Първоначално изпратено от vanio tanov
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кой съфорумец колко и какво пие ?
Collapse
X
-
лятото до 3 бири на ден (според зависи) (хайнекен,старопрамен или стела)
зимата и есента червено вино (по-силни и плътни) + бяло (основно совиньон блан)
за виното гледам да е над среден клас, защото имам зимане даване с аклохоладжии и знам какво слагат в ефтините серии.
виски понеже пия умерено се глезя с хубаво (гленфидич 12г, джак даниелс сингъл барел и тн ) но пия рядко и до 100гр.
наздраве ( с кафе без кофеин )това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Лятото бира,
зимата спирт (основно конячец).
Който е измислил пиенето, бил е голяма глава.
И аз, както Фортиссов вене не ного нося, но не боли тимберицата, не прави мозайка - просто по-бръзо ставам на куче... на новогодишното фирмено парти дори, за позор, станах на две кучета.
Затуй гледам да не прекалявам - по една бира на ден, зимата - спирт 2-3 пъти седмично по едно малко.... освен ако не посетя мероприятие и изкуша да стана на куче.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от PETROLA9408 Разгледай мнениеОхо през лятото върви биричката но през зимата в студа за препоръчване е винцето и ракииката
Коментар
-
Мъж решил да изпита силата на волята си. Минава покрай магазин и си казва:
– Това е, няма да вляза!
После:
– Усложнявам експеримента – ще вляза, но няма да купя!
Влиза в магазина – гледа любимата си ракия:
– Усложнявам експеримента – ще купя, но няма да пия!
Купува ракията и се прибира вкъщи:
– Усложнявам експеримента – ще си налея в чашата, но няма да пия!
Налял в чашата:
– Усложнявам още – ще пия, но няма да гълтам!
Пийнал и го глътнал:
– Ама каква воля имам! Не ми се пиеше, но си наложих и пийнах!
Коментар
-
Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнениеКак да ви различаваме бре?
Да турите по един аватар няма да е лоша идея.
Щешоф да сложим неговия празен аватар, ама огледален. Е тоо http://i41.tinypic.com/2z3xah1.jpg .
Ама... форумо иска да го качим от тоя тука компютар, а това е се едно, че съм се подписал лично - те това а моо компютар...
И оня го не сака, и язе го не сакам това. Това с подписете де...Last edited by vmаnkov; 08.01.2012, 21:01.Свободен във виелицата.
http://www.youtube.com/watch?v=mzGk8cYJVjc
Коментар
Коментар