IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето... (архив до 20.09.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от zarco;1059269007[B
    ]... не схванах, Що пък да съм неуверен[/B]?..., затова И не ме канят на театър, именно защото знаят, че няма да откажа......

... но може и да мислят, че ще откажа...

Човек не знае как точно би реагирал при конкретна ситуация.
    Защото много си мислел, преди да натиснеш бутона.
    Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
    Мечо

Коментар

• Добро утро, Мечо!
      Добро утро, тайфата!

Космо, покрай първенството с тази бири дето ги пиеш, добре ще си прочистиш организма от вредните вещества, които си натрупал през зимата
      Мечо

Коментар

• Мале и снощи как се наковах... Нема такова прасе. Пак изпихме каде 60 бири тримата и двете жени на приятелите... Тия двамата са е*ати касметлийте (до сега не им бях виждал съпругите) - е*ати яките мадами, дойдоха и двете полу голи (едната с поличка два пръста под гъ*а, другата с едни дънкови гащета, ама тя с едно негърско дупе - уникална. И двете с по над 100 гръдни обиколки), нарязаха мезетата, опекаха вурстовете, направиха салатите, опържиха картофите и всико това за няма и 40 минути.. И седнаха с нас. Викам си край - Да гледаш мач жена " Какво е тъч? Те сега по колко мача играят? Тоя Роналдо не играеше ли в Германия преди това? Нали Реал стана шампион, сега защо играят Германия и Португалия?... Да ама не - тия мацки бяха много в час, кефят се викат, и от време на време само питат "Искате ли нещо?" И носят бирички, още мезета итн... Възхитих дсе и си дадох отговорр на въпроса защо едни бракове продължават дълго, а други не... Просто някои мъже и жени умеят да уважават партньорите си, други го обръщат на надскачане и край...

И да видитве майтап.. Звъни ми между мачовете оная с големите силикони, дето ми повърна в Аудито.. И вика: Какво правиш? Искаш ли да се видим? Викам и: Нямам пари, па и на теб само пари ти давам, нищо не се случва..... А тя: Що бе онази нощ беше много хубава (преди това дето правихме много с*кс).. И я поканих днес да гледаме мача заедно със съседа и брат му.. Без с*кс и ангажименти (то ясно че ще има с*кс, ама тия флиртове ме кефят). Мислех че ще откаже, ама тя веднага прие.. Звъннах на сутеньора и (той е мое момче, на времето даже ми е бил охрана, ама от няколко години много друса и е станал много агресивен) да не помисли че го заобикалям и той ми вика, че тая само за мен приказвала и все ревяла, щото много се притеснила дето повърнала в колата.. От случката отказвала всякакви клиенти. Та довечера мисля нещо мило да направя за момичето, да не ме мисли за пълен изрод... Ама не съм ли сексуален бог - про***тутки ми се предлагат без пари???? Ама тя тая не е и класическа про***тутка, щото е много скъпа и на практика, се явява "бутикова" мацка - тя си избира клиентите и е много претенциозна... Щом ще правим с*кс по любов, днес ще трябва да направя една - две дефекации (да ми спадне корема), и малко да напомпам мускулите в залата... Мога да мина и през фризьорката и малко да махна окосмяването по тялото (козметичката е до нея), че от как си замина моята мацка съм станал класически българин - космат, не бръснат, гурелив, лъхащ на бира и чесън...

Днес явно няма да се кърка бира... Ще трябва да се постаря повечко - та ще ходя и до някой магазин за елитен алкохол..

Хайде да ходя за първа дефекация и да отивам да вдигам че няма време...
        Last edited by Beti; 10.06.2012, 12:34.

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
          Срамежлив, скромен и неуверен

... не схванах, Що пък да съм неуверен?..., затова И не ме канят на театър, именно защото знаят, че няма да откажа......

... но може и да мислят, че ще откажа...

Човек не знае как точно би реагирал при конкретна ситуация.

Без връзка с горното - сещам се за карикатура: един "запалянко"..., ама как да разкажа по-колоритно нещата - няма да успея... Очевидно - Тя е приела да гледат двамата мача, или пък - и тя си увлича от футбол, но по-скоро - първото...Двамата са на "калъпче", като заедно вършат работата, гледайки напред /позиционирането на телата им е ясно/..., отпред е телевизорът, на който дават пореден мач от първенството... Ееее, няма такъв запалянко, който да не може да остави футбола при деликатна ситуация, ама - Де да знам...
          "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

• http://milom.blog.bg/

Коментар

За да дава ценни указания на другите как точно да плуват
              Русото тоже е капацитет в указанията по плуване.

Кат' застана под някой чадър с джин и тоник .... - мисля, че мога да подготвя няколко световни шампиона. Само ще подвиквам: "Още малко за отличен, още малко."

П.П. Нашите голям мач правят с Франсетата по волей.

Коментар

• Първоначално изпратено от zarco Разгледай мнение
                ... ами така си е - и срамежлив, и скромен..., толкова много мислих, преди да натисна бутона "публикувай"...
                Срамежлив, скромен и неуверен
                Мечо

Коментар

+2048
                  Баба ме научи на много неща.
                  tnm

Коментар

Срамежлив и скромен!?

... ами така си е - и срамежлив, и скромен..., толкова много мислих, преди да натисна бутона "публикувай"...
                    "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

...вероятно мен ще потърсиш - знаех си аз...
                      Срамежлив и скромен!?
                      Мечо

Коментар

Плуването е най-ценният спорт по отношение развиването на белите дробове и най-доброто използване капацитета им...

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
                          За какво точно ще "пили"? Убягва ми логиката ти.

п.п.Моят съпруг би предпочел постановката особено ако е предварително планирана, но дори и да си промени мнението в последния момент, не е проблем и ще си намеря компания за Театър.

...вероятно мен ще потърсиш - знаех си аз...

Коментар

... а послеееее.... за тия 2 часа - 222 ще ти се "пили" на главата за нещо несвършено...
                            За какво точно ще "пили"? Убягва ми логиката ти.

п.п.Моят съпруг би предпочел постановката особено ако е предварително планирана, но дори и да си промени мнението в последния момент, не е проблем и ще си намеря компания за Театър.

Коментар

И това си е така Според мен щом е само недостатък, а не порок, не ти създава особени проблеми

... не споменавай за пороци - ЩоТ там съм ненадминат...

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                                Пускай го детето. То един човек като не плува защо въобще живее
                                Мечо

Коментар

Working...
                                X