IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето ... (архив до 7.06.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
    Пълният портфейл е хубаво нещо и може да бъде ракета- носител за доста стойностни идеи, НО не е всичко- особено ако притежателят му е балканско говедо нетърпящо развитие във всички смисли. А това, за което анон предполагам, че намеква също е несъстоятелно ако не е подпряно с други качества.
    Надарен? С какво?- с повечко коса, ръст, мускули, таланти?
    И единият и другият пол се оглеждат в очите на "отсрещния", но най- вече на собствения си пол. Предполагам е свързано по някакъв начин с възпроизводството и котирането "ни" в този смисъл.
    Дали е добре това? По-скоро НЕ, но това е само мое мнение.
    Успехът е много обтекаемо понятие и само привидно има връзка с доброто ни себеусещане, защото ако той успехът ни създава повече дискомфорт нежели приятни емоции, някак си не сме склонни да го изоставим в името на личното щастие, спокойствие и т.н.
    Намеквам точно за това, което предполагаш.

Но както се казва - Внимавай какво си пожелаваш. Защото, ако наистина попаднеш на свестен мъж, то и ти трябва да вдигнеш летвата, за да му отговориш на очакванията и то най-вече там, където той е добър. Не говоря за секс в случая.

Коментар

Пак не позна! Както казваше Радой Ралин: "Цялата култура се върти около папура"

Коментар

Пълният портфейл е хубаво нещо и може да бъде ракета- носител за доста стойностни идеи, НО не е всичко- особено ако притежателят му е балканско говедо нетърпящо развитие във всички смисли. А това, за което анон предполагам, че намеква също е несъстоятелно ако не е подпряно с други качества.
        И единият и другият пол се оглеждат в очите на "отсрещния", но най- вече на собствения си пол. Предполагам е свързано по някакъв начин с възпроизводството и котирането "ни" в този смисъл.
        Успехът е много обтекаемо понятие и само привидно има връзка с доброто ни себеусещане, защото ако той успехът ни създава повече дискомфорт нежели приятни емоции, някак си не сме склонни да го изоставим в името на личното щастие, спокойствие и т.н.
        "Търсете жената"... или в търсене на "формулата", която не съществува, защото пасването на характерите не е гаранция, че определен набор от качества съществува някъде..., може би - да - някъде във Вселената (пространството), времето..., но човешкият живот е краен и не е сравним с безкрайността...
        "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

• Пълният портфейл е хубаво нещо и може да бъде ракета- носител за доста стойностни идеи, НО не е всичко- особено ако притежателят му е балканско говедо нетърпящо развитие във всички смисли. А това, за което анон предполагам, че намеква също е несъстоятелно ако не е подпряно с други качества.

Коментар

Не знам вие какво си представяте, но при споменаване на това думосъчетание- надарен мъж, ми изниква образ на умен, сръчен (да може от въргалящи се части на прахосмукачка да направи действаща совалка (мъж с 2 леви ръце ..-тц)), визуално приятен, сдържан и т.н. мъж .
            Вие какво си представяте?
            След като помислих малко, пускам истинскят си отговор...

Вал, моите наблюдения са такива: дамите обикновено не са толкова прями, за да правят щрих на качествата, които търсят... (мисля си - че те самите, споделяйки - по тоя начин се възприемат като по-уязвими....., може да греша, но това е моето мислене...)... Пък и при мъжете най-често срещаното качество (дори вече не е в афористичен дух), е пълният портфейл, след изпълнението на което нещата натам са ОК!

Прави ми впечатление тук-там, че дамите по-скоро търсят за себе си "формулата" на "успеха", като питат мъжете, какви качества те самите харесват у жената (вероятно това правят по-често разочаровани дами)... Но последното си е един заобиколен път, който понякога не води до никъде, защото, като се изброяват качества, те за кратко могат да бъдат "копирани" и симулирани, за да блесне някой пред някого, но какво се получава впоследствие си е ясно - качествата на хората не се формират за един ден...

Философиите не пречат, нали...
            "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

Не знам вие какво си представяте, но при споменаване на това думосъчетание- надарен мъж, ми изниква образ на умен, сръчен (да може от въргалящи се части на прахосмукачка да направи действаща совалка (мъж с 2 леви ръце ..-тц)), визуално приятен, сдържан и т.н. мъж .
              Не съм съгласен. В горния си пост си описала кадърен мъж, т.е. обратното на мухльо. Надарен е друго.

П.П. Има и надарени мухльовци.
              Last edited by anon6706; 27.12.2011, 17:12.

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                [/B]

Надарена, в смисъл надарена или надарена, в смисъл "Памела Андерсън"!?
                Пак ще се включа...ми, кво друго може да се очаква от мен при тая моя (с половин уста)... първосигналност??? ...

Според мен - (си) надарена с такт и коректност......, но искам веднага да уточня, че не само при теб се срещат тия качества..., а дали ще го има и другото - по мое мнение, изобщо не е необходимо да копирате Памела, още повече, че ми се чини (без да я познавам), че си е от вида "куха лейка", въпреки че никога не ползвам такива крайни определения за НОРМАЛНИТЕ жени... "спасителката" не е необходимо да се сравнява с нечии габарити..., а за да е спасителка - й трябват малко неща, които (по условие) имаТЕ доста от жените, но трябва да са от качествата, които съвпадат с вижданията на "спасяваният" от "спасителката"...

Но да се изброяват качества, едва ли си струва - интуицията (на тия, които я имат) - ви води... Иначе - надарена в стил Памела - не преде навсякъде... (и сега почват примерно провокационните питанки, ама ще й откажеш ли, ако..., но това е извън темата, защото важна е интуицията, а жената с интуитивно мислене - най-общо - не се вълнува от тъпи казуси...) Тук си говоря по принцип, не мисля, че жените с интуиция биха се засегнали, а във форума - без съмнение - участват само стойностни дами...

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
                  Ти като чуеш за "надарен" мъж, какво си мислиш?

Коментар

• Аnon6706, Колчо Слепеца, 4i40!
                    Момчета, вие сте готини пичове.
                    Една бойна песен за мъжете, които водят битки:
                    http://www.youtube.com/watch?v=YgRCM...eature=related
                    Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                    Мечо

Коментар

• малко ги мързи, и са странни
                      Без авиация, няма нация!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
                        Съжалявам,че не мога да ви обърна внимание , но вчера дойде поредния курс и в момента давам указания по практическото занятие :

http://www.novini.bg/news/40403-%D1%...%BD%D0%B0.html
                        Приеми моите съжаления към теб,че си се хванал с толкова полезна и нужна за човечеството/поне мъжката половина/ задача ,точно по празниците-но както казват дългът зове.
                        Ей,с тия рускини ми върна едни спомени-В студентските години се записах за бригада в Коми.Първо трябваше да летим от София,отиваме там,но нещо се объракало и ни връщат във Варна,като полета е отложен 5-6дни.Във влака се запознавам с един македонец,тръгнал на почивка в Зл.Пясъци,ама без никаква резервация и аз добра душа го приютих у дома,а черпнята по заведенията от него-такива велики турове бяха по заведения,след това не съм преживявал.Та запознахме се с две мосвичанки-тая която беше за мен хич не и трябваха такива курсове.Беше ми дала телефона си да я потърся в Москва,след края на бригадата.Добре,ама тя за тия три месеца си хванала гадже/или го е имала отпреди/ и аз със разваления си руски се обаждам и дига тоя/аз си мисля,че е отеца и/и казвам кой съм и къде съм -добре,че не пускали руснаци /това още по комунистическо/ в хотела,че тоя с наранената чест е идвал да ме търси с приятелите си.
                        Last edited by MILOM; 27.12.2011, 16:48.
                        http://milom.blog.bg/

Коментар

[/B]

Абе, Господ е ръсил над тебе , а къде се е закачило , ти си знаеш.....

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
                            Е как ?
                            Кофициент на антелегентнос минимум 150 ...
                            Какво друго може да е, извинявай ?
                            Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

[/B]

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                                Гледай, гледай, какво 6-то чувство....
                                Като те четях,все за "спасителка на плажа" си те мислех.....Хем умна, хем надарена....

Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                                Мечо

Коментар

Working...
                                X