IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето... (архив до 20.09.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
    п.п.п.То.. и аз искам да дръпна един по един здрав пердах на доста публични личности, но ...няма да ми се получи.
    Мадам Шъ,

внимавай какво си пожелаваш, защото може някой ден да се сбъдне

П.П. Тогава ние ще те питаме защо си раздавала шутове уж "безпричинно" - хихи

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
      ВМанков, сторито истинско ли е?
      Как така провокираш агресия у непознати?
      Ма, кака, точно това ми е въпроса!..

Аз си ходя и се прибирам вкъщи, не гледам наоколо (обикновено хората се (плашат) не - дразнят от погледа ми, но това е техна грешка), вървя си... и то ме спря.
      Не съм аз, не. Но съвсем не ми е ясно какво искаше?..
      И това питам, ако някой усеща, все пак. Що му трябвяше?
      ?

П.П. А бе може и да е бил леко коноплясал. Ако е така, разбирам.
      Last edited by vmankov; 08.06.2012, 21:00.

Коментар

• Биричките оправят лошото настроение. Опита говори сам за себе си
        ремонт на покриви

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
          Чиърс!
          Наздраве, Маранди!

Коментар

• ВМанков, сторито истинско ли е?
            Как така провокираш агресия у непознати?

п.п.Защо така налитате на бой бе хора???
            п.п.п.То.. и аз искам да дръпна един по един здрав пердах на доста публични личности, но ...няма да ми се получи.
            Last edited by val/she; 08.06.2012, 20:53.

Коментар

• Първоначално изпратено от vmankov Разгледай мнение
              Ей сега се връщам вкъщи с неприятно чувство.
              ......................
              И сега искам да питам тука, некак си... по-младите, що ли? - знаете ли какво искаше това свинче от мен? Щото мен не ми е ясно.
              Бе, к'во ти пука. Плесни някоя бира и ще си оправиш "чувството".

Има дразнещи елементи, дет' ако не си бил ти е щял да е някой друг.

П.П. По принцип никога не тръгвам да млатя някого, освен ако не посегне на някой по-слаб от него или вземе да се престарава.

От типа дет' една Нова година я прекарах сутринта да давам обяснения в полицията. Понеже едни надрусани влезли в едната комп. зала дет' въртях по центърО. И 2 пъти ги разтърваме и ги вадим навън да не почупят техниката.

И гледам на третия път, едно си смъкнало колана, едно момче ( приятелче ) паднало вече на земята, дет' и той пияна свиня тогава и се заяждаше за нищо. И от наркоманчетата, едното с колана с тогата ще се мъчи да го налага, а другото се засилва от 5 метра да му скача с колене върху ребрата. И малко нагоре ми дойде вече и излязох и май на едното му счупих палеца, а другото и то не разбра как падна на земята.

Ама, наркоманчетата са си таковали майката, аз го свалям и го гепя за дрехата да го пусна бавно на земята, да не го утрепя на плочките, ако си хакне главата. То пак става с оня стъклен поглед и ти тръгва насреща. Луда работа - хихи

Че после писах обяснения защо съм целия в кръв по дрехите, а на мен ми няма нищо, щот' исках да пусна жалба, дет' изпочопиха врати, стъкла и к'во ли не.

П.П. Та, къркай, гледай мача и да не ти пука. Понякога така се получава и хич не си го слагай

Аз, ако бях сигурно щях да го питам: "А, твоята приятелка защо е толкова дебела и космата? - и щях да чакам да ми посегне, ако иска ( смигам )

Чиърс!
              Last edited by marandi; 08.06.2012, 20:52.

Коментар

• А, мен ми пука какво си мислят другите за мен.

Ей сега се връщам вкъщи с неприятно чувство.

Искам да питам, некак, не знам, по-младите ли, що ли?

-------------------------------------
                Ей сега се връщам вкъщи, на доста водки, но не се познава, ходя си правилно, нема клатене, нема тава-онава.

Но съм си разкопчал ризата с късия ръкав, понеже ми е горещо (днес е горещо).

Вървя си към къщи, не закачам и даже не гледам никого, но ето едно момченце 22 - 25 годишно, с неква дебела и мустаката приятелка, ме спира, за да ме пита осъждащо, защо съм ходел така, с разкопчана риза...

?
                ?
                ?

Е, минаха ми тези питанки през главата, дадох ги несъществени и отговорих:
                Е... като питаш - ходя разгърден, понеже ми е горещо.
                Внимавай, обаче, какво ще ми отговориш.
                Онова почна да ме учи как не требвало това-онова, ала-бала...
                След шестата, може би, дума, му натресох с левачката в носа един лек хук - бех го предупредил... А в десната ръка имах багаж.
                Много лек - все едно с отворена длан да ви ударя по носа.

Това момченце самò клекна и легна на земята.
                Не, не падна, понеже ударът ми беше лек и само показателен.
                Но то си клекна, а и може и да се понасра, щото некак си ми замириса, но не съм сигурен, може само да е пръднало.

И сега искам да питам тука, некак си... по-младите, що ли? - знаете ли какво искаше това свинче от мен? Щото мен не ми е ясно.
                Last edited by vmankov; 08.06.2012, 20:40.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
                  По Първа. Вече върви откриването
                  Благодаря, пуснах го да го гледам
                  Баба ме научи на много неща.
                  tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                    Като нямам турска, и българската е турска.
                    Сутринта изядох половин кутия старозагорска баклава, а преди малко една кутия от големите с тулумбички. По коя програма е мача. Колко часа.
                    По Първа. Вече върви откриването

Коментар

Днеска Мечо изядох една кутия турска баклава.. Ходили едни приятели до Анкара, та от там ми я донесоха... Напаво се освиних
                      Като нямам турска, и българската е турска.
                      Сутринта изядох половин кутия старозагорска баклава, а преди малко една кутия от големите с тулумбички. По коя програма е мача. Колко часа.
                      tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                        И аз така
                        Днеска Мечо изядох една кутия турска баклава.. Ходили едни приятели до Анкара, та от там ми я донесоха... Напаво се освиних

Коментар

То като съм жив не ми пука каво си мислкят другите за мен, па камо ли след това..
                          И аз така
                          tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                            Оо .. батка

Той "старецът-разбойник" е на 80 почти, 170/73 кила, има кръвно 135/75 и пулс 55-60 удара в мин. Кат' види мотика, косачка, градина - цял ден не се спира. Моят пулс за сравнение от 55-60, след тромбофлебити-те се качи на 80-85 и няма сваляне от тогава - хем бягам по 5-10 км почти всеки ден ( сега в траура съм спрял ).

Яде като разпран и не мога да му смогвам, ама щом има апетит, значи е здрав - хихи

П.П. Иначе се е хумнал сам, че е много "болен" и постоянно се самонавива колко е зле.

Добре, че Русото не почва да му говори какво има, че ще го ошашкам отвсякъде, дет' той си мисли, че е "болен". Демек аз се правя на "здрав", а па той на "болен"

Аха, и аз си мисля, че волейбола и футбола на бири ще е по-приятно, ама бегло ми отлежава и т'ва пресаждане кат' задачка за някой ден.
                            Да е жив и здрав човека...

Чета вчера как държавата се стопявала със 6 човека на час... Аз кат гледам около мен, ем не толкова стари хора със какви болежки са, нашето поколение няма да добута до дълбоки старини.... Мен пак ме е хванала лудоста да оравя нещо значимо дето ще остане за поколенията... Полсе си викам, то като ме няма какво значение има какво си мислят за мен хората??? То като съм жив не ми пука каво си мислкят другите за мен, па камо ли след това..

Коментар

ПС. Бат Маранди много нещо си сготвил за два дни... Сам човек трудно ще го изяде.
                              Оо .. батка

Той "старецът-разбойник" е на 80 почти, 170/73 кила, има кръвно 135/75 и пулс 55-60 удара в мин. Кат' види мотика, косачка, градина - цял ден не се спира. Моят пулс за сравнение от 55-60, след тромбофлебити-те се качи на 80-85 и няма сваляне от тогава - хем бягам по 5-10 км почти всеки ден ( сега в траура съм спрял ).

Яде като разпран и не мога да му смогвам, ама щом има апетит, значи е здрав - хихи

П.П. Иначе се е хумнал сам, че е много "болен" и постоянно се самонавива колко е зле.

Добре, че Русото не почва да му говори какво има, че ще го ошашкам отвсякъде, дет' той си мисли, че е "болен". Демек аз се правя на "здрав", а па той на "болен"

Аха, и аз си мисля, че волейбола и футбола на бири ще е по-приятно, ама бегло ми отлежава и т'ва пресаждане кат' задачка за някой ден.
                              Last edited by marandi; 08.06.2012, 19:25.

Коментар

• ПС. Бат Маранди много нещо си сготвил за два дни... Сам човек трудно ще го изяде.

Коментар

Working...
                                X