пичове, това е за по-малоумната 1.6 от вас
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спад над 100 % - има ли такова животно?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от dimka_1981 Разгледай мнениесупер си
ти си по супер
http://youtu.be/vCEvCXuglqoБаба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеМанков е най умен от всички и най прав. С изключение на случаите, когато спори с мен. Равновесие е също умен човек. Аз ги разбирам тези работи. (разбирам от хора де). Оказа се че съм разбирал и от математика по добре от 80 % от хората във форума
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jason_Thorn Разгледай мнениеКаро, братле, ти ли си бе? ама що си сменил ника?Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jason_Thorn Разгледай мнениеКаро, братле, ти ли си бе? ама що си сменил ника?
Коментар
-
Първоначално изпратено от dimka_1981 Разгледай мнениеспад по голям от 100 % няма , не е имало и няма да има. Вземи изпий един Ред бул и се събуди.
как една цена може да е 100 % . Както ти бяха казали по долу вземи един учебник по аритметика и виж що е то процент ,за какво служи и как се използва.Подведоха те Манков и равновесния и ти сега не искаш да проумееш колко глупости приказваш.Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеМанков е най умен от всички и най прав. С изключение на случаите, когато спори с мен. Равновесие е също умен човек. Аз ги разбирам тези работи. (разбирам от хора де). Оказа се че съм разбирал и от математика по добре от 80 % от хората във форумаBulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!
Коментар
-
Първоначално изпратено от dimka_1981 Разгледай мнениеспад по голям от 100 % няма , не е имало и няма да има. Вземи изпий един Ред бул и се събуди.
как една цена може да е 100 % . Както ти бяха казали по долу вземи един учебник по аритметика и виж що е то процент ,за какво служи и как се използва.Подведоха те Манков и равновесния и ти сега не искаш да проумееш колко глупости приказваш.Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от marin1 Разгледай мнениеБих те послушал
Ама не е знам къде е - просто от 1991 г. - не ми трябваBulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеИ двете допускания са произволни, и от математическа гледна точка еднакво верни (или грешни). Със същия успех можем да приемем, че 100 % е средната цена. Можем да приемем, че 100 % е някаква произволна цена извън или вътре в този интервал - задачата пак може да се реши, стига да решаваме вярно. Какво му е лошото, че се е получил спад по голям от 100 % и цената е все още положителна, след като разсъжденията са ни свършили работа.
как една цена може да е 100 % . Както ти бяха казали по долу вземи един учебник по аритметика и виж що е то процент ,за какво служи и как се използва.Подведоха те Манков и равновесния и ти сега не искаш да проумееш колко глупости приказваш.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jason_Thorn Разгледай мнениеИнженер и дели на 0 (1,59/0) Братлеееее, тая диплома за инж. директно я бутай в печката.
П.П. Визирам инж. marin1
Ама не е знам къде е - просто от 1991 г. - не ми трябваremember remember the fifth of november
Коментар
-
Първоначално изпратено от dimka_1981 Разгледай мнениетакова допускане е невярно защото в проценти мерим някаква промяна.Не може началната цена да е 100 % . Началната цена си е начална цена, нейната промяна спрямо новата цена казва с колко процента се е променила.Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеИ ти не внимаваш. Два пъти е, и е 100 % не споря, но ако приемем, че 100 % е началната цена.
Но ако допуснем, че 100 % е крайната цена си е точно увеличение с 50 %
Коментар
Коментар