IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето... (архив до 20.09.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Добро утро tnm
    Добро утро приятели

http://youtu.be/km0j00s-jHE
    Баба ме научи на много неща.
    tnm

Коментар

• Да бъде лека и за теб.

Коментар

• Първоначално изпратено от sergo Разгледай мнение
        Вързах се щото това ми е професионално изкривяване.

Прекалено дълго време обяснявам същите неща на шивачки със стаж по на двайсет и кусур години.А нямат елементарни гладачни познания.
        А пък гладенето е повече от половината от направата на дрехата.

По-лошото е, че тоя народ не желае да се учи.Особено, ако и му плащаш за това.
        Прави се, че разбира колкото да мине деня.
        На другия ден за разнообразие се прави че нищо не е разбрал.
        Ма на интервюто, еле да видиш какви разбирачи са.
        Младите са същите.
        Дреме му какво го чака след месец, година или когато остарее.
        Седят и чакат.
        Следващия месия.
        Годо.

А сметките си вървят.И моите и техните.
        И живота както си минава, така и си отива.

Чиърс, чиърс, ама аз излоках алкохола.
        Ем, нормално е да се връзваш, ама си късметлия

Моли се някога Русото да не ти мине кат' менаджер за 6 месеца през бизнеса, че твоите кифли ще си говорят сами, както не разбирам нищо от бранша.

Ама, па разбирам от системи на заплащане, %-ти брак на продукция и прочие "благинки", дет' ги наричат производителност на труда, а твоите 'орица не са и чували. И там хумора става доста голям, ама не за мИня.
        -----------------------
        Както и да е, дръпнАх си едно филмче и ся ще се приспивам, дет' добрите пребили лошите и утре понеделник ще ми е хамав ден, ама па сме свикнали.

Чиърс, то и аз май увиснах с още 1 галонка бира, ама за 1 филм все ще стигне да я таковам

Лека и спокойна! И до скоро!

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
          Серго, ся имам няколко проблемчета. Спешно трябва да развъдя дафинов лист, мащерка, риган и чубрица.

От тия всичките брата ми докара един чим мащерка ( балканска ), дет' я ръгнах, ама трябва да я пресаждам, че е с троскот тоя чим.

П.П. Утре ( пардон днес ) мисля да охакам една пица на тати, че гледам изял боба, останали 7-8 сърми, няколко парчета баница и 4-5 кебапчета, малко жито и неговите козунаци и кексове, дет' той 'ноу ги мори.

И се чудя какво да му готвя, че не мога да му смогвам. Омаха всичко, както си мислех, че има цял хладилник за плюскане - хихи

И май да му хакна една пица за утре и да не го мисля ( демек една тава тесто ), а па за утре ще му умувам пак. Май нещо с картофи скоро не е ял и неква яхнийка, ама тя бавно става да я таковам

Я го глей патриция!

Позволяваш си удоволствието и подправките да си отглеждаш.
          Де го има това?

И всеки ден да готвиш!
          Баси!

Ти ерген нема да останеш.

Коментар

Бря, аз съм лаик

Срещу 15-30 кинта ми ги "гладят" доста добре в химическо чистене.

Ти па ко се "върза"?

Чиърс!

Вързах се щото това ми е професионално изкривяване.

Прекалено дълго време обяснявам същите неща на шивачки със стаж по на двайсет и кусур години.А нямат елементарни гладачни познания.
            А пък гладенето е повече от половината от направата на дрехата.

По-лошото е, че тоя народ не желае да се учи.Особено, ако и му плащаш за това.
            Прави се, че разбира колкото да мине деня.
            На другия ден за разнообразие се прави че нищо не е разбрал.
            Ма на интервюто, еле да видиш какви разбирачи са.
            Младите са същите.
            Дреме му какво го чака след месец, година или когато остарее.
            Седят и чакат.
            Следващия месия.
            Годо.

А сметките си вървят.И моите и техните.
            И живота както си минава, така и си отива.

Чиърс, чиърс, ама аз излоках алкохола.

П.С. - А в химическото освен да гладят, могат и да развалят.
            Особено скъпи неща.
            Последният път, преди две седмици изгорях със шлифер и риза на Бърбъри.
            Върнаха ми ги с избеляли петна, които и аз на знам как да оправя.
            Last edited by sergo; 11.06.2012, 01:56.

Коментар

• Серго, ся имам няколко проблемчета. Спешно трябва да развъдя дафинов лист, мащерка, риган и чубрица.

От тия всичките брата ми докара един чим мащерка ( балканска ), дет' я ръгнах, ама трябва да я пресаждам, че е с троскот тоя чим.

П.П. Утре ( пардон днес ) мисля да охакам една пица на тати, че гледам изял боба, останали 7-8 сърми, няколко парчета баница и 4-5 кебапчета, малко жито и неговите козунаци и кексове, дет' той 'ноу ги мори.

И се чудя какво да му готвя, че не мога да му смогвам. Омаха всичко, както си мислех, че има цял хладилник за плюскане - хихи

И май да му хакна една пица за утре и да не го мисля ( демек една тава тесто ), а па за утре ще му умувам пак. Май нещо с картофи скоро не е ял и неква яхнийка, ама тя бавно става да я таковам

Коментар

Какво не съм обяснил правилно?

Бюстовете се закачат на въже и висят на подходящата височина.
                Дрехите се доглаждат на самите бюстове или закачалката.
                Гладенето става на тях.
                За окончателното гладене/Ръбове/ е необходима точно гладачната маса, защото има подходящите форми и размери.
                Само трябва да я погледнете по-творчески.

И да сте измели пода.
                Бря, аз съм лаик

Срещу 15-30 кинта ми ги "гладят" доста добре в химическо чистене.

Ти па ко се "върза"?

Чиърс!

Коментар

За мача позна обаче ( смигам ). Тия правят още по-зрелищен мач от предния, по-рано днес.

П.П. Единствено си мисля, че тая технология на Серго, май е приложима само на цяла маса, а не на дъска за гладене.

Иначе за панталони с ръбове гледай плата. Там има един парадокс - колкото ти е по-качествен плата - толкова по-лесно се прави и толкова по-траен във времето е т.нар. ръб

Какво не съм обяснил правилно?

Бюстовете се закачат на въже и висят на подходящата височина.
                  Дрехите се доглаждат на самите бюстове или закачалката.
                  Гладенето става на тях.
                  За окончателното гладене/Ръбове/ е необходима точно гладачната маса, защото има подходящите форми и размери.
                  Само трябва да я погледнете по-творчески.

И да сте измели пода.

Коментар

Не-е-е!

Грешиш!
                    Ще бъдат като древните гърци - аполони.И мъдри.

Щото те са измислили понятието любов.
                    И са смятали, че такава хармония може да се получи само между мъже.
                    Истинското мъжко приятелство прераствало в любов.
                    Вярвали са, че жените не са способни да изпитват толкова силни чувства.

Както казах - щастливи, мъдри аполони.
                    Може ли да обобщиш с една дума!
                    http://www.youtube.com/watch?v=eM8Ss...eature=related
                    Last edited by tnm; 11.06.2012, 00:20.
                    Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                    Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                      Чатнах
                      За мача позна обаче ( смигам ). Тия правят още по-зрелищен мач от предния, по-рано днес.

П.П. Единствено си мисля, че тая технология на Серго, май е приложима само на цяла маса, а не на дъска за гладене.

Иначе за панталони с ръбове гледай плата. Там има един парадокс - колкото ти е по-качествен плата - толкова по-лесно се прави и толкова по-траен във времето е т.нар. ръб

Коментар

Е, па наздраве

Чатна ли к'во ти каза Серго или белогвардеецът да се спасява антифризно? - хихи
                        Чатнах
                        Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от MILOM Разгледай мнение
                          какви ще бъдат мъжете,ако жените внезапно изчезнат
                          дебели,брадати,вмирисани щастливци
                          Не-е-е!

Грешиш!
                          Ще бъдат като древните гърци - аполони.И мъдри.

Щото те са измислили понятието любов.
                          И са смятали, че такава хармония може да се получи само между мъже.
                          Истинското мъжко приятелство прераствало в любов.
                          Вярвали са, че жените не са способни да изпитват толкова силни чувства.

Както казах - щастливи, мъдри аполони.
                          Last edited by sergo; 10.06.2012, 23:57.

Коментар

Открила съм го. Дори сам си глади панталона, защото е бил гвардеец и там са му дръпнали така школовка, че аз каквито и старания да полагам не мога да се справя по-добре от него
                            Наздраве, Русото!
                            Е, па наздраве

Чатна ли к'во ти каза Серго или белогвардеецът да се спасява антифризно? - хихи

Коментар

Почти винаги е включена. Миналият ден се прибрах от работа и я заварих да работи - включва, изключва ... . Много съм разсеяна
                              Има добавки за контакт с реле за време.Не са скъпи.
                              Когато включиш ютията, го курдисваш и той я изключва в предварително зададения час.
                              И забравяш за всички притеснения.

Единственият недостатък е, че трябва да се мислят други начини за тормоз на мачозаврите.

Коментар

За класически панталон с ръб - първо трябва да откриеш класически "ръб", който да го облече.

Иначе само ще хабиш куршумите
                                Открила съм го. Дори сам си глади панталона, защото е бил гвардеец и там са му дръпнали така школовка, че аз каквито и старания да полагам не мога да се справя по-добре от него
                                Наздраве, Русото!
                                Мечо

Коментар

Working...
                                X