IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето... (архив до 20.09.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
    Хайде, сега кажи рецепта и за панталон с ръб!
    За класически панталон с ръб - първо трябва да откриеш класически "ръб", който да го облече.

Иначе само ще хабиш куршумите

Коментар

Грижим се за доброто функциониране на жлезите с вътрешна секреция и хормоналния баланс в тялото ви - тестостерони, адреналини, серотинини и прочие ини

П.П. Страхотен мач правят хърватите и ирландците!
      какви ще бъдат мъжете,ако жените внезапно изчезнат
      дебели,брадати,вмирисани щастливци
      http://milom.blog.bg/

Коментар

- Закачаш панталона на закачалка за такива.Най- подходящите се състоят от две дървени летви и механизъм за притискане.Онези със щипките посукват маншета.

- Слагаш му най тежкия колан.

-Провисваш го и повтаряш процедурата едно към едно.

-Когато гладиш упоритите гънки допълнително придърпвай панталона надолу.

За доглаждане остават места в областа на колана, торбите на джобовете,хастара и ръбовете, ако има такива.

Коментар

• Първоначално изпратено от MILOM Разгледай мнение
          един път така се върнахме от сватба и разбира се беше изключена и за капак аз излязох виновен защото за всичко мислела тя и ...
          да сте живи и здрави и да ни скъсявате живота ,че без вас какво ще правим
          Грижим се за доброто функциониране на жлезите с вътрешна секреция и хормоналния баланс в тялото ви - тестостерони, адреналини, серотинини и прочие ини

П.П. Страхотен мач правят хърватите и ирландците!
          Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
          Мечо

Коментар

Чул те Господ
            Защото изключването на ютията ми е голям проблем. Лошо няма, ако гладя през почивните дни или вечер, ама ако някой път се наложи сутрин да гладя - тогава стой, та гледай.
            Като отида на работа, започвам едни тежки размисли на тема " аз дали я изключих тази ютия, или пак я забравих включена!?" Поради тази причина съм раздала ключове на отряд отговорни дами и господа, на които звънвам, та ходят до вкъщи и изключват ютията.
            Ама колегите ме скъсват от подигравки, като ме чуят да говоря по телефона
            един път така се върнахме от сватба и разбира се беше изключена и за капак аз излязох виновен защото за всичко мислела тя и ...
            да сте живи и здрави и да ни скъсявате живота ,че без вас какво ще правим
            http://milom.blog.bg/

Коментар

• Първоначално изпратено от sergo Разгледай мнение
              - Купуваш един пластмасов бюст от магазините за фирмено обзавеждане.Торса струва 7 лв..Цялото тяло - 40-60.Има и размери.
              - Закачаш го някакси.
              - Разреждаш в една пръскалка/шише с помпа/ гореща вода и омекотител в съотношение 1:4.
              - Вадиш роклята, блузата, ризата, сакото/ от торбата и ги налундзваш върху бюста.
              - Пръскаш обилно и навсякъде.Изчакваш 5-10 мин. да попие,за да забележиш сухите места и повтаряш.
              -След като изгледаш поредната серия от турската сапунка, вече можеш да се обличаш.
              Last edited by tnm; 10.06.2012, 23:25.
              Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от rinaa1 Разгледай мнение
                Обаче нали винаги се оказва ,че е изключена . И аз го имам проблема .
                Почти винаги е включена. Миналият ден се прибрах от работа и я заварих да работи - включва, изключва ... . Много съм разсеяна
                Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
                  Серго, без да се изглади, ленената рокля не е много ОК. Спортни мъжки панталони, с известни уговорки измачкани- ДА. Дамски- категорично- НЕ.
                  Имам няколко архивни ленени рокли на "KENSOL" и не върви да ги облека измачкани.
                  - Купуваш един пластмасов бюст от магазините за фирмено обзавеждане.Торса струва 7 лв..Цялото тяло - 40-60.Има и размери.
                  - Закачаш го някакси.
                  - Разреждаш в една пръскалка/шише с помпа/ гореща вода и омекотител в съотношение 1:4.
                  - Вадиш роклята, блузата, ризата, сакото/ от торбата и ги налундзваш върху бюста.
                  - Пръскаш обилно и навсякъде.Изчакваш 5-10 мин. да попие,за да забележиш сухите места и повтаряш.
                  -След като изгледаш поредната серия от турската сапунка, вече можеш да се обличаш.

Упоритите гънки доглаждаш, още докато е на бюста с парата на ютията/парна баня/.
                  Last edited by sergo; 10.06.2012, 23:25.

Коментар

Чул те Господ
                    Защото изключването на ютията ми е голям проблем. Лошо няма, ако гладя през почивните дни или вечер, ама ако някой път се наложи сутрин да гладя - тогава стой, та гледай.
                    Като отида на работа, започвам едни тежки размисли на тема " аз дали я изключих тази ютия, или пак я забравих включена!?" Поради тази причина съм раздала ключове на отряд отговорни дами и господа, на които звънвам, та ходят до вкъщи и изключват ютията.
                    Ама колегите ме скъсват от подигравки, като ме чуят да говоря по телефона
                    Обаче нали винаги се оказва ,че е изключена . И аз го имам проблема .

Коментар

• Първоначално изпратено от zarco Разгледай мнение
                      ... има си тънкост, но младите дами не са толкова навътре в подробностите......

.... облечена на голо - всяка измачкана рокля се изправя идеално...
                      Зарко,
                      Прав си.Няма какво повече да се добави.

Ма жените са особена порода, която е скарана с времето, извън времето и въпреки него.
                      Да гладиш един ленен тоалет повече от два часа, за да си доставиш удоволствието да го докараш в първоначалният му вид само след час, е висш алогизъм.
                      А забелязал ли си как се държат облечени в него?
                      Особено ако е бял..!
                      В прашна София!
                      Като гейши.

Тва, добре че курдисаха светофарите и махнаха регулировчиците, че нали се сещаш кви задръствания щеха да стават?

Коментар

• Първоначално изпратено от vmаnkov Разгледай мнение
                        Почакай до следващата година и, ако се окажа прав, ще говориш обратното.
                        Модата...
                        Модата...

Хех, модата - ще видите как се кльопа.
                        Аз подкрепям vmаnkov,
                        Ще стане както го е казал.

Но не защото е моделиер или пророк.
                        Просто първи е вързал две и две:
                        - Продължаващата дълго икономическа криза, която в доста държави отива към депресия ще ни накара да не обръщаме толкова внимание на облеклото.
                        Дори и незасегнатите общества и касти ще се съобразят с този "моден" тренд .
                        Щото участват в иновациите, производството, търговията и рекламата.
                        Както по време на война.
                        То всъщност си е форма на война.
                        Само дето не знаем кой е врага.
                        Крие се.
                        Last edited by sergo; 10.06.2012, 23:04.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                          Други прозрения нямаш ли
                          Пак се бъзикате със старото... <плач>

Но ще видим до година.
                          Ще приложа моите усилия, и, току виж - не си купувай нова ютия
                          Свободен във виелицата.
                          http://www.youtube.com/watch?v=mzGk8cYJVjc

Коментар

• Първоначално изпратено от vmаnkov Разгледай мнение
                            tnm,
                            може и да не знаеш, но няма нужда от гладене с ютия.

Зависи как слагаш да съхне прането (например на добра закачалка и добре разпънато), а след това, прибрано леко влажно, може да бъде сложено под преса къкто си искаш. Прочее, това е начинът на промишленото гладене - без ютия.

Но аз говорех, че от другата година ще ви е модно да ходите с явно негладени, смачкани дрехи.

Ще видим, дали съм прав, но за всеки случай се подготвяй душевно.
                            Хич няма да ми е трудно
                            Наздраве!
                            Мечо

Коментар

• Други прозрения нямаш ли

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                                Манков ти да не си моделиер
                                Па ни сам, друже.

Но нé знам зáщо, се сам први за некои рабóти, слéдат ли ме што ли - нé знам, друже, но ово е факт.

Та са ше пробвам това, дето го обявих.
                                Не ви се вярва? - правилно. Но обявата остава
                                Свободен във виелицата.
                                http://www.youtube.com/watch?v=mzGk8cYJVjc

Коментар

Working...
                                X