Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето... (архив до 20.09.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеАбсолютише. Дори съм "взела ума" на отчето кагато ме е кръщавал и затова в кръщелното ми пише "ТНМ - отроче от мъжки пол" - без майтап
Ма както ми обясняваха седем години в райсъвета - чиновничките не грешат.
Коментар
-
Първоначално изпратено от sergo Разгледай мнениеПровери в IMDb за "Спора на М и М на тема Дзен"
Спецялно те па за тоа филм са отворили нов раздел.:
http://www.zamunda.net/details.php?id=251052&hit=1
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеЕй, за т'ва ще ни превземат чайниците.
Щот' докат' съ Дзен-вате по чайнишки, не давате никой да ви Дзън-не по булгарски
П.П. На Серго му е лесно, ама ся мисля тия дни да спретна на старчокът един хлебен пудинг ала Ню Орлианс, демек със сос от виски, ъъ .. бърбън му викат ония.
На ТНМ-чева няма да й дам, щот' тя не кърка
Ай, Дзън!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от sergo Разгледай мнениеЧе ти по рождение си на 3 големи.. Дори съм "взела ума" на отчето кагато ме е кръщавал и затова в кръщелното ми пише "ТНМ - отроче от мъжки пол" - без майтап
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеТочно !!!
Доброто е лошо, и лошото е добро. Песимиста не е песимист и оптимиста не е оптимист. Стига да възприемаме нещата като полупълна чаша. Защото полупълната чаша е полупразна чаша. Няма ги лекетата на противоположностите върху огледалото на сънанието !!!
Анджък.
Коментар
-
Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнениеТова леко не го вдявам.
Може да е Мерилин Монро, а може и Метро + Мосфилм.
Провери в IMDb за "Спора на М и М на тема Дзен"
Спецялно те па за тоа филм са отворили нов раздел.Last edited by sergo; 20.08.2012, 20:22.
Коментар
-
Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнениеТова леко не го вдявам.
Може да е Мерилин Монро, а може и Метро + Мосфилм.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от sergo Разгледай мнениеМа, ако може без рецепти.
Щото още джвакам кеглите.
Щях да нахраня цяло африканско село с т'ва дет' си потрошил.
Коментар
-
Първоначално изпратено от sergo Разгледай мнениеКато оная приказка за песимиста, оптимиста и .....бутилката.
Доброто е лошо, и лошото е добро. Песимиста не е песимист и оптимиста не е оптимист. Стига да възприемаме нещата като полупълна чаша. Защото полупълната чаша е полупразна чаша. Няма ги лекетата на противоположностите върху огледалото на съзнанието !!!Last edited by mechobikov; 20.08.2012, 20:41.Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от sergo Разгледай мнениеПредпочитам си "Двата М"
Може да е Мерилин Монро, а може и Метро + Мосфилм.
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеЕй, за т'ва ще ни превземат чайниците.
Щот' докат' съ Дзен-вате по чайнишки, не давате никой да ви Дзън-не по булгарски
П.П. На Серго му е лесно, ама ся мисля тия дни да спретна на старчокът един хлебен пудинг ала Ню Орлианс, демек със сос от виски, ъъ .. бърбън му викат ония.
На ТНМ-чева няма да й дам, щот' тя не кърка
Ай, Дзън!
Ма, ако може без рецепти.
Щото още джвакам кеглите.
Коментар
-
Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнениеЗаради Айрън мен ще трябва да го гледаме "Отмъстителите".
Иначе не е моят жанр.
И мой не е.И аз го гледах. И аз съжалявам.
Предпочитам си "Двата М"
Коментар
-
Първоначално изпратено от Babbitt Разгледай мнениеОнзи ден на последната спирка на автобус №72 се качи един мазен циганин от "факултета" при почти пълен вече автобус. Той се обърна към една не по-малко мазна циганка от "факултета" "-Госпожо бихте ли ми продупчили билета?". Тогава аз си зададох същия въпрос като на А. Бенет, само че с обратен знак.
Коментар
Коментар