IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето ... (архив до 7.06.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
    Радвам се, че си във форма отново

Иначе чуй ги какво ще ти кажат и си я сложи тая бръкма за 24 часа, както са ти предложили. В момента предполагам правиш нейде запушвания и искат да видят дали е от нЕква пневмония, която си подценил по-рано или имаш повреждане на едни клапи дет' са долу в прасците и ако дълго време изкарваш с краката надоле пред компютър, те се увреждат и започват да трупат кръв, която не могат да изтласкат вече нормално нагоре към сърцето и се получава затормозяване на сърцето. Следваща фаза е да се получи възпаление и да почне да отделя малки съсиречата нагоре и да ти бомбандират сърцето и понеже каза, че си спортист, сърцето ти е здраво, но когато се отдели такова и попадне в него - ти го чувстваш като внезапно премаляване и загуба на сили като решиш да се напънеш в нормален ритъм, особено с тия щанги дет' ходиш да дигаш.

Не е опасно всичко това, но сложи я джаджата, ако можеш поне да се разбере откъде е проблема първо.

После кажи към какво са те насочили, щот' не каза 3-те медикамента какви са, които са ти дали и ся гадая какво са "видели"

П.П. Ако се застояваш дълго време пред комп-а с краката надолЕ, а ти си височко тегло, просто когато се сетиш прави повдигане от пети на пръсти упражнението по 100-на пъти или дет' му викат някой, да си "тръскаш" краката, за да помагаш на клапите да пускат равномерно кръвта нагоре.

Чиърс, че аз май вече съм във форма!

Мани тия клапи и съсиреци бат Маранди.. Кажи какво ти се е закачило на зъба и на онази работа тия дни.... Щото ти си почетен председател на Клуба "Литър водка" в който членуват само отбрани експерти можещи да погълнат по литър водка при едно сядане на маса....

Коментар

• Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
      Здарвейте банда,

Радвам сте че сте живи след толкова дни плюскане и безброй дефекации (както Ринчето би казала)... Аз обаче бях много кротък последните два дни, защото тази сутрин в 8.00 трябваше да ида във Военна болница... И отидох. Видя ме някакво величие - професор.. Както и очаквах - тури ме на един апарат целия в кабели, взеха ми кръв и урина преди това... Гледа и вика : Не ми харесва, трябва да влезеш в болница за пълни изследвания и наблюдение... Можеш ли веднага да останеш, щото трябва и една машинка да ти сложим дето 24 часа (май толкова каза) ще ти мери кръвното през определени интервали от време... И да ми правели тия изследвания на сърцето с другата машина на още някакви интервали... Викна още един лекар (там от отделението) и ония ме пита: Пиеш ли? Спортуваш ли? Пушиш ли?... Помислих си "Тоя ме сваля..." Е тука вече ме загубиха като клиент - аз имам сериозни планове за тая вечер (ще Ви ги кажа по натам) и нема как да стоя в болница.. Още повече и без това вече каквото е трябвало съм го изживят, та дали ще живея 60 години или 80, като в последните 10 от тях нося памперси, ми е все едно... Тия двамата не им стана много кеф и аз се усетих че малко прекалих, та смекчих тона и си взех рецептите с хапчета (3 вида) и им казах че ще се чуем другия понеделник да се уговорим за болницата.. До тогава ще потърся още едно мнение и ще реша дали да тръгна по пътя на "болния търсещ съжаление и къпещ се рядко за да не настине пациент" или да запазя "жив Чр Гевара и машшината" в себе си....

Та за днес: Плана ми е могъщ ..........
      Радвам се, че си във форма отново

Иначе чуй ги какво ще ти кажат и си я сложи тая бръкма за 24 часа, както са ти предложили. В момента предполагам правиш нейде запушвания и искат да видят дали е от нЕква пневмония, която си подценил по-рано или имаш повреждане на едни клапи дет' са долу в прасците и ако дълго време изкарваш с краката надоле пред компютър, те се увреждат и започват да трупат кръв, която не могат да изтласкат вече нормално нагоре към сърцето и се получава затормозяване на сърцето. Следваща фаза е да се получи възпаление и да почне да отделя малки съсиречата нагоре и да ти бомбандират сърцето и понеже каза, че си спортист, сърцето ти е здраво, но когато се отдели такова и попадне в него - ти го чувстваш като внезапно премаляване и загуба на сили като решиш да се напънеш в нормален ритъм, особено с тия щанги дет' ходиш да дигаш.

Не е опасно всичко това, но сложи я джаджата, ако можеш поне да се разбере откъде е проблема първо.

После кажи към какво са те насочили, щот' не каза 3-те медикамента какви са, които са ти дали и ся гадая какво са "видели". Джаджата не е да ти мери кръвното, а да види 2-те фази на сърцето ( поне това мисля, от това, което описваш

П.П. Ако се застояваш дълго време пред комп-а с краката надолЕ, а ти си височко тегло, просто когато се сетиш прави повдигане от пети на пръсти упражнението по 100-на пъти или дет' му викат някой, да си "тръскаш" краката, за да помагаш на клапите да пускат равномерно кръвта нагоре.

Чиърс, че аз май вече съм във форма!
      Last edited by marandi; 27.12.2011, 12:20.

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
        Работи ми се, работи ми, че чак ми се бачка / както казваше по време на сесия един мой състудент, пра-пра внук на Райна Княгиня "Чете ми се, чете ми се, че чак ми се учи"/
        Космо, дочух една лоша новина, която пряко те засяга Възникнал е тежък проблем със силиконовите импланти, внесени в България Част от тях били направени от некачествен материал и това може да доведе до отстраняването им
        От два дни те мисля, как ще я преживееш таЗ новина!?
        Чух.. Някакви френски изманици направили белята.. Няма да си кривя душата - свикнал съм със силиконовите гърди като с GSMа... Надявам се процеса по подмяната да мине поетапно без да се отрази пряко на потребителите..

TNM пропуснах ония ден да ти кажа че много ми допада отношението ти към работата и лоялността към компапанията за която работиш... Ти си от хората с които бих желал да работя и да се развивам професионално... Още веднъж моите поздравления и бъди убедена, че дори и на този етап да не го усещаш, именно хора като теб са строителите на икономиката на бъдеща България... Респект...

Коментар

Абе орем, орем ама тия двамата докторЯ днес бая ми вгорчиха вкуса в устата.. Бая си бях казал преди няколко години че с хора дето ме зареждат с негативна енергия няма да комуникирам и много съжалявам винаги като си наруша ценностите...
          Аз ако бях на тяхно място, щях да те вържа за леглото.......

Коментар

Здарвейте банда,

Да станем сериозни... Какви са вашите планове за този прекрасен празничен ден? На мен хич не ми се работи.. Дори два пъти по хич..
            Работи ми се, работи ми, че чак ми се бачка / както казваше по време на сесия един мой състудент, пра-пра внук на Райна Княгиня "Чете ми се, чете ми се, че чак ми се учи"/
            Космо, дочух една лоша новина, която пряко те засяга Възникнал е тежък проблем със силиконовите импланти, внесени в България Част от тях били направени от некачествен материал и това може да доведе до отстраняването им
            От два дни те мисля, как ще я преживееш таЗ новина!?
            Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
            Мечо

Коментар

• Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето ... (архив до 7.06.2012 г.)

Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
              Какво ти мърдане , ти направо ореш земята.....
              Абе орем, орем ама тия двамата докторЯ днес бая ми вгорчиха вкуса в устата.. Бая си бях казал преди няколко години че с хора дето ме зареждат с негативна енергия няма да комуникирам и много съжалявам винаги като си наруша ценностите...
            Working...
            X