IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето... (архив до 20.09.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• А, да.

Аз вкарах модата преди 5-6 години да се ходи с голо коремче.
    Аз го направих в България.

А сега предварително обявявам, че вкарвам модата за носене на смачкани негладени дрехи.

Гледайте до следващата година дали ще съм праф.
    Свободен във виелицата.
    http://www.youtube.com/watch?v=mzGk8cYJVjc

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
      п.п.Аз лично не държа да живея дълго, а качествено и под качествено не разбирам лукс, а събития, преживявания, опитности, познания, срещи..
      И аз май го мисля като теб.

Щото, като зема да си представям - с кво ще умра, като вземам да умирам?

Но... предпочитам, ако може, да живея дълго и качествено.

Но понеже това зависи от средата, в която се въртя/живея - та ме е много яд на свинете, които свалят качеството на моя единствен живот.

Затова немам проблеми да пребия некоя свиня, áко след това и да ме убият.
      Мое си е болното - правя го.

И така.
      Понеже вече съм на възраст и никой мой свой не зависи от мен материално, ако зема да изчезна.
      Та - напред, дърти хулигани, дайте да им ебем майката тъпа свинска!
      Last edited by vmаnkov; 10.06.2012, 19:57.
      Свободен във виелицата.
      http://www.youtube.com/watch?v=mzGk8cYJVjc

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
        1. Нищо не си разбрал, но не ти си важен в случая.
        2. Не съм предал никого. Предупредил съм го.
        3. Поп Кръстьо не е предал Левски.
        4. Предупреден значи въоръжен.
        1 Случаят е кодошлийски.Ти не си го разбрал щото го приемаш различно.
        2 Да си бе, щом не разбираш от майтап.
        3 Поп Кръстьо не е предал Левски.И кво от това?Се некой е свършил тая работа.
        4 Че кой ти подценява предупреждението?Добро е.
        5 Аз доволен!Подхлъзнах те!

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
          "Дъртофелници",

Космо не е на 5 годининки "бебе", че да му се гледа в канчето и да се поучава. Той най-добре си знае - що го "бият" - хихи
          ------------------------
          Пфуу ... днес всичко свърши. Хапнаха - пийнаха - жито досега не бях варил, ама да живее и-нет. Вива!

Днес мисля да се размажа от бири, мачове и волей

П.П. Тати не се стърпял и днес им казал на ония сьостри да предупреждават като пръскат с отрови. Аз пасувах, докато едната сьостра ( лелка ) взе да ми обяснява колко отровен е трилистника.

И аз леко се усмихнах и й казах, че тия трилистници се гледат в къщи, откакто се помня и досега пукнали не е имало от тях.

Та, светски минаха нещата и сега голяма инициатива от лелките как да се оформел парцела и каква градинка да се направело. Даже едната сьостра отнесе стилен сервиз за кафе от брат ми за заслуги предния път, че дойде да преоблече кака си и да я нагласят за полагане в онова дървеното. Старанието винаги трябва да се поощрява, щот' не е работа на мъже да преобличат жена и тогава всячески се мъчех да разкарам Тати от Мама и да нямат допирна точка.

Мисля, да им връча инициативата по много причини. Първо ще си скъсам нервите, ако поема отговорност да го правя, второ - т'ва си е женска работа, докато се стигне до паметника и "оградата", т.е. конструкцията, а тя се очертава да е на 1-вата година чак, понеже дотогава почвата сляга и ще го "пука".

Демек, няма да им чупя ентусиазма. Дет' се вика за това са се сетили и т'ва е най-важното за тях.

Русото, винаги уважава избора на всеки и му дава шанс да се представи в "светлината", в която е решил, че му подхожда.
          -----------------------------
          Чиърс с бира, че забравихме ракията в кръчмата. Ама, кръчмето е на 1 приятел и няма да изчезне, демек прибрали са я - и ще видя кога ще мина да я прибера
          Чиърс и на теб,

Хубава работа си свършил!

Ти си по-читав от мен.

Щом жените почнат да ми говорят "завоалирано", им казвам че изключвам.
          Или да продължават на човешки, или прекъсвам кореспонденцията.
          Не стига, че често самите те не знаят какво искат.
          Зор - докато си кажат.И пак не е сигурно, че утре пак ще го искат.
          Пък в други ден се оказва, че не съм разбрал какво са казали.
          Следва стадия с моята роля в гореспоменатото искане, а тя се оказва основна.
          Следващият ден минава докато проумея, че едно дребно нещо са поискали пък аз толкова време се правя на интересен.
          И що сам не съм се досетил.
          И така се стига до любимата ми фраза:
          - "Ти какъв мъж си бе?"
          Тръпна от удоволствие като я чуя!
          Значи глобализацията и ИТ технологиите все още не са разрушили оня стар свят, който познавам.
          И-и....трепетно промълвявам:
          - Ми тъп съм.Аз разбирам само от договори.

И си е верно.

Коментар

• Първоначално изпратено от sergo Разгледай мнение
            Не е, ама е-е-е!

1. С момичета е гъчкано.
            2. Смонафта е един.
            3. Ти си поп Кръстьо.
            1. Нищо не си разбрал, но не ти си важен в случая.
            2. Не съм предал никого. Предупредил съм го.
            3. Поп Кръстьо не е предал Левски.
            4. Предупреден значи въоръжен.
            Баба ме научи на много неща.
            tnm

Коментар

Не !!! Що за логика.

1. Момичето е готино
              2. Космо е готин
              3. Ти си сляп
              Не е, ама е-е-е!

1. С момичета е гъчкано.
              2. Смонафта е един.
              3. Ти си поп Кръстьо.
              Last edited by sergo; 10.06.2012, 19:03.

Коментар

• ХАААААААААААААА ГОЛЕМ СМЕХ БАТКО- ТО КАТО ВИЦА- МЕЧКАТА ДА НЕ ВЗЕМЕ МЕД ДА ТИ НОСИ.Хубаво ще стане , но комшията да не се напие този алкохолик и да развали компанията. И не е пускаи в колата, да не е омирише пак. Ха наздраве че снощи много тежка беше програмата- днес по кротко

Коментар

• Първоначално изпратено от sergo Разгледай мнение
                  Ти пък що си мислиш, че деянието "оповръщането на една лимузина" винаги е гадост?
                  Ако беше така, щеше да се преследва от закона.
                  Ма не е!

Грешната ти е позицията като смяташ, че само девойката е отговорна.
                  Едва ли не го е дебнала с месеци, за да му врътне този намер.
                  Ми не е.

Ами, ако е била предизвикана ситуация?
                  Ами ако е част от необятната любовна игра?
                  И приемаш априори, че нашия любимец е света вода ненапита!
                  Ми не е.

Аз бих се възползвал от подобна сгодна ситуация и тя ще остави в небцето ми само вкус на триумф.И най-голямата кобра омеква дълготрайно след подобен инцидент.
                  И ще е склонна да ми търпи къде-къде по-шокиращи простотии.
                  Пак съм на далавера!
                  Не ли?
                  Не !!! Що за логика.

1. Момичето е готино
                  2. Космо е готин
                  3. Ти си сляп
                  tnm

Коментар

• "Дъртофелници",

Космо не е на 5 годининки "бебе", че да му се гледа в канчето и да се поучава. Той най-добре си знае - що го "бият" - хихи
                    ------------------------
                    Пфуу ... днес всичко свърши. Хапнаха - пийнаха - жито досега не бях варил, ама да живее и-нет. Вива!

Днес мисля да се размажа от бири, мачове и волей

П.П. Тати не се стърпял и днес им казал на ония сьостри да предупреждават като пръскат с отрови. Аз пасувах, докато едната сьостра ( лелка ) взе да ми обяснява колко отровен е трилистника.

И аз леко се усмихнах и й казах, че тия трилистници се гледат в къщи, откакто се помня и досега пукнали не е имало от тях.

Та, светски минаха нещата и сега голяма инициатива от лелките как да се оформел парцела и каква градинка да се направело. Даже едната сьостра отнесе стилен сервиз за кафе от брат ми за заслуги предния път, че дойде да преоблече кака си и да я нагласят за полагане в онова дървеното. Старанието винаги трябва да се поощрява, щот' не е работа на мъже да преобличат жена и тогава всячески се мъчех да разкарам Тати от Мама и да нямат допирна точка.

Мисля, да им връча инициативата по много причини. Първо ще си скъсам нервите, ако поема отговорност да го правя, второ - т'ва си е женска работа, докато се стигне до паметника и "оградата", т.е. конструкцията, а тя се очертава да е на 1-вата година чак, понеже дотогава почвата сляга и ще го "пука".

Демек, няма да им чупя ентусиазма. Дет' се вика за това са се сетили и т'ва е най-важното за тях.

Русото, винаги уважава избора на всеки и му дава шанс да се представи в "светлината", в която е решил, че му подхожда.
                    -----------------------------
                    Чиърс с бира, че забравихме ракията в кръчмата. Ама, кръчмето е на 1 приятел и няма да изчезне, демек прибрали са я - и ще видя кога ще мина да я прибера
                    Last edited by marandi; 10.06.2012, 17:36.

Коментар

Наздраве !!!
                      А бе някаква опасност витае из въздуха. Сякаш има вероятност да се присъединиш към нашата партия (на женените). Да те дразни, да те дразни, колко да те дразни. Като те дразни що не я натириш. За да не излиза, че те нападам ще говоря за себе си. Аз по принцип съм "Дядо хаджия не е махнаджия" (все още). Ако се случи обаче да се изложа (което е рядкост) бягам и се опитвам да забравя. Никоя не ми е оповръщала колата, обаче мога да си представя донякъде що за гадост е. Е, ако въпреки това има интерес от двете страни, значи има и опасност !!!
                      Ти пък що си мислиш, че деянието "оповръщането на една лимузина" винаги е гадост?
                      Ако беше така, щеше да се преследва от закона.
                      Ма не е!

Грешната ти е позицията като смяташ, че само девойката е отговорна.
                      Едва ли не го е дебнала с месеци, за да му врътне този намер.
                      Ми не е.

Ами, ако е била предизвикана ситуация?
                      Ами ако е част от необятната любовна игра?
                      И приемаш априори, че нашия любимец е света вода ненапита!
                      Ми не е.

Аз бих се възползвал от подобна сгодна ситуация и тя ще остави в небцето ми само вкус на триумф.И най-голямата кобра омеква дълготрайно след подобен инцидент.
                      И ще е склонна да ми търпи къде-къде по-шокиращи простотии.
                      Пак съм на далавера!
                      Не ли?

Коментар

• Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
                        Най чудното е че много ме дразни тая мърла, ама много ме привлича сексуално.. Как и да е...

Хайде наздраве... Аз сядам и се почвам... Гостите ги чакам към 6 часа...
                        Наздраве !!!
                        А бе някаква опасност витае из въздуха. Сякаш има вероятност да се присъединиш към нашата партия (на женените). Да те дразни, да те дразни, колко да те дразни. Като те дразни що не я натириш. За да не излиза, че те нападам ще говоря за себе си. Аз по принцип съм "Дядо хаджия не е махнаджия" (все още). Ако се случи обаче да се изложа (което е рядкост) бягам и се опитвам да забравя. Никоя не ми е оповръщала колата, обаче мога да си представя донякъде що за гадост е. Е, ако въпреки това има интерес от двете страни, значи има и опасност !!!
                        tnm

Коментар

Добро утро tnm
                          Добро утро красавици и юнаци

Космо, аз като един виден психолог

1. Не ви се получава
                          2. Разнасяте се брутално из обществото
                          3. Обаче пак се търсите
                          4. Мирише ми на сватба !!!
                          Най чудното е че много ме дразни тая мърла, ама много ме привлича сексуално.. Как и да е...

Хайде наздраве... Аз сядам и се почвам... Гостите ги чакам към 6 часа...

Коментар

Добро утро tnm

1. Не ви се получава
                            3. Обаче пак се търсите

Къде ще е сватбата? От колко време не съм играл Еленино хоро - ама много ми се иска, затова питам къде ще е сватбата...

Ще се покатеря горе, за да погледна от високоТО - може да видя точната локация чрез секстанта, който си нося...... /в раницата, де - за да не стават грешки и двусмислия/...

Ама - това много двусмислено ми прозвуча - аз за един уред говоря - в навигацията..., ама то всичко може да се приеме като навигационен ориентир..., аВе - двусмисленото изразяване никога не ми е било силна страна...

АдИ, че кафето ми свърши, а ме чакаТ пътеки...

пп - не си правете майтап с щастливо женените хора, а аз си казвам по някоя думичка, за да ви разведря обстановката: в тоя форум зная, че всички дами са "заети", подбрали са най-сериозните и чаровни мъже - което си е наистина уцелване на десетката в живота, ....., никога не подлагам на съмнение избора ви, нищо че понякога човек може да има и ВРЕМЕННИ разочарования /без такива не е възможно в тоя живот!/ - като цяло - животът си върви, а децата - растат...., щастието ни се усмихва!... Поздрави!
                            "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

Добро утро tnm

1. Не ви се получава
                              3. Обаче пак се търсите

http://www.youtube.com/watch?v=pMacE9A2qIA
                              Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                              Мечо

Коментар

• Добро утро tnm

1. Не ви се получава
                                3. Обаче пак се търсите
                                tnm

Коментар