If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
При тази ситуация акциите на Холдинг Пътища АД поевтиняват със 79% до 0,14 лв. за брой и 4,1 млн. лв. пазарна капитализация. Спрямо рекордните цени през 2007 г. спадът е с над 99% или над 100 пъти.
Начи, аз имах сметка от 100$ с умела търговия я редуцирах до 50$ обаче вземам за база произволно число да кажем 1, ч много ме кефи тва число и спрямо него 50$ са си направо на печалба 50000%. Баси ами аз съм на кяр бе, а до сега се заблуждавах че съм на загуба.
Мечо, Мечоооооо - много мъка има на този свят. А, Дянков, ти ли си това бе?
Начи, аз имах сметка от 100$ с умела търговия я редуцирах до 50$ обаче вземам за база произволно число да кажем 1, ч много ме кефи тва число и спрямо него 50$ са си направо на печалба 50000%. Баси ами аз съм на кяр бе, а до сега се заблуждавах че съм на загуба.
Мечо, Мечоооооо - много мъка има на този свят. А, Дянков, ти ли си това бе?
Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!
Една сутрин още през комунистическо, бай Иван отишъл в сладкарницата да пие кафе с четири лъжички захар, какъвто си му бил табиета. Като влизал през вратата на заведението, с периферното си зрение забелязал, че градските сноби вече били там, готови да му се присмеят, задето си пие кафето просташки сладко. Бай Иван приближил до сладкарката и казал на висок глас:
- Миче, направи ми едно кафе с четири лъжички захар, както го пие другаря Тодор Живков.
как пък не взеха за база например 10 и да напишат ,че 400 % е спада . ами ако бяха взели за база 0.00001 тогава едни хиляди проценти спад щеше да е перфектно.. Мечо, Мечо няма такива филми приятелю - базата е винаги числото от което тръгва промяната , как не го проумя този факт .
Анадънму
Ти ся усети ли, че току що опроверга Wall street journal
А бе вие каквото и да се напише, който и да го напише, на гърба си не падате.
Не са сбъркали и не се поправят.
Пада примерно от 100 единизи на 50 единици.
Хората от Wall street journal го смятат така.
1. Вземат за база крайната стойност 50. Спрямо нея спада е със 100 %
2. После щото знаят, че има и такива дето смятат като вас вземат за база началната стойност 100. Спрямо нея спада е с 50 %.
Казват ги и двете стойности щото знаят за великата любов между икономистите и математиката !!!
Вие, който и да го напише, ако ще и дядо господ да дойде пак ще си знаете вашето.
как пък не взеха за база например 10 и да напишат ,че 400 % е спада . ами ако бяха взели за база 0.00001 тогава едни хиляди проценти спад щеше да е перфектно.. Мечо, Мечо няма такива филми приятелю - базата е винаги числото от което тръгва промяната , как не го проумя този факт .
Анадънму
And when your hand is on your heart
You're nearly a good laugh
Almost a joker
With your head down in the pig bin
Saying 'keep on digging'
Pig stain on your fat chin
What do you hope to find?
When you're down in the pig mine
You're nearly a laugh
You're nearly a laugh
But you're really a cry.
---------------------------------
2. После щото знаят, че има и такива дето смятат като вас вземат за база началната стойност 100. Спрямо нея спада е с 50 %.
Казват ги и двете стойности щото знаят за великата любов между икономистите и математиката !!!
Анадънму
Вие, който и да го напише, ако ще и дядо господ да дойде пак ще си знаете ващо.
Анадънму
Вие, който и да го напише, ако ще и дядо господ да дойде пак ще си знаете ващо.
поредния завеян ( не ти Пенко ,а оня безимения от Моней.бг), иначе по долу в статията е написал 50 % , но важно е заглавието ( вероятно внимателно е чел мненията на Мечо и е сметнал ,че и 100 % да падне пак ще остане нещо ).
Коментар