IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето... (архив до 20.09.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• tnm,
    може и да не знаеш, но няма нужда от гладене с ютия.

Зависи как слагаш да съхне прането (например на добра закачалка и добре разпънато), а след това, прибрано леко влажно, може да бъде сложено под преса къкто си искаш. Прочее, това е начинът на промишленото гладене - без ютия.

Но аз говорех, че от другата година ще ви е модно да ходите с явно негладени, смачкани дрехи.

Ще видим, дали съм прав, но за всеки случай се подготвяй душевно.
    Свободен във виелицата.
    http://www.youtube.com/watch?v=mzGk8cYJVjc

Коментар

• Еййй,е*ати и Европейското!Утре отивам да ми имплантират още един пикочен мехур

Коментар

• Първоначално изпратено от vmаnkov Разгледай мнение
        А, да.

Аз вкарах модата преди 5-6 години да се ходи с голо коремче.
        Аз го направих в България.

А сега предварително обявявам, че вкарвам модата за носене на смачкани негладени дрехи.

Гледайте до следващата година дали ще съм праф.
        Чул те Господ
        Защото изключването на ютията ми е голям проблем. Лошо няма, ако гладя през почивните дни или вечер, ама ако някой път се наложи сутрин да гладя - тогава стой, та гледай.
        Като отида на работа, започвам едни тежки размисли на тема " аз дали я изключих тази ютия, или пак я забравих включена!?" Поради тази причина съм раздала ключове на отряд отговорни дами и господа, на които звънвам, та ходят до вкъщи и изключват ютията.
        Ама колегите ме скъсват от подигравки, като ме чуят да говоря по телефона
        Last edited by tnm; 10.06.2012, 21:33.
        Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
        Мечо

Коментар

Почакай до следващата година и, ако се окажа прав, ще говориш обратното.
          Модата...
          Модата...

Хех, модата - ще видите как се кльопа.
          Дай боже Манков,да ти се сбъдне прогнозата.Че аз от как се помня,все омачкан си ходя,та другата година ще съм ебати модерното копеле.

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
            Серго, без да се изглади, ленената рокля не е много ОК. Спортни мъжки панталони, с известни уговорки измачкани- ДА. Дамски- категорично- НЕ.
            Имам няколко архивни ленени рокли на "KENSOL" и не върви да ги облека измачкани.

... има си тънкост, но младите дами не са толкова навътре в подробностите......

.... облечена на голо - всяка измачкана рокля се изправя идеално...
            "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

• Манков ти да не си моделиер

Коментар

Имам няколко архивни ленени рокли на "KENSOL" и не върви да ги облека измачкани.
                Почакай до следващата година и, ако се окажа прав, ще говориш обратното.
                Модата...
                Модата...

Хех, модата - ще видите как се кльопа.
                Свободен във виелицата.
                http://www.youtube.com/watch?v=mzGk8cYJVjc

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                  ДА ХАПКА СРЪБНА ОНЕЗИ 3 РАБОТИ. Много силни италианците

...с гола и такава игра - Италия ги виждам на финала......, но това е нещо много далечно..., а след изравнителния на Испания - искаШЕ ми се финалът да е между тия два отбора...
                  "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                    ДА ХАПКА СРЪБНА ОНЕЗИ 3 РАБОТИ. Много силни италианците
                    Италианците все никой не ги слага в сметките и кат' им погледнеш визитката, накрая все на финал играят.

П.П. Ама да "дадем" 5 мин. слава за испанците ( смигам )

Коментар

• ДА ХАПКА СРЪБНА ОНЕЗИ 3 РАБОТИ. Много силни италианците

Коментар

Серго, без да се изглади, ленената рокля не е много ОК. Спортни мъжки панталони, с известни уговорки измачкани- ДА. Дамски- категорично- НЕ.
                        Мадам Шъ,

изкуственият лен почти не се мачка, естественият ( суров ) лен е майсторлъка. Има маркови фирми, които го обработват и избелват перфект, щот' леко жълтее естественият.

Както и да е - как беше лафа: Хапка, сръбка и да си носим новите дрехи.

Ъъъ ... (смигам)

Чиърс!

П.П. Точа се за волей вече, още 20 мин.

Коментар

• Серго, без да се изглади, ленената рокля не е много ОК. Спортни мъжки панталони, с известни уговорки измачкани- ДА. Дамски- категорично- НЕ.

Коментар

• Първоначално изпратено от sergo Разгледай мнение
                            Че то лятото се носи лен.Щото охлажда и не се глади.
                            Иначе по цял ден - сменяш, переш, гладиш,мачкаш.

А от четири години по света го обличат целогодишно.
                            Едно мъжко сако от фин лен и кашмир/без хастар/ държи 20%+ цената спрямо ако е само от кашмир.
                            Мани, ама нещо съм скапал гардероба, щот' имах 2 чифта Черути от избелен лен и то естествен. Как беше обработен - не знам, ама от тел-та ( прането ) само го тръсваш 2 пъти надолу и все едно изгладени с ютия.

Ама, ги скъсах, че бяло се носи по 1 ден и после в пералнята. И сега в бяло имам само още 1 чифт ленени ( куча марка неква ) + 2 чифта памук + полиестер.

Бе, ялова работа, ама сега не ми е до дрехи

П.П. Кашмирът е скъп, бря - особено 20% и нагоре. Не само в БГ-то, ами навсякъде си е цифра.
                            Last edited by marandi; 10.06.2012, 21:02.

Коментар

• Да имам такива сака на Камел много са удобни

Коментар

А, да.

Аз вкарах модата преди 5-6 години да се ходи с голо коремче.
                                Аз го направих в България.

А сега предварително обявявам, че вкарвам модата за носене на смачкани негладени дрехи.

Гледайте до следващата година дали ще съм праф.
                                Че то лятото се носи лен.Щото охлажда и не се глади.
                                Иначе по цял ден - сменяш, переш, гладиш,мачкаш.

А от четири години по света го обличат целогодишно.
                                Едно мъжко сако от фин лен и кашмир/без хастар/ държи 20%+ цената спрямо ако е само от кашмир.
                                Last edited by sergo; 10.06.2012, 20:28.

Коментар

Working...
                                X