IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето... (архив до 20.09.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
    Те тогава май дето Рийкард, Гулит и Ван Бастен. Светата троица.
    Помниш ли оня невероятен гол на Ван Бастен на финала с руснаците

http://www.youtube.com/watch?v=-J_DwsO9bIY

Коментар

• Добър ден, Мечо!
      Добър ден, тайфата!

Космо, тази бира пихте ли я или се къпахте с нея!?
      Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
      Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
        Въпреки изразителната победа не показаха кой знае какъв атакуващ футбол. Тактиката със защита на две линии и контраатаки наяма да им свърши реабота срещу по сериозните съперници.. Мисля си че още Гърците и Поляците ще ги разгадаят и ще постигнат поне равенства. Ама да видим. Руснаците са си скритият фаворит на това първенство. Зависи какво ще покажат големите сили, защото си спомянм едно европейско 2004та дето всичките големи отбори бяха гола вода и гърците спечелиха купата, без да вкарат повече от един гол на мач. А 88 ма си бяха класен отбор (Дасаев, Заваров, Беланов, Протасов итн.) Велик отбор. За съжаление попаднаха на друг още по велик. който също от тогава не може да спечели купа...
        Те тогава май дето Рийкард, Гулит и Ван Бастен. Светата троица.
        Баба ме научи на много неща.
        tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от kev Разгледай мнение
          Здравейте пичове и дами!
          Космо, и аз така - голямо откриване напрайхме снощи в една кръчма, но си струваше. Дано цялото първенство бъде интересно и най-вече качествено, че аз по принцип нямах кой знае какви очаквания, но тогава май най-се получава
          Иначе ето какво написах в темата за спорта, ще го постна и тук:

"Е, братушките успяха да го направят - харесаха ми! Мисля че имат качествата да стигнат доста напред, дано имат и шанса. От оня финал през '88-ма май не са направили нещо значимо на национално ниво, така че дано тоя път да се получи. Допада ми и хладнокръвието което показват присъщо на северните народи. Нагледахме се вече на циркове, драми, провокации и скандали съпътсващи мачовете на отбори като Италия, Португалия, Франция и т.н. Време е за малко истински и мъжки спорт, а снощи Русия доказа че ще действат именно така!

Лично и неангажиращо мнение!"

Въпреки изразителната победа не показаха кой знае какъв атакуващ футбол. Тактиката със защита на две линии и контраатаки наяма да им свърши реабота срещу по сериозните съперници.. Мисля си че още Гърците и Поляците ще ги разгадаят и ще постигнат поне равенства. Ама да видим. Руснаците са си скритият фаворит на това първенство. Зависи какво ще покажат големите сили, защото си спомянм едно европейско 2004та дето всичките големи отбори бяха гола вода и гърците спечелиха купата, без да вкарат повече от един гол на мач. А 88 ма си бяха класен отбор (Дасаев, Заваров, Беланов, Протасов итн.) Велик отбор. За съжаление попаднаха на друг още по велик. който също от тогава не може да спечели купа...

Коментар

• Здравейте пичове и дами!
            Космо, и аз така - голямо откриване напрайхме снощи в една кръчма, но си струваше. Дано цялото първенство бъде интересно и най-вече качествено, че аз по принцип нямах кой знае какви очаквания, но тогава май най-се получава
            Иначе ето какво написах в темата за спорта, ще го постна и тук:

"Е, братушките успяха да го направят - харесаха ми! Мисля че имат качествата да стигнат доста напред, дано имат и шанса. От оня финал през '88-ма май не са направили нещо значимо на национално ниво, така че дано тоя път да се получи. Допада ми и хладнокръвието което показват присъщо на северните народи. Нагледахме се вече на циркове, драми, провокации и скандали съпътсващи мачовете на отбори като Италия, Португалия, Франция и т.н. Време е за малко истински и мъжки спорт, а снощи Русия доказа че ще действат именно така!

Лично и неангажиращо мнение!"

Коментар

• Първоначално изпратено от MILOM Разгледай мнение
              пробвахте ли шуменско с лимон-много ми допадна
              и втория мач почва супер

Не съм но бат Маранди отдавна ни е разказвал за тази комбинация.. Той си я прави с резен лимон в обикновена бира..

Мале снощи трима човека изпихме 60 бири... Нема такива прасета.. Сега не си усещам тялото.. Ама и тия двамата са едни бъчви.. Всеки от тях дойде в нас с по една каса бира и с по една торба мезета.. Тоя едния е собственик на месокомбинат и тежи каде 150 кила.. Другия е един слаб и клющав пияница.. Дас е чудиш къде го побира всичкото това пиене..

Ама вчера не бяха ложи мачовете, имаше екшън но нямаха класа отборите..

Коментар

• Добро утро tnm
                Добро утро красавици и юнаци
                tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
                  Това с бирата и мачовете по ме кефи като идея от саднето на цветя... Все пак европейското е веднъж на 4 години.. Нещо съм сбъркал с бирите - купих разни видове дето не съм ги пил да ги пробвам и до сега 5та пия и нито една не ми хареса.. Ще взема да си купя един апарат за бира и да си анливам наливна биричка..
                  пробвахте ли шуменско с лимон-много ми допадна
                  и втория мач почва супер
                  http://milom.blog.bg/

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
                    ........п.п.п.То.. и аз искам да дръпна един по един здрав пердах на доста публични личности, но ...няма да ми се получи. .....

.....п.п.Аз лично не държа да живея дълго, а качествено и под качествено не разбирам лукс, а събития, преживявания, опитности, познания, срещи..
                    .... "чичо" Манков и "кака" Вал - размениха любезни обръщения, но кой-точно - на кого и какъв се пада - остава в небитието... Обръщенията са в духа на мотото на форума и бих характеризирал като непринудена закачка, която предизвика непринуден смях у мен...

...нищо сериозно - просто момиченцето си скачаше на въженцето, а той се приближи и й дръпна плитката..., тя - в същият миг му каза "тъпчо!" и го ритна по кокалчето, но той не реагира толкова бурно...

По казусът: дамите са в постоянна "конкуренция"... ... Днес - в една институция - вече към гишето - видях в края на редичката от чакащи - сравнително стройна и привлекателна дама, с дънки, които й стояха добре на красивите заоблености от фигурата..., тогава влезе една по-млада, но грозноватичка, ама една рокля - на 3-4 волана, нещо цветно, но прозрачно, а воланите почти не се покриваха - и над коленете...Очевидно - имаше фантазия в роклята, но беше /за мен/ - гротескна, както притежателката си..., а последната - след малко тръгна да излиза...

Тая - с дънките - така я изгледа, като че изобщо можеше да й бъде някаква конкуренция..., все пак рокленцето беше доста ефирно и при слизане от двете стъпала на тротоара - така ефирно се повдигна - че се видя част от прашките й...

Въпреки че някои жени не знаят как да са облечени в тоя сезон, нито колко да са съблечени - те привличат погледи - волно, или - не..., а за деколтетата - да не говорим... В тоя случай - не може да не се отбележи фактът, че НЯКОИ от по-младите мъже - доста настойчиво следят погледите на мъжете, с които се разминават, като дават вид на хора, които сега ще скочат, за да защитават "честта" на дамата до себе си......, а на дамите - толкова и им "пука"..., разголват се..., мииии - лято си е - фередже ли да поставят...

По другият въпрос - ако Вал няма възможност да дръпне ПОНЕ ЕДИН здрав пердах на някоя публична личност, когато й се набере достатъчно - съм готов да се ангажирам с ролята на боксова круша, за да може Вал да излее набралото се у нея чувство за несправедливост - или кВот там..., дори да се окаже че е боксьорка - ще опитам да изтърпя един бой в името на това, че някой ще се почувства по-добре след като потуши напрежението си....

И последно: личното ми мнение е, че между определенията за качество на живота ни - би трябвало да присъстват и сексуалните преживявания /отделно от останалите по-общи преживявания/, които именно /отново по мое мнение/ - често тушират усещанията за напрегнатост и дискомфорт...

Лично и неангажиращо мнение, както обичаме да казваме...
                    Last edited by zarco; 08.06.2012, 22:34.
                    "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                      Не се кахъри. Сигурно е маркуч.
                      Не се кахъря, Мечо.
                      Просто ми беше много странно.
                      Та затова и питах тук.

Но нема проблем, необясними неща се случват.

Айде лека ви, който гледа футбол - да му е кеф - и така

Коментар

• Мренето е Божа работа.

п.п.Аз лично не държа да живея дълго, а качествено и под качествено не разбирам лукс, а събития, преживявания, опитности, познания, срещи..

Коментар

• Не се кахъри. Сигурно е маркуч.
                          tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
                            Чичо Манков , най-вероятно погледът, видът Ви, изобщо, цялостното Ви излъчване, са се сторили похотливи на младежа и той е предприел тези действия. Това примитивно поведение по никакъв начин не опазва "честта" на спътницата му, а и тази чест определено не е била застрашена поради изложените от Вас чисто естетски причини.
                            Не се бъзикай със стария, и без това шъ умра по-рано от вас

Коментар

• Аз не мога наужким. Ама си се знам и не влизам в конфликти. Вече повече от четвърт век.
                              tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от vmankov Разгледай мнение
                                Ма, кака, точно това ми е въпроса!..

Аз си ходя и се прибирам вкъщи, не гледам наоколо (обикновено хората се плашат от погледа ми, но това е техна грешка), вървя си... и то ме спря.
                                Не съм аз, не. Но съвсем не ми е ясно какво искаше?..
                                И това питам, ако някой усеща, все пак. Що му трябвяше?
                                ?
                                Чичо Манков , най-вероятно погледът, видът Ви, изобщо, цялостното Ви излъчване, са се сторили похотливи на младежа и той е предприел тези действия. Това примитивно поведение по никакъв начин не опазва "честта" на спътницата му, а и тази чест определено не е била застрашена поради изложените от Вас чисто естетски причини.

Коментар

Working...
                                X