Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето... (архив до 20.09.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от sergo Разгледай мнениеВързах се щото това ми е професионално изкривяване.
Прекалено дълго време обяснявам същите неща на шивачки със стаж по на двайсет и кусур години.А нямат елементарни гладачни познания.
А пък гладенето е повече от половината от направата на дрехата.
По-лошото е, че тоя народ не желае да се учи.Особено, ако и му плащаш за това.
Прави се, че разбира колкото да мине деня.
На другия ден за разнообразие се прави че нищо не е разбрал.
Ма на интервюто, еле да видиш какви разбирачи са.
Младите са същите.
Дреме му какво го чака след месец, година или когато остарее.
Седят и чакат.
Следващия месия.
Годо.
А сметките си вървят.И моите и техните.
И живота както си минава, така и си отива.
Чиърс, чиърс, ама аз излоках алкохола.
Моли се някога Русото да не ти мине кат' менаджер за 6 месеца през бизнеса, че твоите кифли ще си говорят сами, както не разбирам нищо от бранша.
Ама, па разбирам от системи на заплащане, %-ти брак на продукция и прочие "благинки", дет' ги наричат производителност на труда, а твоите 'орица не са и чували. И там хумора става доста голям, ама не за мИня.
-----------------------
Както и да е, дръпнАх си едно филмче и ся ще се приспивам, дет' добрите пребили лошите и утре понеделник ще ми е хамав ден, ама па сме свикнали.
Чиърс, то и аз май увиснах с още 1 галонка бира, ама за 1 филм все ще стигне да я таковам
Лека и спокойна! И до скоро!
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеСерго, ся имам няколко проблемчета. Спешно трябва да развъдя дафинов лист, мащерка, риган и чубрица.
От тия всичките брата ми докара един чим мащерка ( балканска ), дет' я ръгнах, ама трябва да я пресаждам, че е с троскот тоя чим.
П.П. Утре ( пардон днес ) мисля да охакам една пица на тати, че гледам изял боба, останали 7-8 сърми, няколко парчета баница и 4-5 кебапчета, малко жито и неговите козунаци и кексове, дет' той 'ноу ги мори.
И се чудя какво да му готвя, че не мога да му смогвам. Омаха всичко, както си мислех, че има цял хладилник за плюскане - хихи
И май да му хакна една пица за утре и да не го мисля ( демек една тава тесто ), а па за утре ще му умувам пак. Май нещо с картофи скоро не е ял и неква яхнийка, ама тя бавно става да я таковам
Я го глей патриция!
Позволяваш си удоволствието и подправките да си отглеждаш.
Де го има това?
И всеки ден да готвиш!
Баси!
Ти ерген нема да останеш.
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеБря, аз съм лаик
Срещу 15-30 кинта ми ги "гладят" доста добре в химическо чистене.
Ти па ко се "върза"?
Чиърс!
Вързах се щото това ми е професионално изкривяване.
Прекалено дълго време обяснявам същите неща на шивачки със стаж по на двайсет и кусур години.А нямат елементарни гладачни познания.
А пък гладенето е повече от половината от направата на дрехата.
По-лошото е, че тоя народ не желае да се учи.Особено, ако и му плащаш за това.
Прави се, че разбира колкото да мине деня.
На другия ден за разнообразие се прави че нищо не е разбрал.
Ма на интервюто, еле да видиш какви разбирачи са.
Младите са същите.
Дреме му какво го чака след месец, година или когато остарее.
Седят и чакат.
Следващия месия.
Годо.
А сметките си вървят.И моите и техните.
И живота както си минава, така и си отива.
Чиърс, чиърс, ама аз излоках алкохола.
П.С. - А в химическото освен да гладят, могат и да развалят.
Особено скъпи неща.
Последният път, преди две седмици изгорях със шлифер и риза на Бърбъри.
Върнаха ми ги с избеляли петна, които и аз на знам как да оправя.Last edited by sergo; 11.06.2012, 01:56.
Коментар
-
Серго, ся имам няколко проблемчета. Спешно трябва да развъдя дафинов лист, мащерка, риган и чубрица.
От тия всичките брата ми докара един чим мащерка ( балканска ), дет' я ръгнах, ама трябва да я пресаждам, че е с троскот тоя чим.
П.П. Утре ( пардон днес ) мисля да охакам една пица на тати, че гледам изял боба, останали 7-8 сърми, няколко парчета баница и 4-5 кебапчета, малко жито и неговите козунаци и кексове, дет' той 'ноу ги мори.
И се чудя какво да му готвя, че не мога да му смогвам. Омаха всичко, както си мислех, че има цял хладилник за плюскане - хихи
И май да му хакна една пица за утре и да не го мисля ( демек една тава тесто ), а па за утре ще му умувам пак. Май нещо с картофи скоро не е ял и неква яхнийка, ама тя бавно става да я таковам
Коментар
-
Първоначално изпратено от sergo Разгледай мнениеКакво не съм обяснил правилно?
Бюстовете се закачат на въже и висят на подходящата височина.
Дрехите се доглаждат на самите бюстове или закачалката.
Гладенето става на тях.
За окончателното гладене/Ръбове/ е необходима точно гладачната маса, защото има подходящите форми и размери.
Само трябва да я погледнете по-творчески.
И да сте измели пода.
Срещу 15-30 кинта ми ги "гладят" доста добре в химическо чистене.
Ти па ко се "върза"?
Чиърс!
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеЗа мача позна обаче ( смигам ). Тия правят още по-зрелищен мач от предния, по-рано днес.
П.П. Единствено си мисля, че тая технология на Серго, май е приложима само на цяла маса, а не на дъска за гладене.
Иначе за панталони с ръбове гледай плата. Там има един парадокс - колкото ти е по-качествен плата - толкова по-лесно се прави и толкова по-траен във времето е т.нар. ръб
Какво не съм обяснил правилно?
Бюстовете се закачат на въже и висят на подходящата височина.
Дрехите се доглаждат на самите бюстове или закачалката.
Гладенето става на тях.
За окончателното гладене/Ръбове/ е необходима точно гладачната маса, защото има подходящите форми и размери.
Само трябва да я погледнете по-творчески.
И да сте измели пода.
Коментар
-
Първоначално изпратено от sergo Разгледай мнениеНе-е-е!
Грешиш!
Ще бъдат като древните гърци - аполони.И мъдри.
Щото те са измислили понятието любов.
И са смятали, че такава хармония може да се получи само между мъже.
Истинското мъжко приятелство прераствало в любов.
Вярвали са, че жените не са способни да изпитват толкова силни чувства.
Както казах - щастливи, мъдри аполони.
http://www.youtube.com/watch?v=eM8Ss...eature=relatedLast edited by tnm; 11.06.2012, 00:20.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеЧатнах
П.П. Единствено си мисля, че тая технология на Серго, май е приложима само на цяла маса, а не на дъска за гладене.
Иначе за панталони с ръбове гледай плата. Там има един парадокс - колкото ти е по-качествен плата - толкова по-лесно се прави и толкова по-траен във времето е т.нар. ръб
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеЕ, па наздраве
Чатна ли к'во ти каза Серго или белогвардеецът да се спасява антифризно? - хихиПриятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от MILOM Разгледай мнениекакви ще бъдат мъжете,ако жените внезапно изчезнат
дебели,брадати,вмирисани щастливци
Грешиш!
Ще бъдат като древните гърци - аполони.И мъдри.
Щото те са измислили понятието любов.
И са смятали, че такава хармония може да се получи само между мъже.
Истинското мъжко приятелство прераствало в любов.
Вярвали са, че жените не са способни да изпитват толкова силни чувства.
Както казах - щастливи, мъдри аполони.Last edited by sergo; 10.06.2012, 23:57.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеОткрила съм го. Дори сам си глади панталона, защото е бил гвардеец и там са му дръпнали така школовка, че аз каквито и старания да полагам не мога да се справя по-добре от него
Наздраве, Русото!
Чатна ли к'во ти каза Серго или белогвардеецът да се спасява антифризно? - хихи
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеПочти винаги е включена. Миналият ден се прибрах от работа и я заварих да работи - включва, изключва ... . Много съм разсеяна
Когато включиш ютията, го курдисваш и той я изключва в предварително зададения час.
И забравяш за всички притеснения.
Единственият недостатък е, че трябва да се мислят други начини за тормоз на мачозаврите.
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеЗа класически панталон с ръб - първо трябва да откриеш класически "ръб", който да го облече.
Иначе само ще хабиш куршумите
Наздраве, Русото!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
Коментар