IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето... (архив до 20.09.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Стига си се кахърила...
    И на тебе ще има кой да ти натиска будилника всяка сутрин и да ти носи закуската в леглото....
    Намери си жилище по метрото и може да се видим случайно...ако те гони герентофилията....

Коментар

• Първоначално изпратено от artemida_sofyanska Разгледай мнение
      Отново един скапан ден

Daniel Powter - Bad Day - http://www.youtube.com/watch?v=gH476CxJxfg

Coldplay - Princess Of China ft. Rihanna - http://www.youtube.com/watch?v=1Uw6ZkbsAH8

...тиА - многоръките, не зная кВо им е точно Убавото? Ми те - с толкова ръце, пА и маникюри по тЕх - един диван не моАт си претапицира...

....от ръце - лицето й не се вижда..., разбирам толкова да й бяха гърдите - това е съвсем друго нещо...

http://www.youtube.com/watch?v=i_RH3...feature=fvwrel
      "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

• Отново един скапан ден

Daniel Powter - Bad Day - http://www.youtube.com/watch?v=gH476CxJxfg

Coldplay - Princess Of China ft. Rihanna - http://www.youtube.com/watch?v=1Uw6ZkbsAH8
        Last edited by artemida_sofyanska; 27.06.2012, 10:56.
        There is no right way. Only your own way!

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
          Добро утро tnm
          Добро утро приятели

Чичо, правилно забелязваш. Ама що само мъжката страна на нещата. Ами женската. Или викаш - има дами у темата нека те да се развихрят.
          Чувал съм..., че дамите са мноооого образни и пикантни в коментарите си по тези въпроси.....
          Както казваше един актьор - "Микрофонът е ваш..."
          Както и да се тълкува това.....

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
            Добро утро, Мечо!
            Добро утро, тайфата!

Вчера много валя, днес много пече - обстановката се утежнява!
            Хубав ден, момичета и момчета!
            Добро утро tnm
            Добро утро приятели

Чичо, правилно забелязваш. Ама що само мъжката страна на нещата. Ами женската. Или викаш - има дами у темата нека те да се развихрят.
            Баба ме научи на много неща.
            tnm

Коментар

• Извод : Освободи тялото, за да освободиш и душата.....

Разказът е добър, чете се и има послание....
              Нещо му липсва...
              Като във вица...
              "Стаит статуя с агромнам х....,
              Рука паднята , держит граната...
              .."

Та и тука...липсва пикантерията...
              Жената я няма , а гледачката на 23 ...И нищо...Недей така.....Ще "развратиш" младите...
              Може ли да нямаш помисли към такова "дете"...Ще те нарочат за обратен....

Добави случка в банята !!! "
              Бавачката къпе децата и пръски вода се стичат по нежната шия и попиват в блузката ѝ "....
              и така нещо романтично....

Коментар

• Добрий ден, възрастни люди ...
                Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Добро утро, Мечо!
                  Добро утро, тайфата!

Вчера много валя, днес много пече - обстановката се утежнява!
                  Хубав ден, момичета и момчета!
                  Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                  Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                    пп Космо се е покрил....
                    Я, докато го няма, да пробвам в неговия стил.
                    Е, това е писано преди години, де.

--------------------------------------------------------------
                    Припичам се на слънце и пия водка.
                    Часът е седем сутринта. Неделя. Момичето е отишло някъде с децата. Тя е домашната ни прислужница. Готви и се грижи за Пепи и Люси.

Есен е. Листата са пожълтели. Утринта е безветрена, но листата се ронят със стотици. Мисля, че за да усетиш нещо — листо или стръкче трева, — трябва да познаваш силата на спокойствието.

Момичето е на двайсет и три години, жена ми я няма, а на госпожа Вазова (която живее на другия край на града) тези дни й липсва настроение, така че сякаш са ми отнели някаква част от утрото и отнетото време има праг или по-точно няколко прага, които не мога да прекрача. Три-четири федербални подавания биха могли да ми помогнат, но Пепи е още много малък, а единственият ми съсед, който играе федербал, отива на партийно събрание.

Жена ми Олга се очаква в понеделник. Тя идва от града в понеделник и се връща обратно във вторник. Олга е хубава млада жена с добра фигура. Мисля, че очите й са прекалено близо едно до друго и понякога е свадлива. Когато децата бяха съвсем малки, тя ги възпитаваше по свой заядлив начин. „Ако не изядете хубавата закуска, приготвена от мама, преди да преброя до три — казваше тя, — ще ви пратя да си легнете. Едно, две, три…“ Чувах същото и на вечеря: „Ако не си изядете хубавата вечеря, сготвена от мама, преди да преброя до три, ще ви пратя в леглото гладни. Едно, две, три…“ И пак: „Ако не съберете играчките си, преди мама да преброи до три, мама всичките ще ги изхвърли. Едно, две, три…“ Същото се повтаряше и в банята, и в леглото. „Едно, две, три“ беше тяхната приспивна песен. Понякога си мислех, че се е научила да брои още като дете и когато някой ден настъпеше краят й, сигурно щеше да брои и на ангела на смъртта.

С ваше разрешение ще си налея още една чаша водка.

Когато децата пораснаха и тръгнаха на училище, Олга намери работа като преподавател по обществознание в десети клас. Това я ангажираше, правеше я щастлива и тя казваше, че винаги е искала да бъде учителка. Спечели си репутация на строга. Носеше тъмни дрехи, прическата й беше скромна и очакваше от учениците си разкаяние и послушание. За да разнообрази живота си, постъпи в любителска театрална трупа. Играеше прислужницата в „Улица Ангелска“ и бабата в друга постановка. Всичките й приятели от читалището бяха приятни хора и аз с радост я водех на техните забави.
                    Необходимо е да знаете, че Олга не пие. Приема понякога от учтивост едно ликьорче, но пиенето не й доставя удоволствие.

Чрез театралните си колеги Олга научи, че набират участници за пиесата „Озаманидес II“, в която всички актьори трябвало да играят голи. Тя ми разказа за това и за случилото се по-късно. Учителският договор й разрешаваше десет дни неплатена отпуска и един ден тя се престорила на болна и отишла на кастинга.
                    Пробите за „Озаманидес“ ставали в канцеларията на режисьора, в центъра. Там тя заварила вече опашка от стотина мъже и жени, които чакали да бъдат изпробвани. Олга измъкнала от джоба си една неплатена сметка, размахала я над главата си като писмо и си пробила път напред с думите: „Извинете, моля, извинете… Имам уредена среща…“ Никой не протестирал и тя скоро се оказала в челото на опашката, където една секретарка й записала името, ЕГН и т.н. Казали й да мине зад един параван и да се съблече. После я въвели в стая, където седели четирима мъже. Като се имат пред вид обстоятелствата, пробата била много щателна. Обяснили й, че ще бъде гола по време на цялото представление; че ще трябва два пъти да симулира съвокупление и да участва в любовна сцена, включваща и публиката.
                    Спомням си как ми разказа всичко това. Бяхме във всекидневната. Децата спяха. Тя преливаше от щастие. Не можеше да има никакво съмнение в това. „Стоях там съвсем гола — каза тя — и никак не се стеснявах. — Безпокоях се само да не би краката ми да са мръсни. Обстановката беше старомодна, висяха театрални програми, поставени в рамки, и голяма снимка на Георги Георгиев - Гец. Стоях гола пред тия непознати и за първи път в живота си усетих, че съм намерила себе си. Открих себе си в голотата. Да си гола и да не се срамуваш пред тия чужди хора, е едно от най-вълнуващите преживявания, които съм имала…“
                    Свободен във виелицата.
                    http://www.youtube.com/watch?v=mzGk8cYJVjc

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                      [/B]

Планов или инцидентен?. То в тези жеги едва ли ще е планов, ама знае ли човек!?

П.П. Не мога да започна ремонта, защото имам засилено присъствие на хора, които са против извършването му. Предполагам, че до две седмици ще им се наложи да си практикуват хобито и тогава ще имам поле за действие
                      Само женската глава знае.....какво е план... Мен ме вълнува само вилата и английската поляна която си правя....( мама му...... само десет години я кося......а има още 90 ....) и доматите....

пп Космо се е покрил....

Коментар

• Пък Едит Врабчето просто не съжалява. Твърдо не съжалява.
                        http://www.youtube.com/watch?v=y6Dz3-k1d9I

А който иска, да си (се) съжалявя
                        Last edited by vmankov; 26.06.2012, 21:39.

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                          Добро утро tnm
                          Добро утро красавици и юнаци

Да !!! Права си. Как не съм се сетил. Когато едно нещо е толкова очоизвадно, че няма как да бъде друго, требе да е аксиома. Излиза, че е редно твоето име да бъде увековечено.

Аксиома на tnm

Всеки един човек мрази да съжалява !!!
                          Не може, Мечо! Изразът го измисли ти, аз само дадох предложение като какво да го определим
                          Затова:
                          Аксиома на Мечо - tnm

Всеки един човек мрази да съжалява !!!

П.П. Заприлича на Закона на Вебер-Фехнер за усещането
                          Мечо

Коментар

• Един поздрав за девойките тук.
                            Може и да го харесат:

http://www.youtube.com/watch?v=aEj9QZakbxU

Дъщеря ми го обича
                            Last edited by vmankov; 26.06.2012, 21:06.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                              Работяги, как сте ???
                              Нямаше ме два дни в селото, и като се върнах първо в темата се забих.....
                              Гледам НямаТън Няма Мън (tnm), е почнала ремонт и заредила пушкалата за майсторите..... При Мечо рамонта е към края ( на безкрайността), Колчо го почва отначало, Зарко описва с финес ситуацията а моята слабост Арти разведрява обстановката....
                              Не знам дали моето съкровище ви чете...., но и аз бях подготвен за частичен ремонт.....

Планов или инцидентен?. То в тези жеги едва ли ще е планов, ама знае ли човек!?

П.П. Не мога да започна ремонта, защото имам засилено присъствие на хора, които са против извършването му. Предполагам, че до две седмици ще им се наложи да си практикуват хобито и тогава ще имам поле за действие
                              Мечо

Коментар

• Работяги, как сте ???
                                Нямаше ме два дни в селото, и като се върнах първо в темата се забих.....
                                Гледам НямаТън Няма Мън (tnm), е почнала ремонт и заредила пушкалата за майсторите..... При Мечо рамонта е към края ( на безкрайността), Колчо го почва отначало, Зарко описва с финес ситуацията а моята слабост Арти разведрява обстановката....
                                Не знам дали моето съкровище ви чете...., но и аз бях подготвен за частичен ремонт.....

Коментар

Working...
                                X