IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето... (архив до 20.09.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• "- Преди всичко - каза си то - това бръмчене значи нещо. Не може да има бръмчене само току-тъй - бръм... бръм... - без да значи нещо. Щом има бръмчене - значи някой бръмчи. А единствената причина да издаваш такъв звук, доколкото знам, е защото си пчела.
    После мисли още дълго и си каза:
    - А единствената причина да си пчела - доколкото знам - е да правиш мед!"

Мечо Пух
    Баба ме научи на много неща.
    tnm

Коментар

• Не умея да готвя, обаче съм си мислил. Ако сложа във водата захар, докато стане наситен разтвор и още малко. И после да си топя разни тестени работи вътре и да си хапвам. Сигурно ще е сладко.
      tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
        Вероятно и баклавата.

П.П. Предлагам за опрашване да ползваме бомбуси, а медоносните пчели да ги оставим да си събират мед.
        И правилно. То затова на унгарски пчела е "беремед", а не "опрашицвят" !!!
        tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
          Това хубаво ли е или лошо. Щото от една страна няма кой да ме жили докато ям мед, но от друга няма кой да прави мед. Обаче като няма мед, толумбичките са мед.
          Вероятно и баклавата.

П.П. Предлагам за опрашване да ползваме бомбуси, а медоносните пчели да ги оставим да си събират мед.
          Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
          Мечо

Коментар

Прашки!?
            Сакън!

Фронда няма да правим, че после отиваме на Френската революция

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
              Албанската.
              Щом казваш.
              Мечо

Коментар

• По гроздобер излезте да берете грозде, да видите няма ли пчели.
                tnm

Коментар

Албанската.
                  Основната функция на пчелите не е да опрашват, а е да правят мед. Щото без праскови и кайсии може, но без мед няма живот
                  tnm

Коментар

Коя - немската или италианската!?
                    Албанската.

Коментар

От гледна точка на продуктивността и възможността за "култивиране" най-предпочитана е египетската медоносна пчела.
                      За изчезването на пчелите в Америката, според последните изследвания, най-големи вреди нанася едно малко акарче /вароатоза/, което взело и мутирало и в момента не се поддава на ефективно лечение. Пчелите се раждат, но са увредени. Излитат от кошера и умират в близост до него ...
                      Другото, което направиха умниците отвъд океана, е че създадоха сортове с така наречената дълбока цветна чашка. Хуботчето на пчелата не може да стигне до нектара и прашеца и животинките остават гладни.
                      И като добавиш пестециди, хербециди и фунгициди и прочие циди - резултата е налице.

П.П. В България пчелите се натръшкаха от недоброто зазимяване, тежката зима и дъждовната пролет.
                      Това хубаво ли е или лошо. Щото от една страна няма кой да ме жили докато ям мед, но от друга няма кой да прави мед. Обаче като няма мед, толумбичките са мед.
                      tnm

Коментар

Прашки!?
                        Има една еврейска история дето Давид излязъл по прашки
                        tnm

Коментар

Аз това не си го спомням.
                          Мисълта ми е, че със всяка кампания се насажда някакво чувство за несигурност сред хората, започват едни съмнения - дали така, пък защо така ... !? И като започне едно харчене на пари ...

П.П. А бе, знаех си аз, че тъй от веднъж ти работохолик няма как да станеш, ама с теЗ ремонти дето все ги споменаваш - знае ли човек!? Допускам и аз от време на време неволни грешки
                          И голямото затопляне ми е на сърце. И как фино го смениха с голямо застудяване.

1. Бързата работа - срам
                          2. Бавната работа - срам
                          3. Всяка друга работа - срам

Мързелът краси човека !!!

tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                            Спомням си за птичия грип. Дето убиха на един човек кокошките и после се фукаха по телевизора.
                            Аз това не си го спомням.
                            Мисълта ми е, че със всяка кампания се насажда някакво чувство за несигурност сред хората, започват едни съмнения - дали така, пък защо така ... !? И като започне едно харчене на пари ...

П.П. А бе, знаех си аз, че тъй от веднъж ти работохолик няма как да станеш, ама с теЗ ремонти дето все ги споменаваш - знае ли човек!? Допускам и аз от време на време неволни грешки
                            Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                              Браво, бря! А, бой с оръжие по твой избор не щеш ли?

П.П. Не сватотатствай срещу алкохолиците, на хиляди години са .... причината е елементарна, 30% от цялата енергия на тялото заминава през мозъка кат' консумация. Викате му калории или енергиен баланс.

Демек, еволюция как щеше да има, ако някой не е мислил до наши дни. Щяхме да висим по клоните или да се плацикаме по дъното на нЕкой океан - хихи

За аматьори пиянки не ми говори, че и аз трудно ги трая
                              Прашки!?
                              Мечо

Коментар

Няма проблем!
                                Аз в момента съм на волейболна тема.

Ето едно филмче как японските пчели се справят с местните стършели.
                                http://www.youtube.com/watch?v=K6m40W1s0Wc

Но японците предпочитат европейската пчела за развъждане, защото тя е най-готината пчела.
                                От гледна точка на продуктивността и възможността за "култивиране" най-предпочитана е египетската медоносна пчела.
                                За изчезването на пчелите в Америката, според последните изследвания, най-големи вреди нанася едно малко акарче /вароатоза/, което взело и мутирало и в момента не се поддава на ефективно лечение. Пчелите се раждат, но са увредени. Излитат от кошера и умират в близост до него ...
                                Другото, което направиха умниците отвъд океана, е че създадоха сортове с така наречената дълбока цветна чашка. Хуботчето на пчелата не може да стигне до нектара и прашеца и животинките остават гладни.
                                И като добавиш пестециди, хербециди и фунгициди и прочие циди - резултата е налице.

П.П. В България пчелите се натръшкаха от недоброто зазимяване, тежката зима и дъждовната пролет.
                                Мечо

Коментар

Working...
                                X