IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Реален тест за интелигентност?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение
    Хмм.. сега се замислих, че трябва да питам, все пак защо някой се натискат да членуват в Менса
    10X Това беше добро. Отговора е: Пълно е с комплексари.
    Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!

Коментар

• Ще приема удара с/у "Жейката" и ш'ти призная, че, по едно време, и аз се бях зацклил из една такава. Ама това е поради някакво съвпадение на нещата, кагато хората току се умълчават /необяснимо/.

Коментар

Ясно.. Май не е за мен.
        Естествено че "Менса" не е за теб. Тя е за интелигентни хора.

А не за такъв, който поддържа някаква измислена тема, като само той пише в нея...

http://www.investor.bg/forum/showthr...55#p1329416876
        Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

Това със сертификатите и аз не го разбирам и не виждам полза от него.. Не съм много наясно с организацията им и така и не ми е ясно, защо човек трябва да си плати, за да се убеди, че е умен, ако е пък после и да плаща членски внос. Хмм.. сега се замислих, че трябва да питам, все пак защо някой се натискат да членуват в Менса
          Опитвам се да се шегувам в трудно време;-))
          Ами след сделка по умния държи по ликвидна стока.Глупака-сертификaт,умния- пари.Защо в знак на благодарност да не поглезим суетата? "Галерия на Cлавата и Антре на Bеликите"

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
            Менса е просто един клуб, където можеш да се срещаш с хора със сходни интереси. Не е по-различно от това да играеш мачле или да ходиш на танци.
            Ясно.. Май не е за мен.
            http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

Това със сертификатите и аз не го разбирам и не виждам полза от него.. Не съм много наясно с организацията им и така и не ми е ясно, защо човек трябва да си плати, за да се убеди, че е умен, ако е пък после и да плаща членски внос. Хмм.. сега се замислих, че трябва да питам, все пак защо някой се натискат да членуват в Менса
              Менса е просто един клуб, където можеш да се срещаш с хора със сходни интереси. Не е по-различно от това да играеш мачле или да ходиш на танци.

Коментар

• Първоначално изпратено от Minavast Разгледай мнение
                Самовлюбените и суетни пуеци трябва да се скубят с такcички.Но гъдела е и да им пратят сертиФИкат и link към Галерията на Славата-да се видят изваяни от колтанов кристал
                http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Първоначално изпратено от polina Разгледай мнение
                  май повечето тестове са платени и все пак интелигентните хора си личат.
                  Самовлюбените и суетни пуеци трябва да се скубят с такcички.Но гъдела е и да им пратят сертиФИкат и link към Галерията на Славата-да се видят изваяни от колтанов кристал

Коментар

• май повечето тестове са платени и все пак интелигентните хора си личат.

Коментар

• Ето тука има един тест за интелигентност на Менса Германия: http://xn--80agebbiib0asfan4ambcegd.blogspot.com/
                      Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

• http://onchos.free.bg/kafe/IQtest2.htm

Тоя не съм го решавал, но пише, че е безплатен. Някъде имах линк и към друг който съм решавал, но не мога да го намеря в момента. В този няма обаче време за решаване, или поне не виждам такова което поставя и малко стойностите му под въпросителна. По принцип би следвало да има време.
                        До колкото зная средната интелигентност на българите е около 100, колкото на срения американец с всички черни и латиноси, което вероятно прави белите американци малко по-интелигентни от средния наш бял българин, тъй като черните поне в САЩ дават малко по-нисък брой точки като цяло.

ПС: мисля, че съм решавал този, но не съм много сигурен http://www.argostars.com/blog/archives/10316

Коментар

• Тъй като му оспамих темата веднага ще дам и отговора щото все пак съм уж с над средното ниво на интелигентност.

Написах: Тест за интелигентност в Google и видях, че излизат цели сайтове и ми стана ясно, че са планети.

Отговора е търсене за: Безплатен тест за интелигентност.

И там вече колко искаш отговори.

http://myrzime.com/dodosquiz/dodosquiz.php?n=1

Коментар

• Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнение
                            ти май сарказъм със спазъм бъркаш.
                            кога бяха по-щастливи? при 46 годишния инфантил с очилцата ли и що не си го оставиха кат бяха толкоз щастливи
                            ай стига политики, че засрахме на момчето темата, човек да не ти се подиграе лекинко и веднага палиш матаретката
                            При мен няма коментар който да не работи за мен.

И да, при всички от 1998-ма до Борисов народа беше горе долу добре. Сега е пред умирачка и на прага на оцеляването.

Коментар

• Първоначално изпратено от msimov Разгледай мнение
                              Абсолютно вярно За всичко е виновен Борисов и мога да го докажа.

Народа обедня и се озлоби и гледа само келепира и вече такова нещо като безплатен обяд няма а преди Борисов народа беше поне малко щастлив.
                              ти май сарказъм със спазъм бъркаш.
                              кога бяха по-щастливи? при 46 годишния инфантил с очилцата ли и що не си го оставиха кат бяха толкоз щастливи
                              ай стига политики, че засрахме на момчето темата, човек да не ти се подиграе лекинко и веднага палиш матаретката
                              Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• Просто отиди в Менса, колко да им е на тях теста, 10-15 лева

Коментар

Working...
                                X