Първоначално изпратено от НАИВHИК
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спад над 100 % - има ли такова животно?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеНякой нещо да каже???????
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение50%/50% след продължения. При дузпите Челси ще вкара 80% от дузпите, а Байерн 60% Въпросът е 20% ракия/ 80% бира или на 100% бира
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение50%/50% след продължения. При дузпите Челси ще вкара 80% от дузпите, а Байерн 60% Въпросът е 20% ракия/ 80% бира или на 100% бираБаба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от kev Разгледай мнениеТ'ва изразено в проценти как го виждаш!? Да сме в крак с темата все пак
Мнението не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
Бъдете здрави и довечера Байерн с купата (ако е възможно)
Коментар
-
Първоначално изпратено от onufri Разгледай мнениеВ тази тема няма място за спор - нещата отдавна са измислени и са съвсем точни.
колкото и да им се иска на нЕкои ...
точка за мен ...
Бъдете здрави и довечера Байерн с купата (ако е възможно)
Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
Ако искаш да спориш, първо ми прочети мненията. Помисли върху тях. Ако нещо не ти е ясно, питай. Като си наясно, и се окаже евентуално, че твоето мнение се различава от моето, изложи си твоето и се аргументирай. Има си култура на водене на спор. Без нея е безсмислено.Всяка краткосрочна спекулация е потенциална дългосрочна инвестиция.
Коментар
-
Първоначално изпратено от retro_69 Разгледай мнениеНова задачка-закачка:Година 2007.Нямаш пукнат кинт.Вземаш от банката 100 000 евро.Купуваш си с тях апартамент.Още преди да си направил първата вноска работите ти се смармалячкват-не плащаш нито една вноска.Банката ти взема хапартамента и успява да го продаде за 60 000 евро.В България няма закон за фалит на физическо лице.Демек, дължиш на банката най-малко още 40 000 евро.Пита се: Колко процента ти е
загубата??
купил си акции от предприятие, то фалира , няма остатъчна стойност ( ликв.дял е 0) - загуба 100 % т.е. никъде не фигурира чия собственост е бил капитала към момента на сделката ... винаги загубата ти ще е най-много 100 %
Коментар
-
Първоначално изпратено от retro_69 Разгледай мнениеНова задачка-закачка:Година 2007.Нямаш пукнат кинт.Вземаш от банката 100 000 евро.Купуваш си с тях апартамент.Още преди да си направил първата вноска работите ти се смармалячкват-не плащаш нито една вноска.Банката ти взема хапартамента и успява да го продаде за 60 000 евро.В България няма закон за фалит на физическо лице.Демек, дължиш на банката най-малко още 40 000 евро.Пита се: Колко процента ти е
загубата??
Коментар
-
Първоначално изпратено от Мажоритаря Разгледай мнениеНад 90% от хората не знаят баш какво означава ливъриджа...
С две думи теглиш кредит от брокера с фиксиран таван за да правиш по-големи сделки... Ливъриджа е търговия с кредит. Но предимството е, че при спад над твоя допустим маржин те затваря и в повечето случаи не се налага да дължиш след това пари на брокера.
Да приемем, че си взел назаем от банката 1000 лева и с тях си отворил сметка при бокер и търгуваш с ливъридж 1:100. По твоята логика не знам колко ще ти е загубата изразена в %-ти ако те затвори и загубиш всичко и после, като добавиш лихвите по кредита, че и главницата...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Мажоритаря Разгледай мнение
И малко инфо що е то %... Процента е цялото изразено в 100 еднакви части представени в дроб. % показва само и единствено изменението на една стойност. Мечкобиков измисли в тази тема цяла нова теория как приемаме някаква стойност за 100% и после гледай какво става.... Биков отиди на 4ти километър...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениемечка, едно фъпрозче, шъ мое ли? Ти батенце, що си завършил, бря? Щото създаваш нова наУка, честно. Математиката и статистиката са точни науки. Ти се мъчиш да променяш основите им - нещо дето е създадено преди хиляди години и е всепризнато за истина.Същата работа е с метричните единици. Аз съм 1.80, според метричния еталон в Париж, ти примерно си 1,90. Е, да, ама сега ти ми казваш, абе не съм 1,90, ами съм 3,50, щото намерих един "метър" в мазето на дядо и според него съм точно толкова. Та ти за себе си сигурно си прав и гаранция си 3,50, ама според вички други си точно 1,90. Толкоз.
Ако искаш да спориш, първо ми прочети мненията. Помисли върху тях. Ако нещо не ти е ясно, питай. Като си наясно, и се окаже евентуално, че твоето мнение се различава от моето, изложи си твоето и се аргументирай. Има си култура на водене на спор. Без нея е безсмислено.Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
загубата??Мнението не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа.
Коментар
Коментар