IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето... (архив до 20.09.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
    Ръцете ти, краката ти и доста други части от тялото ти (без ГЪЗА ) са лостови механизми.

П.П. Но пък задникът ни е ОПОРНАТА ТОЧКА!!!!
    Несправедливо се подиграваш. Не знам как се пише и сложих звездичка за да не се изложа
    Баба ме научи на много неща.
    tnm

Коментар

• Вчера "подпукахте" Айнщайн, надявам се, че с Архимед нямате проблем.

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
        Ползването на лост скъсява разстоянието между ден година храни и гъ* глава затрива.
        От друга страна пък нема лошо
        Ръцете ти, краката ти и доста други части от тялото ти (без ГЪЗА ) са лостови механизми.

П.П. Но пък задникът ни е ОПОРНАТА ТОЧКА!!!!
        Last edited by anon6706; 15.06.2012, 18:50.

Коментар

Само, че от снощните постове на Маранди разбирам, че той има ВЪЗМОЖНОСТИТЕ, но НЯМА ВРЕМЕТО да го направи.

Ами сори - някак си не ми хареса подобно изразяване....

П.П. Само от Архимед приемам подобно изразяване.
          На него са му трябвали лост и опорна точка. На мен ми се предлага "лост" от брокера, а опорната точка зависи от сметката.
          Ползването на лост скъсява разстоянието между ден година храни и гъ* глава затрива.
          От друга страна пък нема лошо
          tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от kev Разгледай мнение
            Що бре? Що някой да не го направи т'ва!? Според мен глаголът "оборя" обаче може да се замени с някой друг, при което те не се изключват, а допълват и доразвиват. Проблемът, обаче е че ще е нужно време за да се оцени нещо ново и непознато, което първоначално би се смятало за радикално, нелогично и дори абсурдно...особено ако не може да се докаже по опитен път
            Само, че от снощните постове на Маранди разбирам, че той има ВЪЗМОЖНОСТИТЕ, но НЯМА ВРЕМЕТО да го направи.

Ами сори - някак си не ми хареса подобно изразяване....

П.П. Само от Архимед приемам подобно изразяване.
            На него са му трябвали лост и опорна точка. На мен ми се предлага "лост" от брокера, а опорната точка зависи от сметката.
            Last edited by anon6706; 15.06.2012, 18:36.

Коментар

• Първоначално изпратено от vmаnkov Разгледай мнение
              Хе-хе!
              хора, не мога да постна - трият ме на секундата страхливците.
              Май защото говориш за групата на анонимните и че ще спагетосаш сайта, което пък не знам защо го искаш.....

Коментар

• Първоначално изпратено от vmаnkov Разгледай мнение
                Хе-хе!
                Що, да не плюеш еврепейците
                tnm

Коментар

• Хе-хе!
                  Свободен във виелицата.
                  http://www.youtube.com/watch?v=mzGk8cYJVjc

Коментар

• Ейййй,че скоростно триене падна ама .Вчера поне се задържа за 10-тина минути.
                    Само не разбрах манков кво толкова се е издънил
                    Страхът трудно се преодолява само със знания

Коментар

Маранди, я да взема да ти метна едно поздравче, че вчера това твоето "Просто не ми остава време да оборя теориите на Айнщайн" нямаше как да не породи някаква реакция у мен.

Поздравът е шеговит, но и леко жлъчен. Не ми се сърди.
                      http://www.youtube.com/watch?v=Pzkszgjkj6Q
                      Що бре? Що някой да не го направи т'ва!? Според мен глаголът "оборя" обаче може да се замени с някой друг, при което те не се изключват, а допълват и доразвиват. Проблемът, обаче е че ще е нужно време за да се оцени нещо ново и непознато, което първоначално би се смятало за радикално, нелогично и дори абсурдно...особено ако не може да се докаже по опитен път
                      Но пък е напълно възможно това да се случи и по-скоро. Вече науката толкова бързо напредва и се развива, а информацията буквално "лети" по цялото земно кълбо, че никой не знае кога точно някой или няколко човека ще стигнат до едно ново и епохално откритие, които би променило коренно възгледите и живота ни И това най-вероятно няма да е свързано само с традиционните науки като физика и нейните клонове, химия, електротехника и т.н., а ще е с дейното участие и на науки като квантова механика, психология, бионика... Ще видим, живот и здраве!

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                        "Дъртофелници",

ще ви поря. Взимайте си бухтите и киселото мляко и към пилоните ходом марш

http://www.vbox7.com/play:beb6af1ad6?r=google

П.П. Парчето е теория на относителността спрямо световните политици, че нещо взеха да бъркат лидършийп и менижмънт ( ъъ ... смигам )
                        Маранди, я да взема да ти метна едно поздравче, че вчера това твоето "Просто не ми остава време да оборя теориите на Айнщайн" нямаше как да не породи някаква реакция у мен.

Поздравът е шеговит, но и леко жлъчен. Не ми се сърди.
                        http://www.youtube.com/watch?v=Pzkszgjkj6Q

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                          "Дъртофелници",

П.П. Парчето е теория на относителността спрямо световните политици, че нещо взеха да бъркат лидършийп и менижмънт ( ъъ ... смигам )
                          Коко, коко ???
                          кво мляко ? кви пилони .. ??
                          Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• "Дъртофелници",

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                              Добър ден, Мечо!
                              Добър ден, тайфата!
                              Къде се покрихте!? Да не потеглихте към Черноморието?
                              Добър ден tnm

Аз си правя ремонта. Съдба. Ще прескачам ежедневно до черноморието след 1 ви юли.
                              tnm

Коментар

• Добър ден, Мечо!
                                Добър ден, тайфата!
                                Къде се покрихте!? Да не потеглихте към Черноморието?
                                Last edited by tnm; 15.06.2012, 13:45.
                                Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                                Мечо

Коментар

Working...
                                X