Първоначално изпратено от mechobikov
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спад над 100 % - има ли такова животно?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от retro_69 Разгледай мнениеПроизволно число,без историята му,ако има евентуално такаваБаба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениене разбрах
Коментар
-
Първоначално изпратено от retro_69 Разгледай мнениеПроизволно,но и единствено!Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениеАааа не !!!
Без тия !!!
Кой ти казА кое е базата ??? Аз твърда, че база мое да е всяко число, коет ми е кеф, когат ми е кеф !!!
Ти ли ше ми определяш база на мене ???
( .. а какво точно се има в на предвид под база ??? Къде питам Аз ??? Къде ???)
Коментар
-
Първоначално изпратено от retro_69 Разгледай мнениеКогато търсим процентен спад от дадено число-х,базата е самото число-х.Точка.Ако числото се промени и се прувърне в -у,числото-у е новата база за изчисление на процентен спад.Точка.
Без тия !!!
Кой ти казА кое е базата ??? Аз твърда, че база мое да е всяко число, коет ми е кеф, когат ми е кеф !!!
Ти ли ше ми определяш база на мене ???
( .. а какво точно се има в на предвид под база ??? Къде питам Аз ??? Къде ???)Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеТъй де, тъй. Ама това не следва от въпроса, така както е зададен. Така както е зададен въпроса следва, че базата може да бъде произволно число.
Коментар
-
Първоначално изпратено от retro_69 Разгледай мнениеКогато търсим процентен спад от дадено число-х,базата е самото число-х.Точка.Ако числото се промени и се прувърне в -у,числото-у е новата база за изчисление на процентен спад.Точка.Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение1. Това го няма във въпроса.
2. Ако толкова искате всички да сме от една страна на барикадата следва изрично да се уточни.
- базата
- променяме ли базата ако цената първо се покача и след това пада.
- променяме ли базата ако цената пада на етапи
- и други, които могат да ги допълнят колегите, които ползват друг вид проценти
Коментар
-
Първоначално изпратено от BatSvetlio Разгледай мнениеА бе пичове, без да се обиждате, ама не ви ли омръзна да говорите глупости бре... Финансов форум е все пак, нали?!? Базата за процентното изменение е стартовата стойност:
1. промяна за месеца - взима се спрямо крайната стойност на предишния месец
2. за годината - взима се спрямо крайната стойност към декември миналат година
и т.н.
Айде стига сте разтягали локуми хммм..
2. Ако толкова искате всички да сме от една страна на барикадата следва изрично да се уточни.
- базата
- променяме ли базата ако цената първо се покача и след това пада.
- променяме ли базата ако цената пада на етапи
- и други, които могат да ги допълнят колегите, които ползват друг вид процентиБаба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от dimka_1981 Разгледай мнениеа за цената на етикета...колко да напиша на етикета.
Мечо не знае и той , а написа цели страници с математически и философски трактати.
Коментар
-
Първоначално изпратено от BatSvetlio Разгледай мнениеПиши че я подаряваш дейба и блузата (или каквото е там)И това ще мине ...
Коментар
Коментар