IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето... (архив до 20.09.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
    П.П.П Аз доста проклето човече
    И мързелива, и пълна с недостатъци
    Баба ме научи на много неща.
    tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от MILOM Разгледай мнение
      пробвах,ама не се получи
      иначе театъра сигурно няма да е лош-Коварство и любов-театър София- с Ириней Константинов и новата звезда К.Врачански
      ТНМ понякога ме караш да си мисля ,че само играеш женски ник-да разрешиш на мъжа си да гледа мача,а на теб да ти се провали "мероприятието"
      мъжа ти е най-големия късметлия от тая страна на екватора
      МИЛОМ, семейният живот е като аржентинско танго - две напред, една назад. Днес стъпката назад е нейна, утре е твоя. Ритъмът на танца я изисква. Иначе няма хармония и страст
      И не мога да разбера, защо "мероприятието" ще се провали!? Не може ли да на постановката да отидат само двете дами без съпрузите си?

П.П.Човек винаги има нужда от лична свобода, дори и да е семеен. Възпитана съм да уважавам този принцип.

П.П.П Аз съм доста проклето човече, а съпругът ми е най-големия инат от тази страна на екватора
      Last edited by tnm; 09.06.2012, 22:30.
      Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
      Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от playmen Разгледай мнение
        Роберто Бетега им беше острието тогава!
        Бетега и той беше много велик на световното в Аржентина 1978
        Баба ме научи на много неща.
        tnm

Коментар

МИЛОМ, според мен ще е най-добре заедно с приятеля си да кажете на своите нежни половинки, че много държите да гледате мача от първенството. Съпругите ви сигурно ви познават и ще да знаят каква мъка ще ви причинят, ако ви закарат на някаква си там постановка насила. Освен всичко друго, ще им се наложи да изтърпят и мрачното ви настроение.
          Спомените от казармата и гледането на футбол се неприкосновена мъжка "територия", с която всяка разумна жена трябва да се съобразява
          пробвах,ама не се получи
          иначе театъра сигурно няма да е лош-Коварство и любов-театър София- с Ириней Константинов и новата звезда К.Врачански
          ТНМ понякога ме караш да си мисля ,че само играеш женски ник-да разрешиш на мъжа си да гледа мача,а на теб да ти се провали "мероприятието"
          мъжа ти е най-големия късметлия от тая страна на екватора
          http://milom.blog.bg/

Коментар

МИЛОМ, според мен ще е най-добре заедно с приятеля си да кажете на своите нежни половинки, че много държите да гледате мача от първенството. Съпругите ви сигурно ви познават и ще да знаят каква мъка ще ви причинят, ако ви закарат на някаква си там постановка насила. Освен всичко друго, ще им се наложи да изтърпят и мрачното ви настроение.
            Спомените от казармата и гледането на футбол се неприкосновена мъжка "територия", с която всяка разумна жена трябва да се съобразява
            ...ауууууу - как/в/О съвършенствооооо - ми то такива жени /разбиращи/ - няма по световете..., със свещ да ги търсиш - не можеш ги откри...

... почнахме веЧ да му завиждаме на оня - дето се подрежда в края на редичката на домочадието......., само за песа не зная къде точно му е мястото..., май води колоната и Сичкото около него се върти...

...така де - Секи да си знае мястото в редичката, иначе ще има от оня калибър..., с "девят граммов".../где-то/...

http://www.youtube.com/watch?v=VkGc8...layer_embedded
            "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

• Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
              Кат се замислиш той блесна само за този шампионат.. Полсе нищо не се чу за него. Имаха италинаците после един Тото Скилачи - пак така за един турнир.
              Роберто Бетега им беше острието тогава!
              Животът е дар от бога за изживяване, а не план за изпълнение!

Коментар

аха-да обърна ситуацията и аз да мрънкам
                ако изляза до тоалетната/внезапно разстройство/ и го гледам в някое заведение наоколо
                Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                Мечо

Коментар

• днес трябваше да ни дойдат гости и бях се приготвил с търговишки мускат-сега направих една кана с вино ,прясно изцеден лимон и много лед-готов съм за мача
                  а днес случайно попаднах на бирен фъстък -уасаби-голямо мезе -препоръчвам горещо
                  и малко тоник за коктейла
                  Last edited by MILOM; 09.06.2012, 20:09.

Коментар

Кат се замислиш той блесна само за този шампионат.. Полсе нищо не се чу за него. Имаха италинаците после един Тото Скилачи - пак така за един турнир.
                    ... така е - просто изгря, за да даде победата на Италия......, но наистина тогава имаше неудържими нападатели с бързи реакции и нестандартни изпълнения... Именно тогава на вратата на Италия имаше един супер-вратар, който даваше сигурност на отбора си - Дино Дзоф:

http://vbox7.com/play:d48b6713
                    "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

• Първоначално изпратено от zarco Разгледай мнение
                      Паоло РосСи беше най-невзрачният на външен вид футболист, който съм виждал, но за сметка на това - със страхотно усещане - да се пласира добре и да бележи голове - ако не беше той, Скуадра адзура - просто нямаше да се класират за финала и да смажат немците - категорично, спечелвайки Световната купа...

Дребен и невзрачен на външен вид - но беше герой за всички свои съотечественици: просто изгря като звезда и победи..., голямо нещо е мобилизацията в точният момент на определени хора - граничи с национален героизъм....

Коментар

Ебати Мечо колко е гот да си говориш с набори.. Младежта не е била родена по времето на Джентиле и Паоло Роси.. Ама няма вече такива звезди.. Големи играчи бяха по онова време.. Е сега Уинър ми напомни за Зико и Сократес...

Паоло РосСи беше най-невзрачният на външен вид футболист, който съм виждал, но за сметка на това - със страхотно усещане - да се пласира добре и да бележи голове - ако не беше той, Скуадра адзура - просто нямаше да се класират за финала и да смажат немците - категорично, спечелвайки Световната купа...

Дребен и невзрачен на външен вид - но беше герой за всички свои съотечественици: просто изгря като звезда и победи..., голямо нещо е мобилизацията в точният момент на определени хора - граничи с национален героизъм....

Коментар

ако изляза до тоалетната/внезапно разстройство/ и го гледам в някое заведение наоколо
                          Ами няма друг начин ако си държиш на брака... Щото вторият ми брак се разпадна заради подобни битови причини... Другото е да си запишаш мача и да не разбираш резулатта и в къщи да си го гледаш.. Проблема е че лесно можеш да застанеш на позиция, но цял мецец на позиция ще бъде криво разбрано като тормоз... Жени.

Коментар

В много трудна ситуация си.. Единственият изход е поне да опташ да извлечеш полза от нея след това, като и натякваш на жена ти кава голяма жертва си направил заради нея...

Коментар

Роси бяха го изгонили за черно тото,но преди първенството го помилваха и стана златното момче
                              Тия италианци всичките са забъркани в черно тото.. Явно им е национален спорт.

Коментар

• Роси бяха го изгонили за черно тото,но преди първенството го помилваха и стана златното момче

Коментар

Working...
                                X