IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето... (архив до 20.09.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• https://www.youtube.com/watch?v=yFBV...eature=related

Коментар

• Първоначално изпратено от zarco Разгледай мнение
      ...то, ако ме питате - всеки ден /не само Джулай/ е подходящ за „еденѝе, пиенѝе..., ей тия три неща...“..., виж за китарите – не се знае: откакто събират прах в някой ъгъл, все не остава време /или смелост/ да се доберем до тях поне за 2-3 акорда... Очевидно – приоритетите в живота на хората се менят... Просто символ на отминали времена, ако човек не се занимава ...
      Мхм ..., прав си, браточка

Някога свирехме сола ( жици ) на песни и с китарата зад гърба ни, а днес вече ме е срам да пипна китара.

Останаха 2 китари и 2 подарих да не спирам младите.

К'ви бяхме - к'ви тъпанари станахме - хихи
      ----------------------------------------------------------------------------------
      Поздрав-че с тая песньовка - тя е елементарна за свирене, ама не знам защо при китара и балади имам особен афинитет към гамата Си 7-ца в минор, както в това парче и примерно Металика са същите.

Judas Priest - Before The Dawn

http://vbox7.com/play:9e449634
      ----------------------------------------------------------------------------------
      Чиърс-а дан' забрайкам
      Last edited by marandi; 01.07.2012, 17:36.

Коментар

• Много софийски коли, много нещо. И палатки, палатки, право на пясъка до морето. Следи от яко снощно отпразнуване. Веселили са се хората.
        Баба ме научи на много неща.
        tnm

Коментар

• ...то, ако ме питате - всеки ден /не само Джулай/ е подходящ за „еденѝе, пиенѝе..., ей тия три неща...“..., виж за китарите – не се знае: откакто събират прах в някой ъгъл, все не остава време /или смелост/ да се доберем до тях поне за 2-3 акорда... Очевидно – приоритетите в живота на хората се менят... Просто символ на отминали времена, ако човек не се занимава професионално със струнният инструмент...Помня едни времена с режими на тока..., тогава имаше някакъв „стимул“, колкото и неразбираемо да звучи за по-младите..., та, когато спре/ШЕ/ неочаквано тока – всички заемаха хоризонтално положение е се хващат първите акорди..
          .
          Всеки може подобаващо /както го разбира/ да отбележи Джулай... Ново начало, или по-добро бъдеще... Съмнявам се - нищо, че има нещо оптимистично в идеята... Бягство от смазващите окови на големият град? ... Хубаво клише... Подтискаща цивилизация?... Още по-крива характеристика... Какво ни е виновно ежедневието, като ни е обсебило онова, което сами градим?...
          Обсебването е една дълга тема: вероятно, за да е автентично преживяването – Джулай трябва да бъде посрещнат на Южния, във Варна... Все пак мина времето, когато единствено Морската столица ми даваше релаксът, пък било то и в суматохата на шматкащите се тълпи от „почиващи“, или именно – точно поради тяхното присъствие около мен... Не разбирах желанието на хората да се самозаточат в тихо местенце... За няколко дни – какъв е проблемът? Дори и сега, след 2-3 дни вече ме „хващат братята“... Затова – най-добре е на различни места тук-там или по-нататък...
          ...хайде да не ви тормозя с приказки: от Южният плаж във Варна ще предава някой друг, а Китен беше ето това:
          http://snimki.be//store/1/421341119855.jpg

http://snimki.be//store/1/261341119903.jpg

... извън Джулая, искам да се оправдая, че включването ми е под „натиск“, но това е един друг вид натиск..., как да призная, че е нежен, като е по-скоро интелектуален...Така е: ако натискът е интелектуален, то той не може да е нежен и обратно – ако той е нежен – интелектуалното се губи..., но – като казвам „обратно“ – не правя аналогии с числото 69..., хайде да се съсредоточа върху същността на въпроса, защото много залитам в двусмислия..., та: дори не съм подозирал за съществуването на някой си Жан Жироду..., френски романист, новелист ...., обобщаващо - всичко, което завършва на „ист“... Та ми подсказват около мен .../интелектуално-съвършените/ - че именно Жироду е дал една формула, аз не съм се съгласил, че е универсална, с което се опитвам да го опровергая, но пък – поне знаем крилатата /успокояваща/ фраза, че всяко правило си има изключения.../особено за пишещите и четящите форума – реверанс и уважение/..., та, стига съм разтягал локуми /и съм се самобичувал – не съм го казал аз, де/..., Жироду ни е завещал такава „универсална“ биография на жените: „ До 30 години – хронология, след 30 години – митология...“
          Забележете, че той казва „след 30 години“, а не „след 30+ години“...

Приятно Юлско утро, дами и господа!

http://www.youtube.com/watch?v=l685J...eature=related
          Last edited by zarco; 01.07.2012, 10:09.
          "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

• Първоначално изпратено от BobyB Разгледай мнение
            Ха, че къде това - Петричко? Аз в Софийско нямам още нищо, домати най-рано след месец и нещо, краставици след две седмици може би.
            Не не е в северна България е.

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
              zZZZzzzzzzzzzzz ............

Дъртофелници, ще ви поря. Днес е ден за китари + ония 3 неща ( йеденйе, пийенйе и плющянйе )

--------------------------------------------------------
              Europe - Open Your Heart

http://vbox7.com/play:d2656404
              Мечков,

утре да качи "компроматите" по изгрева - хихи

Чиърс-а дан' забрайкам!
              Не ходих, бате Маранди. То аз и снимки не правя. Ама съм се замислял, дали някога да не си купя камера. Или джиесем с камера. До сега само с мисленето си оставам.
              tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                Набързо си препуснал през еволюцията - мечка, бик ... ЧОВЕК!

П.П. Благородно ти завиждам!
                Преди малко съобщиха, че в Шкорпиловци има/ще има блус-рок фест.
                Добро утро tnm
                Добро утро приятели

Не ходих. Вчера беше напрегнат ден и се уморих. Бачкане, плаж, бачкане. Днес ще отида да видя как са ми окепазили плажа.
                tnm

Коментар

• zZZZzzzzzzzzzzz ............

Дъртофелници, ще ви поря. Днес е ден за китари + ония 3 неща ( йеденйе, пийенйе и плющянйе )

Europe - Open Your Heart

http://vbox7.com/play:d2656404
                  Мечков,

утре да качи "компроматите" по изгрева - хихи

Чиърс-а дан' забрайкам!

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                    Йесссссссссссс, почувствах се ЧОВЕК !!!
                    Набързо си препуснал през еволюцията - мечка, бик ... ЧОВЕК!

П.П. Благородно ти завиждам!
                    Преди малко съобщиха, че в Шкорпиловци има/ще има блус-рок фест.
                    Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                    Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                      Аз пък понеже съм далеч от морето, напрайх автотуризъм до Алеко Баси скъпото шкембе, бира и кебапчета
                      "А шкембето люто горещо
                      ми е най любимото нещо.
                      То ще залее целия свят
                      със 2 филийки хляб."

Братя Кулинови
                      tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                        Незнам къде си но при мен са цъфнали отдавна.И истински домати бера от 18 юни а краставици от 10 ти.Имам и узрели круши петровки.Чушките и те до седмица са готови.И сега мога да откъсна но не си заслужава.Червени обаче ще има в края на юли.Боба е поти готов.Картофите вече почти нямат надземна част.Просто жегата помогна всичко да узрее по рано с няколко дена.
                        Ами слънчогледа цъфна преди някой и друг ден. Правени домати има от тогава. Правени краставици ядем от около десетина дена.
                        tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                          И нашият сега цъфти. По принцип в Добруджа земеделските култури "закъсняват" с около 10-тина дни.

П.П Топнал си се у морето
                          Йесссссссссссс, почувствах се ЧОВЕК !!!
                          tnm

Коментар

Незнам къде си но при мен са цъфнали отдавна.И истински домати бера от 18 юни а краставици от 10 ти.Имам и узрели круши петровки.Чушките и те до седмица са готови.И сега мога да откъсна но не си заслужава.Червени обаче ще има в края на юли.Боба е поти готов.Картофите вече почти нямат надземна част.Просто жегата помогна всичко да узрее по рано с няколко дена.
                            Ха, че къде това - Петричко? Аз в Софийско нямам още нищо, домати най-рано след месец и нещо, краставици след две седмици може би.

Коментар

• Аз пък понеже съм далеч от морето, напрайх автотуризъм до Алеко Баси скъпото шкембе, бира и кебапчета

Коментар

Имам и засега върви много добре.
                                Тази година като се шматках насам-натам видях някакъв нов вид слънчоглед - с един основен, голям цвят и под него като разклонения два по-малки. Доста се учудих и попитах какво е това чудо. Казаха ми, че е някакъв нов сорт български слънчоглед - "Яна".

П.П. И нашият върви доста добре. Тази година реколтата ще е добра.
                                Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                                Мечо

Коментар

Working...
                                X