хляб и с готин дресинг.
                -------------------------------

Добре, че една камара бебетата сладки помагат отвсякъде как се върти къща, щот' щях да се омотам - като се почне от цветята, прането и готвенето и какво ли не ....

Босилекът е станал и е вече готов за късане, другите продукти ги има - единствено не мога да намеря в тая къща мащерка и май ще трябва да я купувам.

П.П. Интересувам се как се отглежда дафинов лист и ако някой има опит - да помага. Ще му люсна 1 водка веднага - хихи

Чиърс!

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                  Красиво. Аз гледах един документален филм, китайски. За бойните изкуства. Там обясняваха, че бойците от легендите и във филмите летят, защото са били толкова добре тренирани, че на обикновените цивилни са им изглеждали като че имат свръхестествени способности.
                  Не летят само китайците

Ей ти един англичанин:

http://www.vbox7.com/play:fdb82cc8

И един италианец:

http://www.youtube.com/watch?v=sNwV8...eature=related

П.П.Don't try this at home...or in the forest!

Коментар

• Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят

Линк към предходната тема:
                    http://forum.investor.bg/forum/showt...23#p1339098189
                    रादोस्त

Коментар

Анон приятелю, малко хора помнят че на тая тема и архивираха едни 5 000 мнения в началото... Иначе наистина стана приятно ммясто защото няма тролове (тук блягодарим на чудесните и професионално работещи модератори - Амстердам, Бети и другите) и хората са много интелигентни и мислещи... Нивото е доста по-високо от средното ниво на български форум...Стана интересен микс, между хора с опит, хора със знания, такива с пари и информация, романтици, млади, стари, спортисти, майки, бащи, деца, политици, меломани итн.. Но всички (включително и ти) ни обединява невероятната атмосфера която цари, както и много високият и литературно издържан стил на писане.. Май аз съм най големият простак, ама се старая да се подобрявам... Иначе дори и когато отсъствам от страната темата си върви с пълна сила.. Самият аз дори като не пиша влизам да чета... И научавам много неща - тук откривам вътрешна информация за компании и проекти, откривам много красиви произведения, приятна музика и поезия, намирам приятели и компания по чашка, получавам много и полезни съвети свързани със здраве, възпитание, мезета, бизнес, човешки ресурси и други теми свързани със живота, икономиката и обществото като цяло... Не може и да не се оцени участието на живеещите в чужбина участници, коиот ни пренасят на хиляди километра и отпиват сзаеднио с нас поредната глътка уиски и знания...
                      Космо, и ние те харесваме. Ти си талисмана на темата
                      Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                      Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                        Красиво. Аз гледах един документален филм, китайски. За бойните изкуства. Там обясняваха, че бойците от легендите и във филмите летят, защото са били толкова добре тренирани, че на обикновените цивилни са им изглеждали като че имат свръхестествени способности.
                        Баба ме научи на много неща.
                        tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                          Тц, велик беше моментта в един от филмите, където 100К избиха 50К а на сутринта честваха празника на хризантемата....

Тнм, малко късно е за коментар, но свясно ти е дечкото.....на мама си прилича....

пп малко красота..
                          http://www.youtube.com/watch?v=M3bUC...eature=related
                          Чичо, струва ми се, че когато е намесена хризантемата, става въпрос на японци

П.П. Благодаря ти!
                          Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                          Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
                            Не знам дали сте обръщали внимание, но вижте за какъв брой посещения става дума в тази тема.

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
                              Taрантино и Скорсезе си озвучат филмите с актуални за епохата групи/шлагери, а не със специално създадени теми. Понякога това е и слабост, защото музиката подсилва внушението.
                              http://youtu.be/wiiMAq13-ZI
                              Баба ме научи на много неща.
                              tnm

Коментар

• Лека Ви нощ!

http://www.youtube.com/watch?v=dHYDF...eature=related

Коментар

Working...
                                X