И аз имаф три пушки, регистрирани, ама полицията ми ги конфискува, понеже се праих... е, понеже съм мъж.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето... (архив до 20.09.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от vmаnkov Разгледай мнениеЕвала, миче! Разбра, за кого питам.
Къф цвет ше го бродира това дебело пце на илека?
А като е ловен илека - ква пушка имаш?
Имам голяма пушка, дори две .Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеБродира дебелото псе върху ловния ми елек
Къф цвет ше го бродира това дебело пце на илека?
А като е ловен илека - ква пушка имаш?Свободен във виелицата.
http://www.youtube.com/watch?v=mzGk8cYJVjc
Коментар
-
Първоначално изпратено от vmаnkov Разгледай мнениеАбе, каде е батко?
Жив ли е, да го еба?Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнениеСамо че Винету е Пиер Брис,а бате Гойко беше Текумзе,Оцеола и всекъф друг червен мангал с пера на главата и брадва в ръката .
еВа ли го, братле - нали все ви казвам, че вече изкуфях тотално и мисълта ми няма нищо общо с време-оно.
По-добре е да си оставя детските спомени за дърветата и киното, а па майната му на един от многото филми за Винету, ама виж как в съзнанието ми се е запечатало Гойко Митич и Винету - нищо повече
Имам лична библиотека с над 10 книжлета на Карл Май - голям разказвач. Уникален - даже помня, че е роден на 25 февруари. Имах и едно гадже точно на нея дата родена.
П.П. Иначе Благодаря, че си ме поправил и коригирал! Сериозен съм за благодарността - хихиLast edited by marandi; 02.09.2012, 22:03.
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеТо и аз няма как да сбъркам Гойко Митич в ролята на Винету, ......Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеНе съм казала, че е китаец. Няма как да сбъркам Тоширо Мифуне
Някои неща ги запомняш, чисто статистически докато си прегърнал клоните, че и високи огради бяха тогава, само дървета от 15 м. нагоре вършеха работа
После станахме "мутри" кат' тинейджъри и вече гледахме Ефи Мърфи директно качени на козирката над тоя дет' прожектира и даже му се карахме, ако вземе някой филм да "запецне" лентата, все едно човекът е виновен. Бе, понякога ме е срам колко прост съм бил на моменти.
П.П. А, бе нашата Цветана кога ще играе с Иванович. Аз много я харесвам нашата, но по-скоро вероятно ще падне, не че сръбкинята е кой знае какво в момента.Last edited by marandi; 02.09.2012, 20:51.
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеУникална си, Бебе!
Мислех, че си забравила случката преди година, а ти ме хлопна веднага по Русата кофа с моите камъни ( смигам ).
Русото е доста добър на пинг-понг и оценявам, когато някой ми връща бързо топката фалцирано в моето поле. Иначе мога да играя и с 2-те ръце - т'ва вече сериозно - хихи
П.П. Ндам за него говорех, но не е китаец, както си писала, а японецПриятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеРусото, ами ние с теб за чаената церемония си говорехме още преди година.
И двамата стигнахме до заключението, че няма да ти чистя снега и да ти слагам възглавнички- Сен-но-Рикю
Мислех, че си забравила случката преди година, а ти ме хлопна веднага по Русата кофа с моите камъни ( смигам ).
Русото е доста добър на пинг-понг и оценявам, когато някой ми връща бързо топката фалцирано в моето поле. Иначе мога да играя и с 2-те ръце - т'ва вече сериозно - хихи
П.П. Ндам за него говорех, но не е китаец, както си писала, а японецLast edited by marandi; 02.09.2012, 20:34.
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеПрочети им и за чаените церемонии, които после се въвеждат като мода в Англия до наши дни и им ги ползва кралското войнство като ритуали.
Иначе японците са били майстори на чаената церомония и има там един пич, дет' е станал легендарен. Цъкай из гугъл и ако ти изкара нещо грешно ще коригирам после - не тИбя, а гугъл ( смигам ).
П.П. И да не си посмяла да ми чукнеш с лъжичката си по чашата докато си бъркаш чая. Ще млъкнем целият форум и само ще те изгледаме
И двамата стигнахме до заключението, че няма да ти чистя снега и да ти слагам възглавнички- Сен-но-РикюLast edited by tnm; 02.09.2012, 20:30.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеМилом, ти съвсем като китайците си се подкарал. Четох, че при официални случай имат ранен обяд, обяд и късен обяд. И с вечерите било така
пък докато избистрим
стратегиите...
тежка,агресивна работна средаhttp://milom.blog.bg/
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеМилом, ти съвсем като китайците си се подкарал. Четох, че при официални случай имат ранен обяд, обяд и късен обяд. И с вечерите било така
Иначе японците са били майстори на чаената церомония и има там един пич, дет' е станал легендарен. Цъкай из гугъл и ако ти изкара нещо грешно ще коригирам после - не тИбя, а гугъл ( смигам ).
П.П. И да не си посмяла да ми чукнеш с лъжичката си по чашата докато си бъркаш чая. Ще млъкнем целият форум и само ще те изгледаме - ъъ ... "унищожително", както му казват ...Last edited by marandi; 02.09.2012, 20:26.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеХммм, ама що ми го даваш това предложение чак сега!?
След като половин час в тази жега аз пържих бухти ...
Оранжев картон!
Коментар
-
Първоначално изпратено от MILOM Разгледай мнениеaз един път да напиша нещо за ядене
и да стане такъв гаф
аз вече цяла седмица я карам
я на магазинска храна,я ресторантска
/ с един приятел
правим бизнесстратегии обикновено
отиваме в ранния следообед
и като почнем от салатките,предястията
ястия,следястия,десерти
пропускам вечерята
страшна диета е да знаете
/за който иска да напълнее/
за варненци-открих едно ресторантче,
което беше по пътя за работата ми пеша
и никога не съм се сещал да вляза,
защото ми изглеждаше неугледно,
а те искали да изглежда като механа
/не са се справили добре/
но манджите са супер
правят и дивеч
добре я измислиха и бирата с грейпфрут
сега я чакам с ягодов сок
Милом, ти съвсем като китайците си се подкарал. Четох, че при официални случай имат ранен обяд, обяд и късен обяд. И с вечерите било такаПриятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
Коментар