IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето ... (архив до 7.06.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Съжалявам,че не мога да ви обърна внимание , но вчера дойде поредния курс и в момента давам указания по практическото занятие :

http://www.novini.bg/news/40403-%D1%...%BD%D0%B0.html
    Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Честито Рождество Христово и от мен,с пожелания за здраве,щастие и любов.
      http://milom.blog.bg/

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
        Вай, вай.
        Проблемът е, че моята банда обича да празнува в близост до басейн и се налага да го раздавам спасителка на плажа към 2 - 3 часа през нощта
        Гледай, гледай, какво 6-то чувство....
        Като те четях,все за "спасителка на плажа" си те мислех.....Хем умна, хем надарена....

Коментар

• Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
          ... Та нея я викам всеки път като ми се допрви нестандартен секс или ми се прииска да задоволя мечтата на всеки Космонавт - да плющи принцеса Лея от Междузвездни войни (или Дарт Вейдър, когато е по пиян)...
          ...

Ахахахааааа Космо, ей га къдее Вегас !!!
          Напрао те очакват !!!

http://www.dnes.bg/mish-mash/2011/12...en-seks.147359
          Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

...
            Виж, с колегите от моя отдел нямам проблеми - през годините се научих да ги ценя и уважавам. Всеки човек, дори и най-неприятния, притежава някакво качество, което е достойно на уважение.
            Проблемът е, че моята банда обича да празнува в близост до басейн и се налага да го раздавам спасителка на плажа към 2 - 3 часа през нощта
            ... слабичко ми е въображението, иначе бих опитал да сътворя нещо... ... ама, нЪл знаИш - такова спасяване - дай Боже всекиму!...

(давам си сметка, че нещата стоят по друг начин, затова и си я има хармонията при вас...)
            "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

+1. Още повече че празниците са да си ги караш с близките хора и да не мислиш във всеки един момент какво и ской говориш и кой точно подмазвач те снима как танцуваш на 5 ракии... Да не говорим за излязлата мода - айде на банкет но в Арбанаси например и като се почнат едни организации - 30 коли, 100 човека, 250 км в едната и толко в другата посока, за едно ядене и пиене... И понеже все тия дето правят организацията са най големите търтеи дето нямат с какво да се занимават и все намират едни "изгодни" оферти та накрая ни яденето ядене, ни пиенето пиене, едни нощувки по 2 ма в стая щото хотела не може да Ви събере.... От години ги отсявам тия мероприятия при всеки удобен случай.. Ама някой път няма как защото винаги ги има редовните търтеи дето водят "протокола"...
              Вай, вай. Не ми напомняй за Арбанаси! Всичко е точно както ти го описваш, но при нас хапването и пийването бяха добре подбрани Нощувката я пропуснахме.
              И аз много недолюбвам фирмените банкетите, на които ходят така наречените ръководни кадри - скука, големи претенции, показност ... Отврат!
              Виж, с колегите от моя отдел нямам проблеми - през годините се научих да ги ценя и уважавам. Всеки човек, дори и най-неприятния, притежава някакво качество, което е достойно на уважение.
              Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
              Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
                ...
                Инак съм съгласен, че идеш ле на доктор, той възприема, като въпрос на чес да та диагностицира с най-различни заболежки... Дет се вика, ако не мое една болес да ми открие, къв доктор е ...
                Затва, само на зубулекар от време на време и толкоз !!!
                Едната страна на "съвременната система за лечение" е точно тая: лекарите просто опитват да "скалъпят" диагноЗА...Но това е невъзможно при толкова много инфо около нас... Ако ни се наложи да ползваме услугите на лекар, които не са спешни, от нета ние вече знаем повече от самият лекуващ... Те пък, самите - трудно могат да зацепят в цялата тая информация и почват да гадаят..., още повече, че много от тях са получили своите дипломи и квалификационни документи - знаем как...

Другата страна... е тая, че много от медиците си дават сметка, че "сега се живее", та усетят ли в някого по-големите му финансови възможности - веднага тръгват да "доят" - с всичко необходимо и в много от случаите - НЕнеобходимо, но задължително - изискващо най-скъпо и луксозно лечение..., във всички направления - и ти ги изброяват, защото онова, коео имат във вид на таблици с измислени "норми" никога не съответства на състоянието, което имаме и което се променя постоянно, предвид факта-време... "Нека лечението почне сега и продължи достатъчно много време, но задължително сега!"... да, но натам нещата едва ли се променят коренно, но пък постоянното "лечение" и диагностиране на състоянието - задължително създават у нас - като се почне с терзания, та се стигне до ... липсата на желание да живеем... И това ни товари психически, което пък е най-лошото...

Абе, светът е тръгнал към печалбарство (във всички области), но едва ли се търсят най-рационалните решения...

Затова: хапване, пийване..., нали!... (тия три неща! )..., а другото - не го мислете..., "с орлите няма да живеем", но "трите неща" не бива да забравяме!...
                "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

• Първоначално изпратено от playmen Разгледай мнение
                  и АЗ,И АЗ !
                  За теб не се и съмнявам.. Знаем се от бая време вече и съм сигурен че си оценил подобаващо ситуацията и позитивното и креативно начало,което ме привлича...

Аз след малко Ви напускам и тръгвам да си изпълнявам плана за днес по график...

Коментар

Е значи ти си от малкото дето ме разбират.. Гледката е уникална...
                    и АЗ,И АЗ !
                    Животът е дар от бога за изживяване, а не план за изпълнение!

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
                      Аз нещо не съм фен на ведомствените вечеринки ( да ме извините). Абе мноооого лицемерно. То "приповдигнато" настроение, то пърхане ...УЖАССССС. Човек празнува с хора, с които му е приятно и иска да сподели свободното си време с тях.
                      Банкети!!! На маса да гледаш омръзнАли физиономии та и да се смееш на тъпи шеги и нескопосани свалки.
                      Купони в камерен състав и с хора, които са ти на сърце. Ако с някои от тях имаш и служебни отношения е ОК.

Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
                      +1. Още повече че празниците са да си ги караш с близките хора и да не мислиш във всеки един момент какво и ской говориш и кой точно подмазвач те снима как танцуваш на 5 ракии... Да не говорим за излязлата мода - айде на банкет но в Арбанаси например и като се почнат едни организации - 30 коли, 100 човека, 250 км в едната и толко в другата посока, за едно ядене и пиене... И понеже все тия дето правят организацията са най големите търтеи дето нямат с какво да се занимават и все намират едни "изгодни" оферти та накрая ни яденето ядене, ни пиенето пиене, едни нощувки по 2 ма в стая щото хотела не може да Ви събере.... От години ги отсявам тия мероприятия при всеки удобен случай.. Ама някой път няма как защото винаги ги има редовните търтеи дето водят "протокола"...
                      С малко изречения правите "златното сечение", в което се крие търсената област на решенията...

моят коментар е излишен, но нека опитам да се впиша в подтемичката... Значи, колкото и да съм искал "да се впиша" в разнородни колективи, къде по-рано, къде по-късно - винаги съм регистрирал ония уродливи качества на лъже-приятелството и фалшивите усмивки, когато хората, УЖ работещи в екип - "дърпат чергата" единствено към своето дупЕ, без да разбират, че без хората около себе си са кръгла нула, независимо що за специалисти се имат... Кофти ми е, когато "скатавките" те оставят абсолютно сам, не ги виня, но се товаря свръх сили, а това не може да продължава вечно... Да не говорим за ония, дето не живуркат спокойно "на твой гръб", но тръгват и да режат клона, на който седят, а това е единственото нещо, което могат да направят..., защото знаят, че отвратен - някой ще изчезне по собствена воля и ще намери друго, конкурентно място..., но дребните създания трудно се ориентират в действително създалата се обстановка и режат ли, режат (за клона, на който седят - ми е думата)...

В тоя смисъл, гледам да изчезна, след "задължителната" официална част, защото обикновено се знае какъв ще е краят - на тъпите шегички и изкривените усмивки, зад които прозира фалша... Може да има и изключения, но те са толкова малко, че просто чезнат в суматохата... Вероятно между малкото са и обективните хора, които, за да взема решенията си и да отсъдят правилно нечие поведение - задължително изслушват двете страни по спора... (общо-взето много трудно се постига хармонията в човешките взаимоотношения, ако единият от двамата не възприема нечия диктатура..., а защо е необходимо да има изобщо диктатура... "Кой, кой ще ми каже..." пее певецът... )...

Има и стойностни хора на тоя свят! Интересно, много от тях са точно тук (вероятно и виртуалното ни представяне е една от причините, за да е така)...

Поздрави!

Коментар

Аз нещо не съм фен на ведомствените вечеринки ( да ме извините). Абе мноооого лицемерно. То "приповдигнато" настроение, то пърхане ...УЖАССССС. Човек празнува с хора, с които му е приятно и иска да сподели свободното си време с тях.
                        Банкети!!! На маса да гледаш омръзнАли физиономии та и да се смееш на тъпи шеги и нескопосани свалки.
                        Купони в камерен състав и с хора, които са ти на сърце. Ако с някои от тях имаш и служебни отношения е ОК.
                        +1

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                          До сладко бебе Колчи Слепеца:

пропуснах да добавя, че напъна да те направят медикаментозно зависим е огромен. Та, вместо да ме разкарват всяка седмица по изследвания и да ми обясняват всеки ден как ще пукна всеки момент и да ми изписват фермани с рецепти.

Трябваше да избирам или да си правя кефа ( щот' са противопоказни алхолеца и химията ) или да се закотвям доживотно на хапченца. И кое мислиш, че избра Русото? Естествено, че алкохолеца, щот' не ме кефи да се тъпча с хапове, от които също ми се гади.

Колкото и да е странно съм още жив и ся след тая зверска настинка дет' бях направил не взех дажи и 1 аналгин/аспирин примерно

П.П. Та, тоя "филм" мен ме наиграха преди 5-6 години още, щот' системата кат' види здравно-осигурен и се почват с едни драми още от вратата, колко си зле. То, всъщност като се замисля няма някой да е отишъл в болница и да се окаже, че е здрав. Но такава е системата в момента и така ....
                          Бат Марандее, яз същинка съм връл противник на химикалите и ги пия само, вече като опре ножо ... пре настинка, само едно кИло лемони и буркан истински мед, неколко сменени тениски и чаршафе и съм back in business
                          Инак съм съгласен, че идеш ле на доктор, той възприема, като въпрос на чес да та диагностицира с най-различни заболежки... Дет се вика, ако не мое една болес да ми открие, къв доктор е ...
                          Затва, само на зубулекар от време на време и толкоз !!!
                          Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

Коментар

• Аз нещо не съм фен на ведомствените вечеринки ( да ме извините). Абе мноооого лицемерно. То "приповдигнато" настроение, то пърхане ...УЖАССССС. Човек празнува с хора, с които му е приятно и иска да сподели свободното си време с тях.

Коментар

Бряя, Русото!
                                Аз мислех, че поради настоящото си местообитание си само цианетик*. Пък то излиза, че природата благосклонно те е помилвала по русата главица и ти е дала двойна доза алкохолдехидрогеназа** в кръвта

* цианитици - хора, които вместо желязо имат мед в кръвта и затова тя е синя на цвят
                                ** алкохолдехидрогеназа** - ензим, който разгражда алкохола

П.П. Радвам се, че вече си по-добре. Поздрави!
                                Ти си сладурана, бебе - ама аз вече съм ти го казвал

П.П. Не знам какво ми е дала Природата, знам кое ме кара да се чувствам добре в определени моменти и какво й се иска на Душичката ми, а не да се мъча да се стискам, щот' не съм мазохист

Чезвам да пофуча малко, че 3 дена не съм излизал и да се посмея. После пак

Коментар

Working...
                                X