If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето... (архив до 20.09.2012 г.)
Само, че от снощните постове на Маранди разбирам, че той има ВЪЗМОЖНОСТИТЕ, но НЯМА ВРЕМЕТО да го направи.
Ами сори - някак си не ми хареса подобно изразяване....
П.П. Само от Архимед приемам подобно изразяване.
На него са му трябвали лост и опорна точка. На мен ми се предлага "лост" от брокера, а опорната точка зависи от сметката.
Ползването на лост скъсява разстоянието между ден година храни и гъ* глава затрива.
От друга страна пък нема лошо
Що бре? Що някой да не го направи т'ва!? Според мен глаголът "оборя" обаче може да се замени с някой друг, при което те не се изключват, а допълват и доразвиват. Проблемът, обаче е че ще е нужно време за да се оцени нещо ново и непознато, което първоначално би се смятало за радикално, нелогично и дори абсурдно...особено ако не може да се докаже по опитен път
Само, че от снощните постове на Маранди разбирам, че той има ВЪЗМОЖНОСТИТЕ, но НЯМА ВРЕМЕТО да го направи.
Ами сори - някак си не ми хареса подобно изразяване....
П.П. Само от Архимед приемам подобно изразяване.
На него са му трябвали лост и опорна точка. На мен ми се предлага "лост" от брокера, а опорната точка зависи от сметката.
Маранди, я да взема да ти метна едно поздравче, че вчера това твоето "Просто не ми остава време да оборя теориите на Айнщайн" нямаше как да не породи някаква реакция у мен.
Що бре? Що някой да не го направи т'ва!? Според мен глаголът "оборя" обаче може да се замени с някой друг, при което те не се изключват, а допълват и доразвиват. Проблемът, обаче е че ще е нужно време за да се оцени нещо ново и непознато, което първоначално би се смятало за радикално, нелогично и дори абсурдно...особено ако не може да се докаже по опитен път
Но пък е напълно възможно това да се случи и по-скоро. Вече науката толкова бързо напредва и се развива, а информацията буквално "лети" по цялото земно кълбо, че никой не знае кога точно някой или няколко човека ще стигнат до едно ново и епохално откритие, които би променило коренно възгледите и живота ни И това най-вероятно няма да е свързано само с традиционните науки като физика и нейните клонове, химия, електротехника и т.н., а ще е с дейното участие и на науки като квантова механика, психология, бионика... Ще видим, живот и здраве!
П.П. Парчето е теория на относителността спрямо световните политици, че нещо взеха да бъркат лидършийп и менижмънт ( ъъ ... смигам )
Маранди, я да взема да ти метна едно поздравче, че вчера това твоето "Просто не ми остава време да оборя теориите на Айнщайн" нямаше как да не породи някаква реакция у мен.
Коментар