IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето ... (архив до 7.06.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• До сладко бебе Колчи Слепеца:

пропуснах да добавя, че напъна да те направят медикаментозно зависим е огромен. Та, вместо да ме разкарват всяка седмица по изследвания и да ми обясняват всеки ден как ще пукна всеки момент и да ми изписват фермани с рецепти.

Трябваше да избирам или да си правя кефа ( щот' са противопоказни алхолеца и химията ) или да се закотвям доживотно на хапченца. И кое мислиш, че избра Русото? Естествено, че алкохолеца, щот' не ме кефи да се тъпча с хапове, от които също ми се гади.

Колкото и да е странно съм още жив и ся след тая зверска настинка дет' бях направил не взех дажи и 1 аналгин/аспирин примерно

П.П. Та, тоя "филм" мен ме наиграха преди 5-6 години още, щот' системата кат' види здравно-осигурен и се почват с едни драми още от вратата, колко си зле. То, всъщност като се замисля няма някой да е отишъл в болница и да се окаже, че е здрав. Но такава е системата в момента и така ....

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
      Та, как да се изразя, ама не мога да се напия, колкото и да съм се мъчил
      Бряя, Русото!
      Аз мислех, че поради настоящото си местообитание си само цианетик*. Пък то излиза, че природата благосклонно те е помилвала по русата главица и ти е дала двойна доза алкохолдехидрогеназа** в кръвта

* цианитици - хора, които вместо желязо имат мед в кръвта и затова тя е синя на цвят
      ** алкохолдехидрогеназа** - ензим, който разгражда алкохола

П.П. Радвам се, че вече си по-добре. Поздрави!
      Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
      Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
        Е кЪ бре човек ?
        То това, е все едно да не си спомняш Джаба и Боба-Фет ?
        Срамота колеги !!!
        Срамота !!!
        Е значи ти си от малкото дето ме разбират.. Гледката е уникална...

Коментар

Еййй .. !!!
          Е те таа (червената де) работа, ако ми каеш как точно стаа ???
          Ма ти ш се разориш бе човек ...
          Ем, къркам за кеф, бря - кат' не ми се кърка - не къркам. Просто е въпрос на нагласа и да си прайкаш купоня и с хора и среда, в които ти е кеф. Кат' нещо почне да ме дразни - извинявам се изчезвам на друго място

П.П. Те по тия баМкети затова се нашиват толкоз, щот' не могат се гледат, а па седнали заедно, щот' тряя опукат там едни средства. Отделно т'ва дет' им слагат на масата е пълен ташак като качество, но т'ва е друга тема к'ви боклуци се продават навсякъде.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
            Чух.. Някакви френски изманици направили белята.. Няма да си кривя душата - свикнал съм със силиконовите гърди като с GSMа... Надявам се процеса по подмяната да мине поетапно без да се отрази пряко на потребителите..

TNM пропуснах ония ден да ти кажа че много ми допада отношението ти към работата и лоялността към компапанията за която работиш... Ти си от хората с които бих желал да работя и да се развивам професионално... Още веднъж моите поздравления и бъди убедена, че дори и на този етап да не го усещаш, именно хора като теб са строителите на икономиката на бъдеща България... Респект...
            Благодаря ти, Космо!
            Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
            Мечо

Коментар

• Честит имен ден на всички, които носят името: Стефан (означава - венец), Стефана, Стефания, Стефка, Стамен (означава - постоянен), Венцислав, Запрян, Стоян, Стоянка, Стойно, Стойко, Стойне, Стойна, Стоил, Стоимен, Стамен, Цанка, Цонка, Цонко, Соня, Станимир, Станимира, Станислав, Станислава.Бъдете живи и здрави, защото здравето е залог за радост,радостта е път към щастието,а щастието е това,което ви желая от сърце. ♫•♪'♥_♥'♪•♫ ♫♫ http://www.youtube.com/watch?v=eAWvN...ature=youtu.be
              Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

Бе, 3 дена бях по креватя и се учех ко беше туй да се спи и ко беше туй да се яде, че се учих наново кат' бебетата и аз.

П.П. Иначе за къркането предните 10 дни, преди тия 3-те последни, не бях спрял да къркам по 24 часа, ама аз не мога да се напия от алкохол. Явно съм се метнал на дядото по бащина линия, щот' и за него така са ми обаждали. Влиза в селската кръчма, бам ножа в средата на масата и всичко млъквало около него и къркал по цял ден, но пиян никой, никога не го е виждал.

Еййй .. !!!
                Е те таа (червената де) работа, ако ми каеш как точно стаа ???
                Ма ти ш се разориш бе човек ...
                Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от rinaa Разгледай мнение
                  Сигурно искат да му сложат холтер за 24 часа и да проследят как при различни натоварвания се движи кръвното и работи сърцето . Няма ли тук един лекар да пообясни нещата по професионално .
                  Е, ко да се обясни кат' не ясно какви изследвания му правят и какви са резултатите. То по принцип може си гукаме до утре наизуст. Русото е от тия дет' окомплектоват целите преписки на докторята, кат' стане събитие, та затова го обяснявам на селски език, а не терминологичен.

Иначе, за да го оправя ми трябва да дойде 7 дена при мИня да го изпъна по баира да бягаме и докато бягаме нагоре да ми каже какви са му ядовете и т.н., щот' проблема може и да е психически само. Тоя приятел дет' идва у дома на крака да види тати, що мислиш, че го прави? Беше скъсал сухожилие и се беше отчаял отвсякъде, та за 1-2 месеца, както беше с обездвижена ръка и аз постоянно му вдигах натоварванията, накрая ме отнасяше кат' куцо пиле домат нагоре по баира.

П.П. Но той па ме трепеше с негативизма си, щот' човек кат' е отчаян и напада точно тоя, който го вади от калта. И даже след 2-3 седмици му казах да избира или да си чупи главата ( демек се беше отписал сам себе си ) или поне да не тормози мен с постоянното си хленчене, че то в БГ-то нищо не ставало, щот' т'ва ми ебава майката на мен. Та, ся пердаши по 10 часа секс и не подбира грозни, дебели и т.н. Само за чукане ми говори кат' се видим - хихи

Коментар

Радвам се за теб че си починал Коле... Сещаш ли се за филма Пришълецът... Тук като си говорим с колегите никой не го е гледал????
                    Е кЪ бре човек ?
                    То това, е все едно да не си спомняш Джаба и Боба-Фет ?
                    Срамота колеги !!!
                    Срамота !!!
                    Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

Бе, 3 дена бях по креватя и се учех ко беше туй да се спи и ко беше туй да се яде, че се учих наново кат' бебетата и аз.

П.П. Иначе за къркането предните 10 дни, преди тия 3-те последни, не бях спрял да къркам по 24 часа, ама аз не мога да се напия от алкохол. Явно съм се метнал на дядото по бащина линия, щот' и за него така са ми обаждали. Влиза в селската кръчма, бам ножа в средата на масата и всичко млъквало около него и къркал по цял ден, но пиян никой, никога не го е виждал.

Това не е добре... Винаги най съм завиждал на тия дето от две ракии са на черешата.. Ем евтино ем здравословно... Чудо...

Коментар

• Първоначално изпратено от rinaa Разгледай мнение
                        Сигурно искат да му сложат холтер за 24 часа и да проследят как при различни натоварвания се движи кръвното и работи сърцето . Няма ли тук един лекар да пообясни нещата по професионално .
                        А точно холтер беше.. Аз го бях запомнил "шалтер"...

Коментар

Здрасти Космо,
                          Яз па, тия неколко почивни дни, собственоглътно унищожих сравнително уважително количество водка с прилежащите и там рибоци, секви морсти жуотни, бири и т.н. Изключително успокоително прекарване на времето. НИКАКВО напрежение (че нешо последно време бая ме тресе нервата )
                          Сега предстои една четердневна седмица и Нова Година ... Колегете се разбегаха по отпуски и ме остаиа съмичак (аз никога не съм сам де)и времето ше прелети, кат перничанин край караулка ...
                          Ама па днес е Стефановден !!! Частито на именниците и наздравичка !!!
                          Е те тва с червея напрао ме разби ...

Радвам се за теб че си починал Коле... Сещаш ли се за филма Пришълецът... Тук като си говорим с колегите никой не го е гледал????

Коментар

Мани тия клапи и съсиреци бат Маранди.. Кажи какво ти се е закачило на зъба и на онази работа тия дни.... Щото ти си почетен председател на Клуба "Литър водка" в който членуват само отбрани експерти можещи да погълнат по литър водка при едно сядане на маса....

Коментар

• Сигурно искат да му сложат холтер за 24 часа и да проследят как при различни натоварвания се движи кръвното и работи сърцето . Няма ли тук един лекар да пообясни нещата по професионално .

Коментар

...
                                Здрасти Космо,
                                Яз па, тия неколко почивни дни, собственоглътно унищожих сравнително уважително количество водка с прилежащите и там рибоци, секви морсти жуотни, бири и т.н. Изключително успокоително прекарване на времето. НИКАКВО напрежение (че нешо последно време бая ме тресе нервата )
                                Сега предстои една четердневна седмица и Нова Година ... Колегете се разбегаха по отпуски и ме остаиа съмичак (аз никога не съм сам де)и времето ше прелети, кат перничанин край караулка ...
                                Ама па днес е Стефановден !!! Частито на именниците и наздравичка !!!
                                Е те тва с червея напрао ме разби ...

Коментар

Working...
                                X