Първоначално изпратено от MILOM
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето... (архив до 20.09.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от winner Разгледай мнениеТогава бразилците ми бяха много любими и наистина играеха невероятно. Зико вкара гол със задна ножица, ама вече не помня на кого. Бяхме хлапета и след мача Бразилия - Аржентина излязохме да ритаме, много се бяхме вдъхновили и си спретнахме страхотен мач... Много се ядосвах когато италианците биха Бразилия с 3:2, а този Паоло Роси вкара и трите гола. Знаех имената на стотици играчи и кой кого с колко е бил, кой вкарал гол и т.н. Сега не помня какво съм вечерял снощи и като се запозная с някой клиент, ако не ми е писал предварително и да сме имали уговорка, ми е много трудно да му запомня името. Често ми се случва човекът се представя и аз му забравям името незабавно.
Като написа по-рано за бирата... Вчера пристигна един приятел, той живее в Кьолн, преди 7 години ми беше клиент, купи си апартамент във Варна и всяко лято прекарва тук с жена си. Миналата година сме пили бира и съм му казал, че съм много любопитен какво представлява кьолнската бира "кьолш", че тук не се внася и не съмя опитвал. Пристига човекът и ми носи три бутилки кьолш, различни марки. Как да не уважавам човек, който преди да тръггне оттам с автомобил и багажи, си е спомнил някаква моя прищявка от преди цяла година... Та снощи гледах мачовете с кьолнска биричка.
В интерес на истината 1982ра италианците спечелиха шампионата с хитрост и тактика, а не толкова с футболни умения. Тогава бразилците бяха магията на футбола. Но във футбола е така.. Май така е и в жиовта за съжаление...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнениеГолемо лочене падна.. Сега пикая през 20 минути..
Та дето колегата Манков вера питаше за агрсията. Днес на каква случка станах свидетел и неволен участник.. Ходих до пазара Ивван Вазов за Картофи и бира, довечера за мача.. И на едно тясно тротоарче на около 50 метра пред мен ходи един нисък и дебел, а зад него с колело по младо момче.. И тоя дебелия не го чува, ония дрънка със звънчето и по едно време го блъсна и взеха да се псуват.. Ама така вулгарно и се сбиха.... Всъщност успяха да си разменят по два три удара, точно колкото ми трябваше да дотичам до тях и да ги разтърва.. И какви злобни бяха, едни зачерени очи, запенени усти, псуват обиждат.. Наложи се да съм малко груб с тях (ударих шамар на дебелия и ритнах в гърба колоездача за да си тръгне по бързо), защото се нахвърляха като питбули и имаше опастност и аз да отнеса някой щмрук докато се правя на миротворец.. Ако не бях там и не бях по силен физически от тия двамата, съм убеден че щеше да има най малкото някой в болница.. Наоколо имаше две жени с колички с бебета... Абе точно за две минути щяха да се изтрепат...
Та колега Манков разбрах каква е причината за агресията тия дни - казва се ЖЕГА.. Прочети в нета как жегата подлудява хората и отключва агресията...
Как да е - купих си бира и картофки и две буци сирене.. В нас има още месни мезета... Да му мислят довечера германците, холандците, португалците и датчаните..
Хайде наздарве. Отивам да сменям олиото и да мия фритюрника че тая вечер пак сме във снощният състав, само дето двамат мъже ще със съпругите си и детето на единия (6 - 7 годишно момиченце), защото вчера само мъже няма кой една салата да нареже.... Пуснах и новата миялана машина.. Абе ще стане от мен домакин...
Обаче преди месец с едно приятелско семейство сме решили да ходим на някаква постановка-сега има пак някакъв фестивал-/като дойде лято и всички си намират работа по морето/,жените купили билети ,а ние въобще не сме зацепили ,че почва европейското и то мача Франция -Англия.
Е-сега помагайте-как да извъртим положението,че хем да гледаме с приятеля мача,хем да не даваме повод женките да мрънкат цяла година/аз си мисля ,че те с нетърпение чакат някоя наша издънка,за да ни трият сол после/http://milom.blog.bg/
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнениеЕбати Мечо колко е гот да си говориш с набори.. Младежта не е била родена по времето на Джентиле и Паоло Роси.. Ама няма вече такива звезди.. Големи играчи бяха по онова време.. Е сега Уинър ми напомни за Зико и Сократес...
Като написа по-рано за бирата... Вчера пристигна един приятел, той живее в Кьолн, преди 7 години ми беше клиент, купи си апартамент във Варна и всяко лято прекарва тук с жена си. Миналата година сме пили бира и съм му казал, че съм много любопитен какво представлява кьолнската бира "кьолш", че тук не се внася и не съмя опитвал. Пристига човекът и ми носи три бутилки кьолш, различни марки. Как да не уважавам човек, който преди да тръггне оттам с автомобил и багажи, си е спомнил някаква моя прищявка от преди цяла година... Та снощи гледах мачовете с кьолнска биричка.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеВМанков, бива ли да си толкова лош? Не можа ли по по-деликатен начин да обясниш на младия момък, че не всичко дето Фърка се похапва!?Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнениеЕбати Мечо колко е гот да си говориш с набори.. Младежта не е била родена по времето на Джентиле и Паоло Роси.. Ама няма вече такива звезди.. Големи играчи бяха по онова време.. Е сега Уинър ми напомни за Зико и Сократес...Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнениеЕбати Мечо колко е гот да си говориш с набори.. Младежта не е била родена по времето на Джентиле и Паоло Роси.. Ама няма вече такива звезди.. Големи играчи бяха по онова време.. Е сега Уинър ми напомни за Зико и Сократес...Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеМного хубав мач беше този.
Той синия отбор на това световно почна много лошо обаче накрая мачкаше наред. Имаше един Паоло Роси. Джентиле държеше ключа на катеначото. На мача срещу Аржентина не даде на Марадона да диша.
Ебати Мечо колко е гот да си говориш с набори.. Младежта не е била родена по времето на Джентиле и Паоло Роси.. Ама няма вече такива звезди.. Големи играчи бяха по онова време.. Е сега Уинър ми напомни за Зико и Сократес...
Коментар
-
Първоначално изпратено от winner Разгледай мнение
Той синия отбор на това световно почна много лошо обаче накрая мачкаше наред. Имаше един Паоло Роси. Джентиле държеше ключа на катеначото. На мача срещу Аржентина не даде на Марадона да диша.Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от winner Разгледай мнение
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеДобър ден, Мечо!
Добър ден, тайфата!
Космо, тази бира пихте ли я или се къпахте с нея!?
Та дето колегата Манков вера питаше за агрсията. Днес на каква случка станах свидетел и неволен участник.. Ходих до пазара Ивван Вазов за Картофи и бира, довечера за мача.. И на едно тясно тротоарче на около 50 метра пред мен ходи един нисък и дебел, а зад него с колело по младо момче.. И тоя дебелия не го чува, ония дрънка със звънчето и по едно време го блъсна и взеха да се псуват.. Ама така вулгарно и се сбиха.... Всъщност успяха да си разменят по два три удара, точно колкото ми трябваше да дотичам до тях и да ги разтърва.. И какви злобни бяха, едни зачерени очи, запенени усти, псуват обиждат.. Наложи се да съм малко груб с тях (ударих шамар на дебелия и ритнах в гърба колоездача за да си тръгне по бързо), защото се нахвърляха като питбули и имаше опастност и аз да отнеса някой щмрук докато се правя на миротворец.. Ако не бях там и не бях по силен физически от тия двамата, съм убеден че щеше да има най малкото някой в болница.. Наоколо имаше две жени с колички с бебета... Абе точно за две минути щяха да се изтрепат...
Та колега Манков разбрах каква е причината за агресията тия дни - казва се ЖЕГА.. Прочети в нета как жегата подлудява хората и отключва агресията...
Как да е - купих си бира и картофки и две буци сирене.. В нас има още месни мезета... Да му мислят довечера германците, холандците, португалците и датчаните..
Хайде наздарве. Отивам да сменям олиото и да мия фритюрника че тая вечер пак сме във снощният състав, само дето двамат мъже ще със съпругите си и детето на единия (6 - 7 годишно момиченце), защото вчера само мъже няма кой една салата да нареже.... Пуснах и новата миялана машина.. Абе ще стане от мен домакин...
Коментар
-
Първоначално изпратено от winner Разгледай мнениеТе тука още един луд гол на Едер срещу руснаците на световното 1982 година. Четох някъде, че ударът е бил със 182 км/ч. Не знам дали е възможно. Тогава на вратата беше пак Дасаев.
http://www.youtube.com/watch?v=jx9KMhX4lzo
http://www.youtube.com/watch?v=H8Qls...feature=relmfu
Коментар
-
Първоначално изпратено от vmankov Разгледай мнениеА, мен ми пука какво си мислят другите за мен.
Ей сега се връщам вкъщи с неприятно чувство.
Искам да питам, некак, не знам, по-младите ли, що ли?
-------------------------------------
Ей сега се връщам вкъщи, на доста водки, но не се познава, ходя си правилно, нема клатене, нема тава-онава.
Но съм си разкопчал ризата с късия ръкав, понеже ми е горещо (днес е горещо).
Вървя си към къщи, не закачам и даже не гледам никого, но ето едно момченце 22 - 25 годишно, с неква дебела и мустаката приятелка, ме спира, за да ме пита осъждащо, защо съм ходел така, с разкопчана риза...
?
?
?
Е, минаха ми тези питанки през главата, дадох ги несъществени и отговорих:
Онова почна да ме учи как не требвало това-онова, ала-бала...
След шестата, може би, дума, му натресох с левачката в носа един лек хук - бех го предупредил... А в десната ръка имах багаж.
Много лек - все едно с отворена длан да ви ударя по носа.
Това момченце самò клекна и легна на земята.
Не, не падна, понеже ударът ми беше лек и само показателен.
Но то си клекна, а и може и да се понасра, щото некак си ми замириса, но не съм сигурен, може само да е пръднало.
И сега искам да питам тука, некак си... по-младите, що ли? - знаете ли какво искаше това свинче от мен? Щото мен не ми е ясно.
ВМанков, бива ли да си толкова лош? Не можа ли по по-деликатен начин да обясниш на младия момък, че не всичко дето Фърка се похапва!?Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеДа !!! Ван Бастен беше извънземен. И Гулит беше извънземен. Русите имаха много силен отбор, но срещу Холандия нямаха шансове.
http://www.youtube.com/watch?v=jx9KMhX4lzo
Коментар
-
Първоначално изпратено от winner Разгледай мнениеПомниш ли оня невероятен гол на Ван Бастен на финала с руснаците
http://www.youtube.com/watch?v=-J_DwsO9bIYБаба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
Коментар