Наздраве!!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кой съфорумец колко и какво пие ?
Collapse
X
-
Пия малко, рядко, предимно ако съм на заведение или с повод. Никога преди залез слънце. Джим Бим, Мартини Бианко, Уискита - ако не са с тежък и опушен вкус, Ракия - ако е отлежала и добра, Вина - ако ми харесат - чаша-две, Коняк, Водка - рядко - само ако е руска или полска марка, Коктейли - рядко.http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
Коментар
-
айде наздаве с малко ром от тази Коледа и ако ви се гледа Куба
http://jabog71.blog.bg/turizam/2013/01/08/kuba.1039961
Коментар
-
Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнениеОххх каква е тази тема бе.....Пия всичко(без вода от пералнята)....
...
наздраве (сипвам си ничия зема голд - допада ми, че е силно и плътно вино от мелнишкия край)това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнениеОххх каква е тази тема бе.....Пия всичко(без вода от пералнята)....
...
Кофти, че предимно политагитатори се премятат с най-голям хъс, а това е твърде досадно, дори за алкална
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениелятото до 3 бири на ден (според зависи) (хайнекен,старопрамен или стела)
зимата и есента червено вино (по-силни и плътни) + бяло (основно совиньон блан)
за виното гледам да е над среден клас, защото имам зимане даване с аклохоладжии и знам какво слагат в ефтините серии.
виски понеже пия умерено се глезя с хубаво (гленфидич 12г, джак даниелс сингъл барел и тн ) но пия рядко и до 100гр.
наздраве ( с кафе без кофеин )Животът е дар от бога за изживяване, а не план за изпълнение!
Коментар
-
По мои наблюдения българина пие по един особен начин.... както казва един приятел: "мога да изпия една ракия с три салати, но и мога с три ракии да изям една салата.." Аз предимно правя компания и предпочитам бърбънLast edited by Protokol; 09.01.2013, 14:44.За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
Коментар