IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето... (архив до 20.09.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от rinaa1 Разгледай мнение
    От кои хора се слуша повече , Мечо ? Таксиджиите за мен са индикатор - преди години , в такси в повечето случаи шофьора слушаше само това . Сега същите тези шофьори , от около 2 години как веднъж не ги засякох да я пускат / чалгата / . Основно радиостанции са пуснати , с нормална музика . От около десетина души е извадката . Само един засега не и е изневерил , но и на него ще омръзне /надявам се , тъй като ми е неприятно /.
    А бе май не сме от един и същи край, щото у нашенско и таксиджиите и хората обикновено слушат чалга.

Значи антипушачите са лоши, а античалгарите са добри.

Ние дето слушаме чалга не ви заклеймяваме вас дето слушате друга музика че сте простаци. Също така когато слушаме друга музика освен чалга не се срамуваме от това и не се оправдаваме с лов или пиянство.
    Баба ме научи на много неща.
    tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
      Само, че от снощните постове на Маранди разбирам, че той има ВЪЗМОЖНОСТИТЕ, но НЯМА ВРЕМЕТО да го направи.

Ами сори - някак си не ми хареса подобно изразяване....

П.П. Само от Архимед приемам подобно изразяване.
      Нещо си се объркАл и не си ме чел Фнимателката. Казах, че мога да ви кажа къде са грешките, които пораждат още грешки в подобни теории и дялове от физиката.

И че мога да го кажа наготово, но не мога да го докажа към днешна дата. А, па който иска да си ги доказва някога си - разликата е огромна.

П.П. Т.е. под нямам време го разбирай, че ми трябва цял екип от математици и физици и т.н. специалности, за да се изведе емпирично.

П.П.П. В крайна сметка ти па не ме обори тоже за нищо, дет' изцепих? Ай, събори ме, че не съм прав за това, което съм писал ( смигам )

Данке за парчето, харесвам тия романтичните стари мелодийки с 3-4 акорда

Коментар

Така е!!!

В България има поне 200 певци, които са по-добри и продаваеми от Фреди Мъркюри.
        А в тази тема има поне двама по-умни от Айнщайн и не заради интелекта им, ами защото са българи и пишат мнения в темата, както Азис пълни стадионите.....
        Аз не съм казал лошо за Айнщайн. Чел съм. Казах си мнението за това което съм прочел. Ама съмнявал съм се бил. Лошо ли е човек да се съмнява в авторитетите ???

За чалгата уж каза че няма да коментираш

Музиката не я разбирам да си ги мерят музикантите, а де е приятна за слушане и забавна.
        tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
          В цяла България само два гласа ли има. Повечето певици и певци пеят чалга. Не може да няма и майстори. А и чалгата се слуша от повече хора. Не може да няма и ценители с музикален слух.
          От кои хора се слуша повече , Мечо ? Таксиджиите за мен са индикатор - преди години , в такси в повечето случаи шофьора слушаше само това . Сега същите тези шофьори , от около 2 години как веднъж не ги засякох да я пускат / чалгата / . Основно радиостанции са пуснати , с нормална музика . От около десетина души е извадката . Само един засега не и е изневерил , но и на него ще омръзне /надявам се , тъй като ми е неприятно /.

Коментар

В цяла България само два гласа ли има. Повечето певици и певци пеят чалга. Не може да няма и майстори. А и чалгата се слуша от повече хора. Не може да няма и ценители с музикален слух.
            Така е!!!

В България има поне 200 певци, които са по-добри и продаваеми от Фреди Мъркюри.
            А в тази тема има поне двама по-умни от Айнщайн и не заради интелекта им, ами защото са българи и пишат мнения в темата, както Азис пълни стадионите.....

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
              Aзис има кофти бленда на гласа. Същото се отнася и за Софи Маринова. Вият като чакали.
              п.п.Смятам, че разбирам от гласове.
              tnm

Коментар

• Aзис има кофти бленда на гласа. Същото се отнася и за Софи Маринова. Вият като чакали.
                п.п.Смятам, че разбирам от гласове.

Коментар

Ето за това говоря. И двамата са педераси, обаче Азис, понеже е наш е просташки педерасин, пък Фреди, понеже е чужденец е изтънчен педерасин.

Иначе то всеки двама певеца като ги сравниш, в по голямата част от случаите ще се окаже, че единия е по надарен от другия (да пее де).

И двамата пълнят стадионите и хората куфеят.
                  Няма какво да коментирам поста ти.
                  Щом така мислиш - за тебе си е такава истината и реалността.

Коментар

Проблемът е, че с нищо не са по-добри от другите.

Ето пример:
                    Азис - просташки гей
                    Фреди - музикално надарен гей, който не демонстрира с гейството си, на което разчита Азис, за да продава песните си.

Азис - циганин.
                    Фреди - занзибарец.

За гласовете няма да споменавам, че там нещата са плачевни.
                    Ето за това говоря. И двамата са педераси, обаче Азис, понеже е наш е просташки педерасин, пък Фреди, понеже е чужденец е изтънчен педерасин.

Иначе то всеки двама певеца като ги сравниш, в по голямата част от случаите ще се окаже, че единия е по надарен от другия (да пее де).

И двамата пълнят стадионите и хората куфеят.
                    tnm

Коментар

Че с какво са по лоши от другите.
                      Проблемът е, че с нищо не са по-добри от другите.

Ето пример:
                      Азис - просташки гей
                      Фреди - музикално надарен гей, който не демонстрира с гейството си, на което разчита Азис, за да продава песните си.

Азис - циганин.
                      Фреди - занзибарец.

За гласовете няма да споменавам, че там нещата са плачевни.

Коментар

Днес ме избива към Queen, но реших да пусна оригинала преди малко....

Виж колко елегантно са се изразили вербално и музикално относно задните части:

Fat Bottomed Girls
                        http://www.youtube.com/watch?v=VMnjF1O4eH0
                        Куин като пеят такива работи - това е изкуство.
                        А моите чалгарки като пеят, дори и да е без такива думи - това е просташко

Няма справедливост. Ей за това няма да ни зачитат за Евровизията, щото се срамуваме от нашите си музиканти. Че с какво са по лоши от другите.
                        tnm

Коментар

Днес Инвестор реагира на ключова дума "vmаnkov". Спокойно можем да си пишем за задни части.
                          Много бързо го трият и не можах да разбера кого плюе.
                          tnm

Коментар

Жена му ли се е казвала Еврика, или е открил, че гуменото пате плува
                            Днес ме избива към Queen, но реших да пусна оригинала преди малко....

Виж колко елегантно са се изразили вербално и музикално относно задните части:

Fat Bottomed Girls
                            http://www.youtube.com/watch?v=VMnjF1O4eH0

Коментар

Несправедливо се подиграваш. Не знам как се пише и сложих звездичка за да не се изложа
                              Днес Инвестор реагира на ключова дума "vmаnkov". Спокойно можем да си пишем за задни части.

Коментар

Вчера "подпукахте" Айнщайн, надявам се, че с Архимед нямате проблем.
                                Жена му ли се е казвала Еврика, или е открил, че гуменото пате плува
                                tnm

Коментар

Working...
                                X