Пиши че я подаряваш дейба и блузата (или каквото е там)
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спад над 100 % - има ли такова животно?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от BatSvetlio Разгледай мнениеА бе пичове, без да се обиждате, ама не ви ли омръзна да говорите глупости бре... Финансов форум е все пак, нали?!? Базата за процентното изменение е стартовата стойност:
1. промяна за месеца - взима се спрямо крайната стойност на предишния месец
2. за годината - взима се спрямо крайната стойност към декември миналат година
и т.н.
Айде стига сте разтягали локуми хммм..
Мечо не знае и той , а написа цели страници с математически и философски трактати.
Коментар
-
А бе пичове, без да се обиждате, ама не ви ли омръзна да говорите глупости бре... Финансов форум е все пак, нали?!? Базата за процентното изменение е стартовата стойност:
1. промяна за месеца - взима се спрямо крайната стойност на предишния месец
2. за годината - взима се спрямо крайната стойност към декември миналат година
и т.н.
Айде стига сте разтягали локуми хммм..
Коментар
-
Първоначално изпратено от dimka_1981 Разгледай мнениемечо той въпроса е един ( колко да напиша на етикета ) , другото е условието на задачата ( цена на етикета 100 лева , шефа вика намалявай със 130 % ).
Колко по лесно да го напиша за да ми дадеш решението.
Добре, не си длъжна. Във въпроса от анкетата ясно ли е коя е базата и според коя наука.Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеАз не ям доматите с колчетата. Задай го като един въпрос без други обяснения, ако ти стиска, за да разберат и Кев и Колчо, че съм сериозен.
Колко по лесно да го напиша за да ми дадеш решението.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеЕто цитирам ти въпроса още веднъж. Къде си указала, че базата е 100 лева. Ако има дял от математиката, който да ни задължи да приемем 100 лева за база, кажи кой е той. И не лъжи. Грозно е.Всяка краткосрочна спекулация е потенциална дългосрочна инвестиция.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо СлепецаE, виж обидите са излишни ...
По-скоро - диагноза.
Идиот , определяне на идиот , смисъла на идиот -
мн . идиоти , м .
1 . Човек , който страда от вродено слабоумие .
2 . Разг . Глупав , тъп човек .
прил . идиотски , идиотска , идиотско , мн . идиотски .
(същ . ) слабоумен , тъпоумен , тъп
(същ . ) глупак , урод , изрод , изчадие , изверг
Мечо покрива определенията ВСЯЧЕСКИ!
Коментар
-
Първоначално изпратено от dimka_1981 Разгледай мнениедобре за това излъгах никъде не съм казала за базата - ( това явно някой друг го е написал : ако една цена е 100 лева , с колко лева е паднала за да кажем ,че цената е паднала със 130 % )
Сега казвам - базата е 100 лева ( на етикета пише 100 лева ) шефа ми се обади и ми каза - Димке искам да намалиш със 130 % цената и на етикета да напишеш новата цена.. Можеш ли да ми помогнеш колко да напиша на етикета.Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ivkoo Разгледай мнениеЗначи в магазина ми обявявам намаление 1500%...
Уискити го продавам за 30 лева... След намалението го продавам за 28,5 лева, защото за база съм приел 10 стотинки... така ли да те разбирам мечо....
Продажбите на патката падат от 1 000 000 лева на 1 000 лева, демек само с 1%, защото за база съм приел 100 000 лева...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ivkoo Разгледай мнениеЗначи в магазина ми обявявам намаление 1500%...
Уискити го продавам за 30 лева... След намалението го продавам за 28,5 лева, защото за база съм приел 10 стотинки... така ли да те разбирам мечо....
Така че умната с намаленията . Освен ако някой нормативен документ не казва друго...
Коментар
-
Кажете как мога да си сменя мнението в анкетата и да закриваме темата.
Коментар
Коментар