Първоначално изпратено от НАИВHИК
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спад над 100 % - има ли такова животно?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеДа ти задам и на теб същия въпрос. Продаваш една кол опция на дадена цена. Цената на базовия актив започва да расте. Кое ти е спада на теб и колко процента може да бъде.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Веско Разгледай мнение
Преди половин час бяха 20%. Чак се облещих Шест човека от 30 не знаеха какво е процент! А говорим за безработица и ,че заплатите ни били ниски!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениеКоко влагаш в понятието крайна цена ...
Да обсъдим втория
1. начална цена 100 кинта
2. цената се вдига и става 200 кинта
3. имам предвид, че 200 кинта е крайната цена.
4. Съгласно произволното допускане направено във втори вариант имаме увеличение с 50 %
2. след увеличението 1000 кинта
3. имаме увеличение с 90 %
2. след увеличението - безкрайност
3. имаме увеличение 100 %Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от onufri Разгледай мнениеЖалко е в подобен форум да има почти 18 процента неграмотни люде
Преди половин час бяха 20%. Чак се облещих Шест човека от 30 не знаеха какво е процент! А говорим за безработица и ,че заплатите ни били ниски!
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеНека началната цена е 100 кинта
Първи вариант
1. Правим произволното допускане, че началната цена е 100 %
2. Имайки предвид точка 1 цената не може да падне повече от 100 %, а може да се вдигне с безкрайно много проценти
Втори вариант
1. Правим произволното допускане, че крайната цена е 100 %
2. Имайки предвид точка 1 цената не може да се вдигне повече от 100 %, а може да падне с безкрайно много процентиХодя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
още един КАЗУС
Първоначално изпратено от onufri Разгледай мнениеЖалко е в подобен форум да има почти 18 процента неграмотни люде
Купувам си завод за 1 лев (Примерно ОЦК - щото е много актуален напоследък )
После се "ОКАЗВА " че има 300.000.000 лева задължения
Значи цената му е паднала 100%
Е щом е само 100% - значи съм загубил само един лев
ИЛИ БЪРКАМ НЯКЪДЕ???remember remember the fifth of november
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениеЦена бре чуйек !!!
Котировка, етекет, липЕнка, табелка.. се тая ...
Първи вариант
1. Правим произволното допускане, че началната цена е 100 %
2. Имайки предвид точка 1 цената не може да падне повече от 100 %, а може да се вдигне с безкрайно много проценти
Втори вариант
1. Правим произволното допускане, че крайната цена е 100 %
2. Имайки предвид точка 1 цената не може да се вдигне повече от 100 %, а може да падне с безкрайно много процентиБаба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениеИ да говъртиш по този начин
отговорът е един и същ ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеЦена на какво и какво означава да падне. Ако продадеш кол опция кога цената и ще пада за теб.
отговорът е един и същ ...Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениеВ анкетата пише ЦЕНА, а цената НЕ МОЖЕ ДА ПАДНЕ ПОД 100 %
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение100 % от какво
Котировка, етекет, липЕнка, табелка.. се тая ...Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
Коментар