If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Вие по-добре да се бяхте поздравили с някой български марш! Иначе ми намирисва на позорното дело на един български "генерал", срам за артилерията и срам за българското офицерство. Няма да му пиша името, щото ме е гнус, но това е може би единственият български офицер и със сигурност единственият генерал, осъден за държавна измяна!
Между другото, защо ли няма песни за българските офицери? Като тези, които тук си пускате? Аз имам теория по въпроса - българският офицер е на бойното поле и е възпят в бойни маршове. Не седи да пие шампанско с разни графини в лъскави салони.
Благодаря, то и аз като целувах знамето, по средата беше зелено ( не синьо), ама ние тука за поклон и вечная памят за тези, които са се били срещу болшевишката зараза.
То ние и без маршове, и без генерали, когото не сме фанали, него не сме били. Затова, поздрави с по пет на нож и Шуми Марица http://youtu.be/hnUQVMu4ChA
Вие по-добре да се бяхте поздравили с някой български марш! Иначе ми намирисва на позорното дело на един български "генерал", срам за артилерията и срам за българското офицерство. Няма да му пиша името, щото ме е гнус, но това е може би единственият български офицер и със сигурност единственият генерал, осъден за държавна измяна!
Между другото, защо ли няма песни за българските офицери? Като тези, които тук си пускате? Аз имам теория по въпроса - българският офицер е на бойното поле и е възпят в бойни маршове. Не седи да пие шампанско с разни графини в лъскави салони.
Опазил ме бог!
Благодаря за песничката. Хубава е. Жалкото е че Русия загуби осемдесет години заради идиотския комунизъм.
Поздравявам теб и мечкобиков с песента за истинските руски офицери! Не Надо Грустить, Господа Офицеры
Опазил ме бог!
Благодаря за песничката. Хубава е. Жалкото е че Русия загуби осемдесет години заради идиотския комунизъм.
Поздравявам теб и мечкобиков с песента за истинските руски офицери! Не Надо Грустить, Господа Офицеры
Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Чел ли си "Параграф 22". Там има един дето отишъл при докторите и казал
- Болен съм бре. Виждам всичко двойно.
Те му показали един пръст и го питали
- Ся колко виждаш
- Два пръста
Показали му два пръста и го питали
- Ся колко виждаш
- Два пръста
Показали му три пръста и го питали
- Ся колко виждаш
- Два пръста
Вярно бре, заключили докторите, вярно вижда всичко двойно. Ашколсун. Ще лежи, няма да се бие с Германците.
И аз като докторите питам
- Има ли спад по голям от 1 (100 %)
- Не - отговарят ми
- Ами ако е 2 (200 %)
- Тогава 2 (200 %) е 1 (100 %)
- Ами ако е 3 (300 %)
- Тогава 3 (300 %) е 1 (100 %)
- Ами ако е 0,5 (50 %)
- Тогава 0,5 (50 %) е 1 (100 %)
Аха викам аз, яссснооо !!! Виждате всичко единично. Ашколсун. Ще лежите. Няма да се биете с Германците
Спад НАД 100% ?????
Изобщо не ми е ясно защо модераторите допускат такива идиотски теми.
И най интересното е, че около една пета от писачите в нея нямат елементарни познания по математика!
Ти мани другото, ами има и хора, дето спорят по въпроса ...
Биков, като не му се спи, напише някаква глупст да се гаври с народа, а от там почват от една тъпотия към друга ...
Луда работа ...
Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Спад НАД 100% ?????
И най интересното е, че около една пета от писачите в нея нямат елементарни познания по математика!
Хитър Петър и Настрадин Ходжа отишли на ресторант. Поръчали си една голяма риба в една чиния за двамата. Келнера поднесъл рибата така, че главата останала откъм Хитър Петър. (рибата била по вкусна откъм главата). Настрадин Ходжа попитал:
- Петре, знаеш ли какво е това философ бре ?????????????
- Не !!!
- Ми философа е много умен човек, дето само с приказки може да накара света да се завърти наобратно - казал ходжата и завъртял, за по голяма нагледност чинията с рибата, така щото главата да сочи към него.
– Ми ти философ ли си бре оджа - попитал Петър
- Не - отговорил оджата
- А, тогаз завърти го света обратно както си беше.
Та в този ред на мисли един въпрос към вас Гигов
Вие модератор ли сте ???????????????????????????????????????????
Спад НАД 100% ?????
Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар