IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето... (архив до 20.09.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
    Те сега точно цъфнаха слънчогледите. Преди някой друг ден.
    И нашият сега цъфти. По принцип в Добруджа земеделските култури "закъсняват" с около 10-тина дни.

П.П Топнал си се у морето
    Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
    Мечо

Коментар

Незнам къде си но при мен са цъфнали отдавна.И истински домати бера от 18 юни а краставици от 10 ти.Имам и узрели круши петровки.Чушките и те до седмица са готови.И сега мога да откъсна но не си заслужава.Червени обаче ще има в края на юли.Боба е поти готов.Картофите вече почти нямат надземна част.Просто жегата помогна всичко да узрее по рано с няколко дена.
      Last edited by Бате Пешо; 30.06.2012, 20:35.

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
        Имам и засега върви много добре.
        Баба ме научи на много неща.
        tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
          Ставаме двама

П.П Имаш ли слънчоглед тази година?
          Имам и засега върви много добре.

Коментар

• Първоначално изпратено от mia11 Разгледай мнение
            Батка, като видях, че ожънахте, да те попитам там у вашия край някой да се занимава с лимец, много хубав хляб ставал с него?

ПП. Марандичка, това наистина си разглезил разбойника, това не стига, че му готвиш екзотийка, ама и да мрънка, аз на който ми мрънка за яденето, директно му връчвам черпака.Айде леко готвене и със здраве!
            Не съм чувал за такова нещо

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
              Мечков,

да не забравя, че с тия битовизми, ще отървем 'убавия ден - хихи

Uriah Heep - JULY MORNING

http://www.youtube.com/watch?v=mB1F8efuSlQ
              -------------------------------------------------
              Утре да докладваш в колко точно е изгряло слънцето и да намокриш крачката и заради нас

П.П. Баф мама докато живеех 7-8 години по Варначка, дали не се размазвахме на тоя ден. Я, да помисля ....

Една година ни беше писнало все във Варна, че запалих колата и се забихме на Созопол. Цяла нощ карах, ама гледахме изгрева и острова оттам на 1-ви юли.

Поздравче за всички морски чеда ( и неморски тоже ).
              Да, на първи юли е грехота да не отида на море.
              tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
                Пропагандата им беше успешна не може да им се отрече. Познавам хора, родени на територията на БГ преди 9 май 1945г, които поощипаха немските данъкоплатци.
                Преди няколко години в шоуто на онзи рунгел слави гостува един от ПОСЛЕДНИТЕ влезли в Аушвиц. Номерът му беше под 300 000- примерно 256 345. Посрещнал го там доайенът- номер 36 - евреин. Германците са прецизни в боренето, та тези 8 милиона загинали в газови камери евреи не ми се връзват. Пращали са предимно "славяни" в лагерите.
                Ти си единственият човек, имал смелостта да обсъди (за вал - коментира) този пост тук.

Макар и към друга посока да е твоят отговор - не те е страх, както другите.<братска целувка от брат>

Искам да те поздравя или поне да ти кажа - с нашата вълча история - ние сме вълци, преследвани, обкръжавани, убивани.
                Но си оставаме вълци - поне аз. Итакива ще си умрем.
                Защото няма хора вече.

Дами и господа, Висоцки!
                http://www.youtube.com/watch?v=sZ97B...eature=related
                Свободен във виелицата.
                http://www.youtube.com/watch?v=mzGk8cYJVjc

Коментар

Няма водорасли, водата е чиста. На "Романтика" де. Ама утре сигурно на Шкорпиловци. Добре, че отидохме. Поплувахме, разхладихме се. Работата не е избягала и ме чака.
                  Мечков,

да не забравя, че с тия битовизми, ще отървем 'убавия ден - хихи

Uriah Heep - JULY MORNING

http://www.youtube.com/watch?v=mB1F8efuSlQ
                  -------------------------------------------------
                  Утре да докладваш в колко точно е изгряло слънцето и да намокриш крачката и заради нас

П.П. Баф мама докато живеех 7-8 години по Варначка, дали не се размазвахме на тоя ден. Я, да помисля ....

Една година ни беше писнало все във Варна, че запалих колата и се забихме на Созопол. Цяла нощ карах, ама гледахме изгрева и острова оттам на 1-ви юли.

Поздравче за всички морски чеда ( и неморски тоже ).

Коментар

• Няма водорасли, водата е чиста. На "Романтика" де. Ама утре сигурно на Шкорпиловци. Добре, че отидохме. Поплувахме, разхладихме се. Работата не е избягала и ме чака.
                    tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
                      A, kлатиш го!?! Като те чета, бая ти е стъпил на врата.
                      Аз дето храня 2 деца и мъж чак толкова не готвя . За да има 1. 2 и 3 при триразово хранене- трябва да не мърдам от кухнята.

Старите хора са плюшкиновци, а и идеята да изхвърлят, че ВЕЧЕ няма да им трябва, някак си ги плаши.

п.п.Извинявай за безцеремонния тон, но в момента наблюдавам отблизо сходна на твоята ситуация. Имай си лично пространство и по-полека с готвенето.
                      Бря за Плюшкин си право, както винаги, Мадам и още нямам решение там. Т.е. в момента повече преценявам нещата и съм кат' Пентиум 8-ца в главата и повече си затварям устата, че кат' се обадя и става по-зле.

П.П. Относно манджорното Русото е като вятърна мелница в ръцете. Тръшна ми се преди малко от градината набрал лапат ( лобуда ) бе де да знам какво и супа му се дояла.

Та, кат' бивш компютърджия, дет' винаги се гони скорост и качество - след 10 мин. изключвам котлоните. Супата му е готова, котлетите също, спретнах му и една купа със салата домати от консерва с лук, чер пипер, сол, магданоз и целина.

Общ тотал време: час и 15 мин. - дали не съм изруд? Я, да помисля - хихи

Коментар

• A, kлатиш го!?! Като те чета, бая ти е стъпил на врата.
                        Аз дето храня 2 деца и мъж чак толкова не готвя . За да има 1. 2 и 3 при триразово хранене- трябва да не мърдам от кухнята.

Старите хора са плюшкиновци, а и идеята да изхвърлят, че ВЕЧЕ няма да им трябва, някак си ги плаши.

п.п.Извинявай за безцеремонния тон, но в момента наблюдавам отблизо сходна на твоята ситуация. Имай си лично пространство и по-полека с готвенето.

Коментар

Аха, той човекът е свикнал на постничко таковка, и е здрав и прав, а ти ще го умориш с тия месни деликатеси,,,,, моля те не му сменяй хранителния режим, че все на криво ще те гледа
                          Хихи,

не бря - канибал е

Демек, без месо не сяда да яде, но е топло и не искам да му правя мазно - люто и т.н. - има шунка, салами и т.н. сега за обяд. Довечера ще му правя котлетите кат' захлади.

П.П. Трябва да видя някоя мацка да ми направи седмично меню как да му въртя гозбите, че наистина нямам идея, щот' не съм го правил досега.

Поне успях да го изклатя да пие нектари, че с тия газирани боклуци с аспертам си късах нервите. Сега всеки ден омахва по 3 литра нектар

Нали ти казвам, че не е познал кого се мъчи да манипулира, демек аз го клатя в момента, ама той не се усеща.

Коментар

• Аха, той човекът е свикнал на постничко таковка, и е здрав и прав, а ти ще го умориш с тия месни деликатеси,,,,, моля те не му сменяй хранителния режим, че все на криво ще те гледа
                            Знанието само по себе си не струва много, ако липсва въображение.

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                              Щом ще слагаш сладолед, пчелния продукт е излишен
                              Наздраве!
                              Бря, ръгнах и половин лъжица мед ( нали съм послушно )

След 3 часа ще му ги пека, ама май на фурна ще му го изхакам, че за 3 часа няма да омекнат много и да са крехки. Мисля си за запържен лук, морков, лъжица лютеница, маслини малко и от тоя боб дет' го омахал почти, ако успея ще му заделя 1 купичка и ще му я запържа с брашно, олио и червен пипер.

Т'ва ще му е гарнитурата и да се оправя.

П.П. Ся се засилил веднага към верига Х да пазарува, ама дали не тръгна с 1 бележка написана от мен, че пак ще ми донесе някакви простотии, дет' уж били евтини, а па срок на годност до утре и да откачам какво да ги правя.

Наздраве!

Русото май днес ще направи алкохолен полуден, демек ся му правя нещата, ще полея цветята и си набивам шутовете до сутринта да се напукам в някое кръчме на приятел, че то и при мИня избива с тия битовизми.

П.П. Докато разчиства къщата вчера намерил и преброил 68 чифта мъжки чорапи. Майка ми прибирала кат' за световно и ги е криела.

Заболяха ме устата да му казвам само: "Изхвърляй, изхвърляй ...." - хич не вдява, само пренарежда. Пфу .. ще го "наиграя" там - търпението била ключова дума

Коментар

ПП. Марандичка, това наистина си разглезил разбойника, това не стига, че му готвиш екзотийка, ама и да мрънка, аз на който ми мрънка за яденето, директно му връчвам черпака.Айде леко готвене и със здраве!
                                Бе, няма как - то не ми тежи, ама той освен пържени яйца и картофи - друго не може.

А, "най-любимия" ми лаф е като го питам какво ти се яде.

Следва отговор: "Каквото направиш."

Побеснявам и излизам веднага да не си отворя устата пак и да изцепя нещо. Демек, казвал съм му мога почти всичко да ти направя, но те питам: "Какво ти се яде в момента?"

Толкова ли са ми "сложни" въпросите - и аз не знам вече - хихи

П.П. За черпака и щафетата си права, но сега в момента му сменям целия хранителен режим.

На 80 години е, 172 ръст 73 кила, има кръвно 120/80 и не се спира, кат' побъркан кон е - работохолик. Има пулс 60 удара в мин. ( кат' на профи спортист ) и мъкне без проблем тежести от по 50 килограма - демек 70% от собственото си тегло.

Демек по-здрав е от Русото даже, но види ли ме в обсег 2-3 метра и почва да пъшка и да ох-ка.

И кат' ми го направи тоя чалъм 3 пъти и Русото моментално е облечено и в някоя кръчма
                                Last edited by marandi; 30.06.2012, 14:50.

Коментар

Working...
                                X