Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спад над 100 % - има ли такова животно?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Jason_Thorn Разгледай мнениеобаче верно. колкото по-прост, по си вярва.Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеХа, значи до тука сме 23 математика и 78 вся остальная сволочBulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!
Коментар
-
Първоначално изпратено от dimka_1981 Разгледай мнениебих казала 2000 % , а защо не и 20 000 % . всичко зависи, както е казал Мечо , от БАЗАТА ... дай ми БАЗАТА за да ти кажа колко % е спада.
Коментар
-
Първоначално изпратено от vmankov Разгледай мнениеТуй ньей ли 200% спадане?
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеМобилните оператори задължени да намалят цените от 1 юли
България, 01.06.2012 12:43Автор: btvnews.bgВидяна: 396 пътиКоментари: 5
Тарифите на едро падат повече от два пъти до нива под средноевропейските
http://btvnews.bg/bulgaria/ikonomika...ot-1-yuli.html
мъ вазможно лий спадани нат 100% и вупште. има ли тъквос жюотно?
у нашия йезувир няма...Last edited by vmankov; 01.06.2012, 21:14.
Коментар
-
Мобилните оператори задължени да намалят цените от 1 юли
България, 01.06.2012 12:43Автор: btvnews.bgВидяна: 396 пътиКоментари: 5
Тарифите на едро падат повече от два пъти до нива под средноевропейските
http://btvnews.bg/bulgaria/ikonomika...ot-1-yuli.html
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеТуй ся кой го измисли, сички от сабален да мъкат.
Много е хубаво също и прясно мляко, подсладено със захар и вътре да се накиснат бисквити "Закуска".
Начи слагаш у купата до горе и заливаш с млЯкцето ...
Да стане подобно на кашичка ...
Гат изядеш неколоко купички, е те тогаз ща разумееш працентите при спад на цината !!!
Да !Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от kev Разгледай мнениеМечо ма'а мазни мекици с мед и мляко, и мъчи математиката!
Много е хубаво също и прясно мляко, подсладено със захар и вътре да се накиснат бисквити "Закуска".Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеМечо мейкс профитс. Дъ хангри пиг Джейсън Торн си редуцира сметката
Коментар
Коментар