IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето... (архив до 20.09.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• marandi-...И тия тъпаци ти се смеят насреща и чак сега разбирам: "Демек, ти ще ме караш да бачкам ли?" - бюджет и бачкане къде, бе кат' мо'а си бъркам по цял ден по дупките.

Как се работи в България .Петима - шестима работници, едно камионче и едно малко багерче и поне 10 бири и пластмасово шише с ракия. 11 часа е, време за пиене )На туй му се викало работата в екип ,която е силна черта у българина. Но каквото и да правят, обикновенно един двама работят а другите гледат и дават акъл. Един вид работа в екип.Следствие на което marandiтрябва да яхнеш голямата метла ,щот ще седиш май цяла седмица без водаНа туй ми намирисва .Лек ден!!
    Last edited by коки; 03.09.2012, 11:41.
    Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

• Да*еВа ... тъпаците дойдоха, че слязох долЕ, заградили улицата, опънали ленти и знаци и 1 универсално багерче с приставки, около 5 тона кат' го гледам на око, ама хем фандрома, хем с да дупчи и да копа.

И слязох долЕ и викам и те 5 глупака и викам на едното момче: "Кой ви е ръководителят?" и то само с поглед ми посочи някакъв тъпак.

И тоя ми вика: "Кажи."

Викам опс .... обърка се яко, първо ще ми говориш на вие и второ слизам да ви питам знаете ли откъде минава тока и газта, щот' няма подземен кадастър и да ви покажа.

Оня клекна веднага: "Да господине и ви казах "Кажете, т.е. на вие." - знам, че няма кадастър.

И им показах трасетата на тока и газта откъде минават и викам внимавайте, че са на 2м. разстояние и да не ги ударите.

Ай, вече седмицата е готина!
      Last edited by marandi; 03.09.2012, 10:32.

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
        Така си е. Безделието не е за всеки. Изисква се силен характер и невероятна воля да лентяйстващ, докато край теб всичко живо бачка
        Дет' се базикаме с една дружка - всеки иска да е пчелата-майка и само да й носят мед

( Ъъ ... смигам )

Коментар

• Първоначално изпратено от гигов Разгледай мнение
          това да си безделник е доста уморителна работа...
          Така си е. Безделието не е за всеки. Изисква се силен характер и невероятна воля да лентяйстващ, докато край теб всичко живо бачка
          Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
          Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
            Пфу ..

това да си безделник е доста уморителна работа...

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
              Добро утро tnm
              Добро утро красавици и юнаци

Хубаво, ама що малко

http://www.vbox7.com/play:6941f8ff&start=1
              Добро утро, Мечо!
              Добро утро, тайфата!

Щото наличният състав е в камерален формат.
              Мечо

Коментар

• Пфу ..

вдигнах старчокът, той сладко спеше, ама няма как, че само 20 л съдове успях да намеря и не му знам нещата кое къде държи и го засилих да ми донесе поне още 50 литра съдове.

Ся па и някой ще трябва да виси тук кат' дойдат ония да къртят с багера, щот' тока минава точно на 2м по-ниско, дет' им е избила канализацията и ония шматки ще ударят кабела и ще стане мазало - хем без вода, хем без ток.

Тия пукали с газта го бяха направили тоя "фокус" преди 4-5 години с тия общинските фирмички там със смесено участие. Иде кърти и си заминава, а па че те оставил без ток ги боли фитката.

И направо ми е писнало и 100 пъти им бучах на тия тъпаци из общината да си направят 1 подземен кадастър, щот' кат' се правят на тарикати тоя ще му дадем ВиК-то, на оня ще му дадем ЕлМрежата, на другия брадчед мобилните оператори и стационарната мрежа, а па на ония газта и на другите оптиката за и-нет и им дигах панаири, докат' бях направил грешката кат' идеалистична шматка да бачкам някога за бюджетЯ и викам "Чей да им помогна, че те не знаеха още какво е компютър и и-нет, а Русото прекарваше целия регион с и-нет и връткаше 4-5 и-нет зали.

И тия тъпаци ти се смеят насреща и чак сега разбирам: "Демек, ти ще ме караш да бачкам ли?" - бюджет и бачкане къде, бе кат' мо'а си бъркам по цял ден по дупките.

Та, още тогава им бучах да си пуснат 1 подземен кадастър, щот' после, който където удари с багера, ще става мазано. То цяло БГ-стан е така.

И сега се чудя кой да хвана да виси да чака, докато дойдат тия. Тя и газта минава оттам, ама нея и да я цапнат, тя върви на 0.3 атмосфери и ще й задейства защитата и ще спре, ама ще нацепят и кабела за тока и ще стане чудо.

Тряя видя някоя пенсия и ще й нося 1 бутилка да дебне кат' дойдат тия да копат.

Коментар

Ако с теб си съберем пушкалата, може да вдигнем едно малко въстание.

Имаше някаква поправка в Закона за лова /мисля/. Допуска се до 0,5 промила съдържание на алкохол в кръвта при носене на ловно оръжие. Моята банда изпадна в дълбок потрес - не могат да се напият като хората по време на лов
                  Добро утро tnm
                  Добро утро красавици и юнаци

Хубаво, ама що малко

http://www.vbox7.com/play:6941f8ff&start=1
                  Баба ме научи на много неща.
                  tnm

Коментар

• Хихи ...

интуицията ми е убийствена и затова си я слушам.

Значи като казах, че тая седмица я усещам, че ще тръгна на ситна стъпка, ситен клец. Излизам да си взема цигари и бира и гледам баш пред входа се спукала една тръба и залива улицата, ще удави центърО.

И ходих взех си нещата, влязох да търся на тия пауни телефони за авария, дет' всеки път ми викат, ами имате 5 кубика, ама ще ви пишем 10 и няма никой в къщи по тия телефони, ама по нагло надписване на сметки са номер 1.

демек: ей им "контактите" и много вождове, ама малко "индианец".

гр. Велико Търново 5000
                    ул. “П. К. Яворов” 30

Управител
                    Никола Русев
                    тел. 062/ 62 20 91

Главен инженер
                    инж. Николай Владков
                    тел. 062/ 618 100
                    е- mail: chief_engineer@vik-vt.com

Директор “Финансово - икономическа дейност”
                    Маринка Кочемидова
                    тел. 062/ 618 114
                    е- mail: fid@vik-vt.com

Главен счетоводител
                    Даниела Сиракова
                    тел. 062/ 618 116
                    e-mail: chief_accountant@vik-vt.com

Отдел “Договори и тръжна документация”
                    Диана Джонгова
                    тел. 062/ 618 131
                    e-mail : op@vik-vt.com

Водомерен сервиз
                    тел. 062/ 618 138

Вътрешен одитор
                    Мариана Арнаудова
                    тел. 062/ 618 197
                    e-mail: odit@vik-vt.com

Отдел “Инвестиции и строителство”
                    инж. Румен Пастърмов
                    тел. 062/ 618 136
                    e-mail: investment@vik-vt.com

Отдел “Производствено-технически отдел”
                    инж. Димитър Тончев
                    тел. 062/ 618 130
                    е -mail: pto@vik-vt.com

Енерго механичен отдел
                    инж. Данаил Цветанов
                    тел. 062/ 618 139
                    е -mail: emo@vik-vt.com

Отдел “Централен диспечерски пункт и жалби”
                    инж. Веселин Касъров
                    тел. 062/ 618 137
                    e-mail: complaints@vik-vt.com

Отдел “Мониторинг и качество на води”
                    инж. Пенчо Панайотов
                    тел. 062/ 618 136
                    e-mail: monitoring@vik-vt.com

Отдел “Инкасо”
                    Анета Иванова
                    тел. 062/ 618 173
                    e-mail: inkaso@vik-vt.com

Отдел “Проектиране”
                    инж. Иван Ванков
                    тел. 062/ 618 161
                    е-mail: proectirane@vik-vt.com

Отдел “Подготовка и управление на проекти”
                    инж. Калин Нейчев
                    тел. 062/ 618 113
                    е-mail: pro@vik-vt.com

Отдел “Снабдяване”
                    Анатоли Иванов
                    тел. 062/ 618 178
                    e-mail: mts@vik-vt.com

Връзки с обществеността и реклама
                    тел. 062/ 618 120
                    e-mail: pr@vik-vt.com

Администратор информационни системи
                    Деница Николова
                    тел. 062/ 618 174
                    e-mail: admin@vik-vt.com

Сътрудник-управител
                    Надка Ангелова
                    тел. 062/ 622 091
                    e-mail: secretary@vik-vt.com
                    ------------------------------------------------------------
                    И понеже съм Рус набих през 112 и ай ся да действат, мярнах 2 дебеланки по 120 кила си разхождат песовете и им викам подадохте ли сигнал, бря Комши - нали сме комшии и би трябвало да ги касае. Викат "Мне .. кучето сега ще ака." Тая на магазина ( гимнастичката ми вика от около 2ч през нощта е станала аварията и тя не се обадила, ама ай тя момичето откъде да знае какво да прави.

Да*е седмицата - сега ще спрат водата и ще ходя да ги юркам да не се ослушват, ами да са по-чевръсти.

П.П. Отивам да пълня вода докато не са хлопнали кранчето още, че то една паница няма да мога да измия после.
                    Last edited by marandi; 03.09.2012, 07:13.

Коментар

• Е, да е*Ва като няма кой да ти каже "Добро утро, Виетнам." и тегаво.

Къде сбега оня пезевенк с пезевенк. Ай да става да пишка, че местят тоалетната

П.П. Тая седмица ще е куца усещам, заваля дъжд и спряха мачовете на ЮЕС оупън, тъкмо се бях наточил да гледам наш'та Цветана.

Закрих злата, простотии, че азиаците са ми 'ноу смешни в понеделник кат' се включат ( да ги таковам в дръпнатите зъркели ) и ся разцъках канадец, ойро и сребро и тия нашите шматки кат' се събудят ще ми хлопнат позициите на плюс, че не ми се занимаваше да ръгам на 5-10% плюс, то смешно чак и шъ ги поизчакам малко.
                      ---------------------------------------------
                      Некви па, взеха да пристигат тук с коли и висят пред детската градина под прозореца ми, ей ся шъ ходя да ги питам ко ста'а, че ми свършиха цигарите и ще се надигам до магазинЯ, ама сигурно е ден за записване на децата.

Да*еВа държавата му да е*ва от 4ч да висят 'орицата кат' прани гащи отпред. По мое време даскалката ми живееше в блокчето и сутрин тя ме водеше за ръка и вечер ме прибираше.

Ама, 'ноу се е*баваха с мен, все ми даваха черни точки ( всяка седмица под 2 не падах ) и май 1-2 пъти успях да се класирам за червена ракета за 3 години и с голяма радост ги занесох в къщи да ги покажа на нашите. И щот' в къщи ще ме смелят от бой кат' ме видят с черни точки и аз все ги криех в отдолу под цветята. Имаше едни такива лилави на цвят ( малки ), ама като тревен чим стояха и се надигаха и вдигаш ги със все пръстта и ръгаш черните точки от всяка седмица под тях и готово.

После "Ни лук ял, ни лук мирисал." - тая па даскалица ( лека й пръст на жената ) нито един път не ме изтропа на нашите. Евала на жената.

Ай, оня виетнамец с губерката да се появява, че шъ го секся - днес няма ми го пише "дъждовен" и Русото да се чуди с кого шъ порка

П.П.Ан тъй и тениса пак почна, явно спрял дъжда. Ама тая Шарапова не мога да я понасям кат' вземе да реве по корта. Ма'а й тъпа кранта.
                      Last edited by marandi; 03.09.2012, 06:18.

Коментар

Ако с теб си съберем пушкалата, може да вдигнем едно малко въстание
                        Моите са отдавна в полицията.
                        Не заради алкохол, ами заради заплаха.

Отнеха ми, разбира се, и разрешителните. Отдавна беше.

Така че оставаш само ти с твоите две пушки.
                        И дзвера.
                        Не можем да вдигнем въстание.
                        Свободен във виелицата.
                        http://www.youtube.com/watch?v=mzGk8cYJVjc

Коментар

• Първоначално изпратено от vmаnkov Разгледай мнение
                          Да, не много.

Са... представи си, кък съм излезъл с тия три на рамената, но под шлифера:
                          Една ижовка двуцевка, тулска ръчна изработка.
                          Една Маверик Магнум, турска помпа.
                          И двете с по две сменяеми цеви, тех ти бее сложил в ботушите.

И една 5.25 американска винтовка Марлин.

... и сам излезал да въдворявам справедливост...
                          ...
                          ...

Е, викнаа жандармерията, 4 коли, както разбрах след това...
                          ... а па я побегнаа...
                          ...и ме фанаа...

Е, тук малко се бъзикам - излезоф само с помпата. Ама ми зеха след това сите пушки, дейба теената мама дейба!
                          И даже ме осъдиа!
                          Ако с теб си съберем пушкалата, може да вдигнем едно малко въстание.

Имаше някаква поправка в Закона за лова /мисля/. Допуска се до 0,5 промила съдържание на алкохол в кръвта при носене на ловно оръжие. Моята банда изпадна в дълбок потрес - не могат да се напият като хората по време на лов
                          Мечо

Коментар

Само малко, предполагам
                            Да, не много.

Са... представи си, кък съм излезъл с тия три на рамената, но под шлифера:
                            Една ижовка двуцевка, тулска ръчна изработка.
                            Една Мосберг Магнум, турска помпа.
                            И двете с по две сменяеми цеви, тех ти бее сложил в ботушите.

И една 5.25 американска винтовка Марлин.

... и сам излезал да въдворявам справедливост...
                            ...
                            ...

Е, викнаа жандармерията, 4 коли, както разбрах след това...
                            ... а па я побегнаа...
                            ...и ме фанаа...

Е, тук малко се бъзикам - излезоф само с помпата. Ама ми зеха след това сите пушки, дейба теената мама дейба!
                            И даже ме осъдиа!
                            Last edited by vmаnkov; 03.09.2012, 02:34.
                            Свободен във виелицата.

Коментар

• Първоначално изпратено от vmаnkov Разгледай мнение
                              Малко Робин Худ се праих
                              Само малко, предполагам
                              Мечо

Коментар

• Малко Робин Худ се праих
                                Свободен във виелицата.

Коментар

Working...
                                X