Първоначално изпратено от mechobikov
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спад над 100 % - има ли такова животно?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от onufri Разгледай мнениеМоже ли да обясниш как в зададения от мен въпрос са приложими логаритмичните проценти?Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от onufri Разгледай мнениеНе,Мечо,въпроса е възможен ли е спад с повече от 100%.
Не виждам за какво спорим,след като на теб и въпроса не ти е ясен какъв е.Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от Penko Разгледай мнениеТова че не си чувал за логаритмични проценти не значи че не съществуват.Всяка краткосрочна спекулация е потенциална дългосрочна инвестиция.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеМного е просто. Логаритмични проценти вкара Пенко. Питай него.
Иначе въпроса за анкетата като махнем въобще процентите звучи така
Възможен ли е спад с повече от 1
Верен отговор да възможен еВсяка краткосрочна спекулация е потенциална дългосрочна инвестиция.
Коментар
-
Първоначално изпратено от slayer Разгледай мнениетия, дето говорят за ливъридж, са бахти и лейките... бе пичове, нали първо ги взимате тия пари на кредит и после ги губите. какви са тия спадове от над 100%, не мога да повярвам направо
и после сигурно и претенции имате
Коментар
-
Първоначално изпратено от 1914 Разгледай мнение
Ако падне с 200 % ще струва 0,135335283
Не мога да повярвам.... -200% егаси. Абе на вас в пети клас математика преподавали ли са ви
Коментар
-
Първоначално изпратено от Penko Разгледай мнениеТова че не си чувал за логаритмични проценти не значи че не съществуват.
после викаме, че американците били тъпиwww.crossfit.bg
Коментар
-
Първоначално изпратено от 1914 Разгледай мнение
Не мога да повярвам.... -200% егаси. Абе на вас в пети клас математика преподавали ли са ви
Коментар
-
Първоначално изпратено от onufri Разгледай мнениеТочно това ме кара.И го задавам на теб.Или можеш да отговориш или не.
Иначе въпроса за анкетата като махнем въобще процентите звучи така
Възможен ли е спад с повече от 1
Верен отговор да възможен еLast edited by mechobikov; 23.05.2012, 23:24.Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от retro_69 Разгледай мнениеЯ пробвай пак!
Това дали не са едни около 87% спад?
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеТи ме отчайваш. Какво къде ? Няколко поста назад. Твоите постове.
Въпроса е ясен. Възможен ли е спад с повече от 1
Верен отговор да възможен е. За да не е възможен трябва да забраниш всички числа по големи от 1. Ти точно това направи.
Коментар
Коментар