IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Реален тест за интелигентност?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнение
    ГЕРБ-ерите са виновни на маймуни ни направиха еййййййй
    Абсолютно вярно За всичко е виновен Борисов и мога да го докажа.

Народа обедня и се озлоби и гледа само келепира и вече такова нещо като безплатен обяд няма а преди Борисов народа беше поне малко щастлив.
    Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!

Коментар

• Първоначално изпратено от msimov Разгледай мнение
      Знаеме ама са все платени щото накрая на теста иска SMS за резултата.

Дайте не платен и с радост що го направим.
      ГЕРБ-ерите са виновни на маймуни ни направиха еййййййй
      Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от pokerface Разгледай мнение
        Привет! Мисля, че темата е в правилния раздел, но извинете ако съм направил грешка Знаете ли сайт в интернет, където може да се направи IQ тест, сходен с този на МЕНСА? Лично аз не успях да намеря такива...
        Знаеме ама са все платени щото накрая на теста иска SMS за резултата.

Дайте не платен и с радост що го направим.
        Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!

Коментар

• Реален тест за интелигентност?

Привет! Мисля, че темата е в правилния раздел, но извинете ако съм направил грешка Знаете ли сайт в интернет, където може да се направи IQ тест, сходен с този на МЕНСА? Лично аз не успях да намеря такива...
        Working...
        X