IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето... (архив до 20.09.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• И аз имаф три пушки, регистрирани, ама полицията ми ги конфискува, понеже се праих... е, понеже съм мъж.
    Свободен във виелицата.
    http://www.youtube.com/watch?v=mzGk8cYJVjc

Коментар

• Първоначално изпратено от vmаnkov Разгледай мнение
      Евала, миче! Разбра, за кого питам.

Къф цвет ше го бродира това дебело пце на илека?

А като е ловен илека - ква пушка имаш?
      В бяло ще го бродира. Кафявите петна на дебелото псе са почти като цвета елека, което значи, че на места ще пропусна да бродира
      Имам голяма пушка, дори две .
      Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
      Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
        Бродира дебелото псе върху ловния ми елек
        Евала, миче! Разбра, за кого питам.

Къф цвет ше го бродира това дебело пце на илека?

А като е ловен илека - ква пушка имаш?
        Свободен във виелицата.

Коментар

• Първоначално изпратено от vmаnkov Разгледай мнение
          Абе, каде е батко?
          Жив ли е, да го еба?
          Бродира дебелото псе върху ловния ми елек
          Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
            Само че Винету е Пиер Брис,а бате Гойко беше Текумзе,Оцеола и всекъф друг червен мангал с пера на главата и брадва в ръката .
            Ъмм,

еВа ли го, братле - нали все ви казвам, че вече изкуфях тотално и мисълта ми няма нищо общо с време-оно.

По-добре е да си оставя детските спомени за дърветата и киното, а па майната му на един от многото филми за Винету, ама виж как в съзнанието ми се е запечатало Гойко Митич и Винету - нищо повече

Имам лична библиотека с над 10 книжлета на Карл Май - голям разказвач. Уникален - даже помня, че е роден на 25 февруари. Имах и едно гадже точно на нея дата родена.

П.П. Иначе Благодаря, че си ме поправил и коригирал! Сериозен съм за благодарността - хихи
            Last edited by marandi; 02.09.2012, 22:03.

Коментар

• Абе, каде е батко?
              Жив ли е, да го еба?
              Свободен във виелицата.

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                То и аз няма как да сбъркам Гойко Митич в ролята на Винету, ......
                Само че Винету е Пиер Брис,а бате Гойко беше Текумзе,Оцеола и всекъф друг червен мангал с пера на главата и брадва в ръката .
                Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

Не съм казала, че е китаец. Няма как да сбъркам Тоширо Мифуне
                  То и аз няма как да сбъркам Гойко Митич в ролята на Винету, щот' да висиш по 2 часа качен на клоните на едно дърво като лапе, щот' нямаш пари за билет за лятно кино и ...

Някои неща ги запомняш, чисто статистически докато си прегърнал клоните, че и високи огради бяха тогава, само дървета от 15 м. нагоре вършеха работа

После станахме "мутри" кат' тинейджъри и вече гледахме Ефи Мърфи директно качени на козирката над тоя дет' прожектира и даже му се карахме, ако вземе някой филм да "запецне" лентата, все едно човекът е виновен. Бе, понякога ме е срам колко прост съм бил на моменти.

П.П. А, бе нашата Цветана кога ще играе с Иванович. Аз много я харесвам нашата, но по-скоро вероятно ще падне, не че сръбкинята е кой знае какво в момента.
                  Last edited by marandi; 02.09.2012, 20:51.

Коментар

Уникална си, Бебе!

Мислех, че си забравила случката преди година, а ти ме хлопна веднага по Русата кофа с моите камъни ( смигам ).

Русото е доста добър на пинг-понг и оценявам, когато някой ми връща бързо топката фалцирано в моето поле. Иначе мога да играя и с 2-те ръце - т'ва вече сериозно - хихи

П.П. Ндам за него говорех, но не е китаец, както си писала, а японец
                    Не съм казала, че е китаец. Няма как да сбъркам Тоширо Мифуне
                    Мечо

Коментар

Русото, ами ние с теб за чаената церемония си говорехме още преди година.
                      И двамата стигнахме до заключението, че няма да ти чистя снега и да ти слагам възглавнички- Сен-но-Рикю
                      Уникална си, Бебе!

Мислех, че си забравила случката преди година, а ти ме хлопна веднага по Русата кофа с моите камъни ( смигам ).

Русото е доста добър на пинг-понг и оценявам, когато някой ми връща бързо топката фалцирано в моето поле. Иначе мога да играя и с 2-те ръце - т'ва вече сериозно - хихи

П.П. Ндам за него говорех, но не е китаец, както си писала, а японец
                      Last edited by marandi; 02.09.2012, 20:34.

Коментар

Прочети им и за чаените церемонии, които после се въвеждат като мода в Англия до наши дни и им ги ползва кралското войнство като ритуали.

Иначе японците са били майстори на чаената церомония и има там един пич, дет' е станал легендарен. Цъкай из гугъл и ако ти изкара нещо грешно ще коригирам после - не тИбя, а гугъл ( смигам ).

П.П. И да не си посмяла да ми чукнеш с лъжичката си по чашата докато си бъркаш чая. Ще млъкнем целият форум и само ще те изгледаме
                        Русото, ами ние с теб за чаената церемония си говорехме още преди половин година.
                        И двамата стигнахме до заключението, че няма да ти чистя снега и да ти слагам възглавнички- Сен-но-Рикю
                        Last edited by tnm; 02.09.2012, 20:30.
                        Мечо

Коментар

Милом, ти съвсем като китайците си се подкарал. Четох, че при официални случай имат ранен обяд, обяд и късен обяд. И с вечерите било така
                          а,ние си сядаме за обяд
                          пък докато избистрим
                          стратегиите...

тежка,агресивна работна среда
                          http://milom.blog.bg/

Коментар

Милом, ти съвсем като китайците си се подкарал. Четох, че при официални случай имат ранен обяд, обяд и късен обяд. И с вечерите било така
                            Прочети им и за чаените церемонии, които после се въвеждат като мода в Англия до наши дни и им ги ползва кралското войнство като ритуали.

Иначе японците са били майстори на чаената церомония и има там един пич, дет' е станал легендарен. Цъкай из гугъл и ако ти изкара нещо грешно ще коригирам после - не тИбя, а гугъл ( смигам ).

П.П. И да не си посмяла да ми чукнеш с лъжичката си по чашата докато си бъркаш чая. Ще млъкнем целият форум и само ще те изгледаме - ъъ ... "унищожително", както му казват ...
                            Last edited by marandi; 02.09.2012, 20:26.

Коментар

Хммм, ама що ми го даваш това предложение чак сега!?
                              След като половин час в тази жега аз пържих бухти ...
                              Оранжев картон!
                              Вие горе в Балкана сте железни - ние долу в полето сме тикви

Коментар

• Първоначално изпратено от MILOM Разгледай мнение
                                aз един път да напиша нещо за ядене
                                и да стане такъв гаф
                                аз вече цяла седмица я карам
                                я на магазинска храна,я ресторантска
                                / с един приятел
                                правим бизнесстратегии обикновено
                                отиваме в ранния следообед
                                и като почнем от салатките,предястията
                                ястия,следястия,десерти
                                пропускам вечерята
                                страшна диета е да знаете
                                /за който иска да напълнее/
                                за варненци-открих едно ресторантче,
                                което беше по пътя за работата ми пеша
                                и никога не съм се сещал да вляза,
                                защото ми изглеждаше неугледно,
                                а те искали да изглежда като механа
                                /не са се справили добре/
                                но манджите са супер
                                правят и дивеч
                                добре я измислиха и бирата с грейпфрут
                                сега я чакам с ягодов сок

Мечо

Коментар

Working...
                                X