Първоначално изпратено от zarco;1059269007[B
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето... (архив до 20.09.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Мале и снощи как се наковах... Нема такова прасе. Пак изпихме каде 60 бири тримата и двете жени на приятелите... Тия двамата са е*ати касметлийте (до сега не им бях виждал съпругите) - е*ати яките мадами, дойдоха и двете полу голи (едната с поличка два пръста под гъ*а, другата с едни дънкови гащета, ама тя с едно негърско дупе - уникална. И двете с по над 100 гръдни обиколки), нарязаха мезетата, опекаха вурстовете, направиха салатите, опържиха картофите и всико това за няма и 40 минути.. И седнаха с нас. Викам си край - Да гледаш мач жена " Какво е тъч? Те сега по колко мача играят? Тоя Роналдо не играеше ли в Германия преди това? Нали Реал стана шампион, сега защо играят Германия и Португалия?... Да ама не - тия мацки бяха много в час, кефят се викат, и от време на време само питат "Искате ли нещо?" И носят бирички, още мезета итн... Възхитих дсе и си дадох отговорр на въпроса защо едни бракове продължават дълго, а други не... Просто някои мъже и жени умеят да уважават партньорите си, други го обръщат на надскачане и край...
И да видитве майтап.. Звъни ми между мачовете оная с големите силикони, дето ми повърна в Аудито.. И вика: Какво правиш? Искаш ли да се видим? Викам и: Нямам пари, па и на теб само пари ти давам, нищо не се случва..... А тя: Що бе онази нощ беше много хубава (преди това дето правихме много с*кс).. И я поканих днес да гледаме мача заедно със съседа и брат му.. Без с*кс и ангажименти (то ясно че ще има с*кс, ама тия флиртове ме кефят). Мислех че ще откаже, ама тя веднага прие.. Звъннах на сутеньора и (той е мое момче, на времето даже ми е бил охрана, ама от няколко години много друса и е станал много агресивен) да не помисли че го заобикалям и той ми вика, че тая само за мен приказвала и все ревяла, щото много се притеснила дето повърнала в колата.. От случката отказвала всякакви клиенти. Та довечера мисля нещо мило да направя за момичето, да не ме мисли за пълен изрод... Ама не съм ли сексуален бог - про***тутки ми се предлагат без пари???? Ама тя тая не е и класическа про***тутка, щото е много скъпа и на практика, се явява "бутикова" мацка - тя си избира клиентите и е много претенциозна... Щом ще правим с*кс по любов, днес ще трябва да направя една - две дефекации (да ми спадне корема), и малко да напомпам мускулите в залата... Мога да мина и през фризьорката и малко да махна окосмяването по тялото (козметичката е до нея), че от как си замина моята мацка съм станал класически българин - космат, не бръснат, гурелив, лъхащ на бира и чесън...
Днес явно няма да се кърка бира... Ще трябва да се постаря повечко - та ще ходя и до някой магазин за елитен алкохол..
Хайде да ходя за първа дефекация и да отивам да вдигам че няма време...Last edited by Beti; 10.06.2012, 12:34.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеСрамежлив, скромен и неуверен
... не схванах, Що пък да съм неуверен?..., затова И не ме канят на театър, именно защото знаят, че няма да откажа......
... но може и да мислят, че ще откажа...
Човек не знае как точно би реагирал при конкретна ситуация.
Без връзка с горното - сещам се за карикатура: един "запалянко"..., ама как да разкажа по-колоритно нещата - няма да успея... Очевидно - Тя е приела да гледат двамата мача, или пък - и тя си увлича от футбол, но по-скоро - първото...Двамата са на "калъпче", като заедно вършат работата, гледайки напред /позиционирането на телата им е ясно/..., отпред е телевизорът, на който дават пореден мач от първенството... Ееее, няма такъв запалянко, който да не може да остави футбола при деликатна ситуация, ама - Де да знам..."Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеЗа да дава ценни указания на другите как точно да плуват
Кат' застана под някой чадър с джин и тоник .... - мисля, че мога да подготвя няколко световни шампиона. Само ще подвиквам: "Още малко за отличен, още малко."
П.П. Нашите голям мач правят с Франсетата по волей.
Коментар
-
Първоначално изпратено от zarco Разгледай мнение... ами така си е - и срамежлив, и скромен..., толкова много мислих, преди да натисна бутона "публикувай"...Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеЗа да дава ценни указания на другите как точно да плуват
Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеСрамежлив и скромен!?
... ами така си е - и срамежлив, и скромен..., толкова много мислих, преди да натисна бутона "публикувай"..."Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо
Коментар
-
Първоначално изпратено от zarco Разгледай мнение...вероятно мен ще потърсиш - знаех си аз...Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Плуването е най-ценният спорт по отношение развиването на белите дробове и най-доброто използване капацитета им..."Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо
Коментар
-
Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнениеЗа какво точно ще "пили"? Убягва ми логиката ти.
п.п.Моят съпруг би предпочел постановката особено ако е предварително планирана, но дори и да си промени мнението в последния момент, не е проблем и ще си намеря компания за Театър.
...вероятно мен ще потърсиш - знаех си аз..."Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо
Коментар
-
Първоначално изпратено от zarco Разгледай мнение... а послеееее.... за тия 2 часа - 222 ще ти се "пили" на главата за нещо несвършено...
п.п.Моят съпруг би предпочел постановката особено ако е предварително планирана, но дори и да си промени мнението в последния момент, не е проблем и ще си намеря компания за Театър.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
И това си е така Според мен щом е само недостатък, а не порок, не ти създава особени проблеми
... не споменавай за пороци - ЩоТ там съм ненадминат..."Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеПускай го детето. То един човек като не плува защо въобще живееПриятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
Коментар