IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето... (архив до 20.09.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от zarco Разгледай мнение
    ...уфффф...., мноО досадно......., как съм пропуснал да спомена, че един-единствен недостатък имам..., мииии - послъгвам от време на време...

И това си е така Според мен щом е само недостатък, а не порок, не ти създава особени проблеми
    Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
    Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
      Разсмивате ме с твърденията, че съпругите непременно държат да Ви лишат от футбол. Ако не превръщате дома в сборен пункт за лумпени, какъв е проблемът?
      То пък и голямото разбиране и женско великодушие да оставиш някого за 2 часа с интересите му.

... а послеееее.... за тия 2 часа - 222 ще ти се "пили" на главата за нещо несвършено...
      "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Така си е!

...уфффф...., мноО досадно......., как съм пропуснал да спомена, че един-единствен недостатък имам..., мииии - послъгвам от време на време...
        "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

Синът ми е почистил с прахосмукачката цялото местообитание, избърсал е праха от стратегическите места, подредил си е стаята, разходил е дунди и дори е изхвърлил боклука ... всичко това е резултат на собствена инициатива
          Дълго размишлявах и търсех обяснение на необичайното му поведение Ама по едно време се усетих, че са отворили басейна
          Пускай го детето. То един човек като не плува защо въобще живее
          Баба ме научи на много неща.
          tnm

Коментар

• Разсмивате ме с твърденията, че съпругите непременно държат да Ви лишат от футбол. Ако не превръщате дома в сборен пункт за лумпени, какъв е проблемът?
            То пък и голямото разбиране и женско великодушие да оставиш някого за 2 часа с интересите му.

Коментар

... "така ме е родила мама"..., каза зебрата на животните, които й се присмиваха..."- с пижама!"... ..., т.е. недоверчив, скромен и срамежлив... Не ми е чуждо нито едно положително качество...

...тъй като въведе животни /и макар, че за мен е СЪВСЕМ непонятно, защо някой прави сравнения с животни.../..., ще приема, че търсим смисъл в баснята...

Така си е!
              Мечо

Коментар

• Първоачалната ми идея беше да да проведа операция тип филма"ужилване"-пострадалите така и да не разберат ,че са прецакани и дори да благодарят в последствие
                http://milom.blog.bg/

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                  На 1ви юли мисля да открия сезона барабар с домочадието. Тя малката се опита да ме кара да ходим днес, ама аз я накарах да ми помага да чистим, заради непознаване на календара.
                  Синът ми е почистил с прахосмукачката цялото местообитание, избърсал е праха от стратегическите места, подредил си е стаята, разходил е дунди и дори е изхвърлил боклука ... всичко това е резултат на собствена инициатива
                  Дълго размишлявах и търсех обяснение на необичайното му поведение Ама по едно време се усетих, че са отворили басейна
                  Мечо

Коментар

...личното ми и неангажиращо мнение е, че децата не бива да се наказват за незнанието си - никой не се е родил наУчен..., още повече - пък да се наказват с труд...
                    Всъщност се пошегувах. Ама наистина я помолих да помогне. Можеше и да ми скърше хатъра ако иска, но я бяха хванали добрите.
                    tnm

Коментар

.......аз я накарах да ми помага да чистим, заради непознаване на календара.

...личното ми и неангажиращо мнение е, че децата не бива да се наказват за незнанието си - никой не се е родил наУчен..., още повече - пък да се наказват с труд...

Коментар

...

П.П. Много си недоверчив, бре

... "така ме е родила мама"..., каза зебрата на животните, които й се присмиваха..."- с пижама!"... ..., т.е. - недоверчив, скромен и срамежлив... Не ми е чуждо нито едно положително качество...

...тъй като въведе животни /и макар, че за мен е СЪВСЕМ непонятно, защо някой прави сравнения с животни.../..., ще приема, че търсим смисъл в баснята...

Коментар

"Жената има много недостатъци, но повечето са така привлекателни ..."

Мечито, времето се пооправи. Кога ще ходиш да се топнеш в Голямата локва?
                          На 1ви юли мисля да открия сезона барабар с домочадието. Тя малката се опита да ме кара да ходим днес, ама аз я накарах да ми помага да чистим, заради непознаване на календара.
                          tnm

Коментар

...ъммм, то тВа - и Аржентинското танго - ако е две напред - няма как - за другият да не е - две назад... ..., аПсолютно - в полза на единият от "играчите"..., т.е. - точно отговаря на женските разбирания за последователност и справедливост...

... и тВа - с двете дами - без съпрузи - пак не е добре - да отидат сами, защото, откакто дамите обсебихТЕ Сичко мъжко, дори и в спортовете - току - виж, други две дами - останали в къщи, за да гледат мачовете, а двама самотни пичаги - тръгнали на театър..., те ти я и заварката - станала......, т.е. - не може да ви се вярва - на дамите - уж с приятелка излизате и се връщате, но по някое време се "изгубвате" за няколко часа...
                            ... ъммм, що са прайш, че не си ме разбрал!? Не "говоря" за двойката в аржентинското танго, а са стъпките, ритъма и хармонията
                            ... и тВа за двете дами, театъра, спорта и загубването за няколко часа - на театър овцата ходи с овена, вълчицата - сама, а лисицата с лисичето

П.П. Много си недоверчив, бре
                            Мечо

Коментар

МИЛОМ, семейният живот е като аржентинско танго - две напред, една назад. Днес стъпката назад е нейна, утре е твоя. Ритъмът на танца я изисква. Иначе няма хармония и страст
                              И не мога да разбера, защо "мероприятието" ще се провали!? Не може ли да на постановката да отидат само двете дами без съпрузите си?

П.П.Човек винаги има нужда от лична свобода, дори и да е семеен. Възпитана съм да уважавам този принцип.

П.П.П Аз доста проклето човече, а съпругът ми е най-големия инат от тази страна на екватора

...ъммм, то тВа - и Аржентинското танго - ако е две напред - няма как - за другият да не е - две назад... ..., аПсолютно - в полза на единият от "играчите"..., т.е. - точно отговаря на женските разбирания за последователност и справедливост...

... и тВа - с двете дами - без съпрузи - пак не е добре - да отидат сами, защото, откакто дамите обсебихТЕ Сичко мъжко, дори и в спортовете - току - виж, други две дами - останали в къщи, за да гледат мачовете, а двама самотни пичаги - тръгнали на театър..., те ти я и заварката - станала......, т.е. - не може да ви се вярва - на дамите - уж с приятелка излизате и се връщате, но по някое време се "изгубвате" за няколко часа...

Коментар

И мързелива, и пълна с недостатъци
                                "Жената има много недостатъци, но повечето са така привлекателни ..."

Мечито, времето се пооправи. Кога ще ходиш да се топнеш в Голямата локва?
                                Мечо

Коментар

Working...
                                X