Първоначално изпратено от tnm
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето... (архив до 20.09.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от MILOM Разгледай мнениепробвах,ама не се получи
иначе театъра сигурно няма да е лош-Коварство и любов-театър София- с Ириней Константинов и новата звезда К.Врачански
ТНМ понякога ме караш да си мисля ,че само играеш женски ник-да разрешиш на мъжа си да гледа мача,а на теб да ти се провали "мероприятието"
мъжа ти е най-големия късметлия от тая страна на екватора
И не мога да разбера, защо "мероприятието" ще се провали!? Не може ли да на постановката да отидат само двете дами без съпрузите си?
П.П.Човек винаги има нужда от лична свобода, дори и да е семеен. Възпитана съм да уважавам този принцип.
П.П.П Аз съм доста проклето човече, а съпругът ми е най-големия инат от тази страна на екватораLast edited by tnm; 09.06.2012, 22:30.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от playmen Разгледай мнениеРоберто Бетега им беше острието тогава!Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеМИЛОМ, според мен ще е най-добре заедно с приятеля си да кажете на своите нежни половинки, че много държите да гледате мача от първенството. Съпругите ви сигурно ви познават и ще да знаят каква мъка ще ви причинят, ако ви закарат на някаква си там постановка насила. Освен всичко друго, ще им се наложи да изтърпят и мрачното ви настроение.
Спомените от казармата и гледането на футбол се неприкосновена мъжка "територия", с която всяка разумна жена трябва да се съобразява
иначе театъра сигурно няма да е лош-Коварство и любов-театър София- с Ириней Константинов и новата звезда К.Врачански
ТНМ понякога ме караш да си мисля ,че само играеш женски ник-да разрешиш на мъжа си да гледа мача,а на теб да ти се провали "мероприятието"
мъжа ти е най-големия късметлия от тая страна на екватораhttp://milom.blog.bg/
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеМИЛОМ, според мен ще е най-добре заедно с приятеля си да кажете на своите нежни половинки, че много държите да гледате мача от първенството. Съпругите ви сигурно ви познават и ще да знаят каква мъка ще ви причинят, ако ви закарат на някаква си там постановка насила. Освен всичко друго, ще им се наложи да изтърпят и мрачното ви настроение.
Спомените от казармата и гледането на футбол се неприкосновена мъжка "територия", с която всяка разумна жена трябва да се съобразява
... почнахме веЧ да му завиждаме на оня - дето се подрежда в края на редичката на домочадието......., само за песа не зная къде точно му е мястото..., май води колоната и Сичкото около него се върти...
...така де - Секи да си знае мястото в редичката, иначе ще има от оня калибър..., с "девят граммов".../где-то/...
http://www.youtube.com/watch?v=VkGc8...layer_embedded"Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнениеКат се замислиш той блесна само за този шампионат.. Полсе нищо не се чу за него. Имаха италинаците после един Тото Скилачи - пак така за един турнир.Животът е дар от бога за изживяване, а не план за изпълнение!
Коментар
-
Първоначално изпратено от MILOM Разгледай мнениеаха-да обърна ситуацията и аз да мрънкам
ако изляза до тоалетната/внезапно разстройство/ и го гледам в някое заведение наоколо
Спомените от казармата и гледането на футбол се неприкосновена мъжка "територия", с която всяка разумна жена трябва да се съобразяваПриятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
днес трябваше да ни дойдат гости и бях се приготвил с търговишки мускат-сега направих една кана с вино ,прясно изцеден лимон и много лед-готов съм за мача
а днес случайно попаднах на бирен фъстък -уасаби-голямо мезе -препоръчвам горещо
и малко тоник за коктейлаLast edited by MILOM; 09.06.2012, 20:09.http://milom.blog.bg/
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнениеКат се замислиш той блесна само за този шампионат.. Полсе нищо не се чу за него. Имаха италинаците после един Тото Скилачи - пак така за един турнир.
http://vbox7.com/play:d48b6713"Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо
Коментар
-
Първоначално изпратено от zarco Разгледай мнениеПаоло РосСи беше най-невзрачният на външен вид футболист, който съм виждал, но за сметка на това - със страхотно усещане - да се пласира добре и да бележи голове - ако не беше той, Скуадра адзура - просто нямаше да се класират за финала и да смажат немците - категорично, спечелвайки Световната купа...
Дребен и невзрачен на външен вид - но беше герой за всички свои съотечественици: просто изгря като звезда и победи..., голямо нещо е мобилизацията в точният момент на определени хора - граничи с национален героизъм....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнениеЕбати Мечо колко е гот да си говориш с набори.. Младежта не е била родена по времето на Джентиле и Паоло Роси.. Ама няма вече такива звезди.. Големи играчи бяха по онова време.. Е сега Уинър ми напомни за Зико и Сократес...
Паоло РосСи беше най-невзрачният на външен вид футболист, който съм виждал, но за сметка на това - със страхотно усещане - да се пласира добре и да бележи голове - ако не беше той, Скуадра адзура - просто нямаше да се класират за финала и да смажат немците - категорично, спечелвайки Световната купа...
Дребен и невзрачен на външен вид - но беше герой за всички свои съотечественици: просто изгря като звезда и победи..., голямо нещо е мобилизацията в точният момент на определени хора - граничи с национален героизъм...."Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо
Коментар
-
Първоначално изпратено от MILOM Разгледай мнениеаха-да обърна ситуацията и аз да мрънкам
ако изляза до тоалетната/внезапно разстройство/ и го гледам в някое заведение наоколо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнениеВ много трудна ситуация си.. Единственият изход е поне да опташ да извлечеш полза от нея след това, като и натякваш на жена ти кава голяма жертва си направил заради нея...
http://milom.blog.bg/
Коментар
-
Първоначално изпратено от MILOM Разгледай мнениеРоси бяха го изгонили за черно тото,но преди първенството го помилваха и стана златното момче
Коментар
Коментар