Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето... (архив до 20.09.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеДай определение за догма
Коментар
-
Първоначално изпратено от mia11 Разгледай мнениеНищо не е само черно или бяло, а букет от цветове.
Педерасти и лезбийки, съединете се!
И се гордейте със своята многоцветна гнилоч.
Shits forever!
Last edited by vmаnkov; 13.08.2012, 18:44.Свободен във виелицата.
http://www.youtube.com/watch?v=mzGk8cYJVjc
Коментар
-
Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнениеИ аз това казвам.Не приемам хората еднозначно или по-точно- приемам ги с идеята, че не са безгрешни и няма начин да се блъсна в месия или някакъв друг свръх човек.
Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеАз не съм специалист по всичко. Даже не ви се връ в другия спор, щот се чувствам адски тъп и че сякаш ми говорите на китайски. Четох, четох за нещата за които говорите, ама.... трудна работа.
Инак, мое се каже че малко поразбиргам от капитанство. Хич да не е 4 годин средно си е тва. А то да беше само навигацията.... Ил казваш така ги строите корабите, че сами да се натоварят. Инак за екипажа си прав.... малко по малко огняри има, а и са им раздали китайски лопати
явно си умен човек, но спор няма казах. Колко пъти да повтарям? Има излагация на един луд, т.е. "спец по всичко".
Примерно за аксиомите:
Предполагам в математиката сте учили като аксиома, че: "Възможно е всяка отсечка да се удължи до безкрайна права."
Моя милост твърди, че това не е вярно и мога да го докажа.
П.П. Сега очаквам Мечо-спеца по всичко ( демек по нищо ) да ми докаже, че е вярно това твърдение.
Но той ще продължи с глупостите си, че аксиома не се доказва, защото е изпуснал последните 200 години от развитието на математиката и колко пъти аксиомите и постулатите са се променяли до наши дни и математиците, които са се занимавали да изследват тия ДОГМИ и да ги променят са десетки и стотици, които са си оставили имената в историята.
А аз твърдя, че това не е аксиома, за да му се вярва или трябва да се приема с условности, но господина "спец" отсича, че това е аксиомаLast edited by marandi; 13.08.2012, 18:40.
Коментар
-
Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнениеИма някаква цикличност.
Трябва да видя на какъв период ви се случваттези мерения на разни части.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mia11 Разгледай мнениеНищо не е само черно или бяло, а букет от цветове.Не приемам хората еднозначно или по-точно- приемам ги с идеята, че не са безгрешни и няма начин да се блъсна в месия или някакъв друг свръх човек.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеНе знам какво определение даваш за догми. По принцип при правилно мислене думата догма би следвало да е лишена от съдържание. Защото, какво е догма ако не нечия друга истина. Добре но всеки човек си има своя истина. Чия истина е догма и чия не е.
Единия е варианта на демагозите:
Всички истини, които не отхвърлят моята са истини, останалите са догми !!!
Другия е на просветените:
Няма догми, различните хора имат различни истини
Един учител по кунгфу имал трима ученика. Веднъж се разхождали по лехата със зеле което те били отгледали. Върху една от зелките видели охлюв. Единия ученик казал:
– Учителю, трябва да го убием. Той яде от плодовете на нашия труд !!!
– Прав си – казал учителя.
– Ама учителю – казал втория ученик – вие нали ни учите, че не бива да сме безмилостни, нека да го оставим жив.
– И ти си прав – казал учителя.
– Ама учителю – казал третия ученик, който бил нов и все още под влиянието на СВИНЩИНИТЕ на мандарините – Не е възможно и двамата да са прави.
– И ти си прав – казал учителя.
– И учителя е прав, казал МечоБаба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеАман от "специалисти" по всичко.
Инак, мое се каже че малко поразбиргам от капитанство. Хич да не е 4 годин средно си е тва. А то да беше само навигацията.... Ил казваш така ги строите корабите, че сами да се натоварят. Инак за екипажа си прав.... малко по малко огняри има, а и са им раздали китайски лопати
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеАз пък не мога да разбера, защо за 16-ти път повтаряш това за коритото.Бах мааа муй корито. Ще тръгне без капитан ама на уткина стрижба
Аман от "специалисти" по всичко.
Като статистика си прегледай колко екипаж е имало при корабите в средните векове. За сравнение прегледай колко екипаж имат днес. Демек ги правим безработни, за да може да папкате евтино, щот' искат заплати
Нали мрънкате, че петрола ви е скъп и стачкувате, той с пощенски гълъби ли пристига, както и всичко, което те заобикаля и ти е в хладилника?
П.П. По-принцип си на прав път, ще дойде време, когато няма да има нужда от "мечки-специалисти" и ще си плават сами корабите.
Засега паднаха над 5-10 пъти като бройка за няма и 300 години в търговския флот. Ти какво предпочиташ да купуваш пъти по-евтина стока или да храниш "мечка-капитан", дет' се държи нагло?
Я, на пътя и толкоз и да се прави на "умник", колкото си иска. Кат' повиси безработен 5 години, ще спре да се прави на "умник"Last edited by marandi; 13.08.2012, 18:23.
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеШшш ...
ти вярно не разбираш кога си станал напълно смешен? Ърмм ...?
Моя милост ти строи коритото, на което си возиш задника - ти си тръгнал да ми "обясняваш"?
П.П. А, че се оказа каруцар е видно вече отдавна. Бъди спокоен!
Я, си постои сам 1 кораб, ама ти и корито за баня няма да можеш да направиш, защото и то ще потъне.
П.П. У вас жена ти и кучето, ако те траят ги "учи", колкото си искаш. Тук не позна!
По въпроса, че съм те бил учел. Аз не съм виновен, че мислиш така. Аз не уча никого. Аз парадирам със знания, от една страна за да се изфукам че знам, а от друга, ако случайно на някой му е интересно, да чете с кеф.Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеШшш ...
Моя милост ти строи коритото, на което си возиш задника - ти си тръгнал да ми "обясняваш"?
Я, си постои сам 1 кораб, ама ти и корито за баня няма да можеш да направиш, защото и то ще потъне.
П.П. У вас жена ти и кучето, ако те траят ги "учи", колкото си искаш. Тук не позна!Бах мааа муй корито. Ще тръгне без капитан ама на уткина стрижба
Коментар
-
Първоначално изпратено от mia11 Разгледай мнениеВал, ти направо ме зари, като ме поставяш в някаква матрица, бе скъпа
Този човек се нарича творец, което ще рече човек без догми. Нищо не е само черно или бяло, а букет от цветове.
Единия е варианта на демагозите:
Всички истини, които не отхвърлят моята са истини, останалите са догми !!!
Другия е на просветените:
Няма догми, различните хора имат различни истиниБаба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
Може да се обобщава, аз за какво излизам от добрия тон и те псувам каруцарската. Ако примерно изградиш аксиоматична теория от няколко аксиоми. И след това, една от тях я докажеш чрез другите, това означава, че от самия този момент нататък тя престава да бъде аксиома. Това означава, че грешно си я приел за аксиома. Разбираш ли.
............
П.П. А, че се оказа каруцар е видно вече отдавна. Бъди спокоен!
П.П. У вас жена ти и кучето, ако те траят ги "учи", колкото си искаш. Тук не позна!Last edited by marandi; 13.08.2012, 18:03.
Коментар
Коментар