Първоначално изпратено от Ivkoo
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спад над 100 % - има ли такова животно?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеА това какъв въпрос е. Ето цитирам ти поста където ти си написал черно на бяло, че си ми задал въпроса с 20 леваLast edited by onufri; 23.05.2012, 23:47.Всяка краткосрочна спекулация е потенциална дългосрочна инвестиция.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеКолко процента от 1000, от 800, от 1, или от нещо друго. Нали това е въпроса
Коментар
-
Първоначално изпратено от onufri Разгледай мнениеЗащо,бе,Мечо,аз ти зададох въпроса с 20 лева.Ти не ми отговори.Сега те питам за 20 ябълки.Избери си,което искаш число.Ти само с 1 ли можеш да смяташ?Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеЛъжеш. Отговорих ти. Когато нещо струва 32 лева, то може да падне с повече от 20 леваВсяка краткосрочна спекулация е потенциална дългосрочна инвестиция.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеКолко процента от 1000, от 800, от 1, или от нещо друго. Нали това е въпросаВсяка краткосрочна спекулация е потенциална дългосрочна инвестиция.
Коментар
-
Първоначално изпратено от onufri Разгледай мнениеЗащо,бе,Мечо,аз ти зададох въпроса с 20 лева.Ти не ми отговори.Сега те питам за 20 ябълки.Избери си,което искаш число.Ти само с 1 ли можеш да смяташ?Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеКолко процента от 1000, от 800, от 1, или от нещо друго. Нали това е въпроса
Лека вечер...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ivkoo Разгледай мнениеМечкобиков реши задачата....
Купих си жилището за 1000 Евро за кв.м... Сега струва към 800Е... Колко процента е спада за този период...Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ivkoo Разгледай мнениеПосле Бойко е виновен за всичко... нали се сещаш
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеАко имаме 32 ябълкиВсяка краткосрочна спекулация е потенциална дългосрочна инвестиция.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеДобре де не повтаряй. 100 % от какво. Щото ако не кажеш, се подразбира 100 % от 1, което е точно 1Всяка краткосрочна спекулация е потенциална дългосрочна инвестиция.
Коментар
-
Първоначално изпратено от onufri Разгледай мнениеОт 20 ябълки,напримерБаба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от onufri Разгледай мнениеДа,но ние не ги махаме.Търсим си отговор на въпроса дали е възможен спад с повече от 100%.Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
Коментар