IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето ... (архив до 7.06.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Оооо банда вие вчера до късно сте си писали.. Похвално..

Аз съм направо мъртъв... Толко се напих че тая сутрин не знаех къде съм в прекия смисъл на думата... Помня че двама човека отворихме трета бутилка уиски... Вярно по 700 грама... Натам съм скъсал лентата...Ставам, гледам спя на кякакъв фотьойл, на дивана до мен тая слабичката ку..ва спи, гола само прашките и ама на единия крак обути до някъде, апа половината и тяло на пода.. Помислих че съм на вилата в Панчерево и излязох на балкона да дишна чист въздух и да запаля една цигара, излизам и гледам някакъв жилищен квартал... Въобще нямах идея къде съм (после се оказа че било на моя човек апартамент в Лагера, където сме отишли снощи щото много му се чукало и не му се ходело чак до вилата, въпреки че там бяхме поръчали един тон ядене и пиене)... Пак влязох, отидох в другата стая и там спяха моя идиот приятел и една жена.. Веднага го събудих и нея събудих и оная моята събудих, да го питам къде сме... Тия тримата как най мразя хора дето не могат да се събуждат да ходят и да спят...Часа беше около 7.00.. Гледам входната врата на апартамента широко отворена (сигурно се е отворила от течението като излизах на балкона)... И понеже днес ми е важен ден в работата, без да си мия ни зъби, ни очи дойдох в офиса.. Хванах някакво заблудено такси....Добре че имам тук разни принадлежности и резервни дрехи че така лъхах на купон, че идея нямате... Изслушах лекцията на една колежка дето сутринта е чистила от вчера свинщината.... Много креслив глас има това момиче, все едно пирони ми забиват в мозъка (прилича на като ти правят зъб)... Знаете че има хора дето като си махмурлия и не можеш да ги слушаш...Пих два ред була и сега съм на акумулатори. Чакам някакви олигофрени от Министерството на финансите, виждам ги за 15 минути и отивам да спя...

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
      Не, не - остави ме ти мен с моите мисли. Интересно ми е как би отговорил на последното й мнение (това, на което аз съм коментирал нещо - казвам ти го за ориентир, не че нещо стойностно съм написал).
      Хмм ...

изчетох само последната страница от "закачката" ви 2 пъти, че не ми се обръщаше и на предната страница как е започнала.

Като прегледах, вярно че тя вкарва едни фантазии за мъжки идеал кат' "аксиоми" на база днешни приоритети, които с времето ще се променят - но примерно не й знам опита, който има и защо пък не - да си ги търси?

Ти па вярно си зевзек от класа и ръчкаш баш по точката Джи, дет' още не са я открили учените, ама митовете продължават, че я има ....

П.П. Не знам какво да ви кажа ...? Освен - оправяйте се, стига да се да ви е забавно и на двамата - и да няма наранени, защото т.нар. широкоскроениТЕ - не са много за съжаление

П.П.П. Но въпреки всичко, интелекта на Мадам Шъ е потресаващ - поне за мИня
      Last edited by marandi; 28.12.2011, 02:28.

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
        Ърмм ...,

тя говори принципно и няма лична основа

Т.е. тя не визира кой е от БГ-стан, Софето, Варна, Шихаго, Мюнхен и прочие ...

Но не мисля да й ставам адвокат, тя е достатъчно ясна, за всеки който може да я разбере

П.П. Останалото е "кукушинене" за селска чест от гледна точка "курника" му - така разбираем ли съм или ... ?
        Не, не - остави ме ти мен с моите мисли. Интересно ми е как би отговорил на последното й мнение (това, на което аз съм коментирал нещо - казвам ти го за ориентир, не че нещо стойностно съм написал).

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
          Ами убаво - ние сме до Уран/Нептун. Я ти кажи, като виден член на Облака на Оорт, за какво точно шпреха мадам Шъ?
          Ърмм ...,

тя говори принципно и няма лична основа

Т.е. тя не визира кой е от БГ-стан, Софето, Варна, Шихаго, Мюнхен и прочие ...

Но не мисля да й ставам адвокат, тя е достатъчно ясна, за всеки който може да я разбере

П.П. Останалото е "кукушинене" за селска чест от гледна точка "курника" му - така разбираем ли съм или ... ?

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
            Хихи - страхотни сте, досега съм ви чел

Както винаги мадам Шъ е на висота, но трудно някой ще разбере, че тя шпреха за форма на разум, който надхвърля т.нар. Слънчева система да кажем, щот' всеки си е самонабил "ръчната" спирачка" до неговия хоризонт и оттам "по-високо" нЕма ...
            Ами убаво - ние сме до Уран/Нептун. Я ти кажи, като виден член на Облака на Оорт, за какво точно шпреха мадам Шъ?

Коментар

• Хихи - страхотни сте, досега съм ви чел

Както винаги мадам Шъ е на висота, но трудно някой ще разбере, че тя шпреха за форма на разум, който надхвърля т.нар. Слънчева система да кажем, щот' всеки си е самонабил "ръчната" спирачка" до неговия хоризонт и оттам "по-високо" нЕма ...

П.П. Иначе днес 'ноу се смях кат' излязох обърнах малко кръчми, в последната преди 5 часа нейде отивам и моя френд подлудел, щот' цялото село решило да му се изсипе точно тогава. И си казахме по 1 здрасти и дотам беше. И той па кат' нема работа се ядосва и е зле, а па кат' го нападнат 500 човека и се напъне става още по-зле - хихи

Та, аз се кротнах на бара и минават разни там и който се сети да ме познае си честитехме празника, имаше и доста дет' ме "подминаваха" демонстративно, ама на мен ми е смешно. И по едно време гледам бара му се напълни с мръсни чаши и бутилки, а чистите дет' му подредени се изпразниха и се чудех дали да му предложа да вляза да му ги измия, демек да му помогна, докато си кърках смирноф с кола и наливна бира. И после се сетих, че на един друг френд дет' му се изсипиха 200 души по празниците през лятото и дет' взех едно меню и го дадох на едни 'орица, че чакаха 10 мин. и щяха да стават и се направих на сервитьор там да им взема поръчката и даже ги "финтирах" да е семпла - т.е. 4 бири Каменица и 4 капи круша. И кат' влязох да им кажа имате маса с тая поръчка и тия кат' ревнаха, че вече нямат 4 каменици .....

Та, ми мина мерака да вляза да му измия чашите, щот' викам ще стане същата боза и накрая аз "крив" - хихи

Та, предните 3 кръчми дет' опрасках беше също голям смях, имам чувството, че по тия празници всички тъпанари/ки са решили да излизат ( не че нямаше и читави 'орица ).

Девойките ( жените ) от баМкетите с некви смешни тоалети, дет' си личи, че никога не са ги носили досега и с неква евтина бижутерия, пардон дрънкулница и се мъчат да стъпват "тежко", а па то ми е смешно и съм се хилнал кат' зелка да ги гледам.

П.П. Имах нужда от подобен селски хумор и се забавлявах яко на т.нар. "перчене"

Коментар

• МакТевиш? Шотландец.

Коментар

• Много харесвам историята с методичния пияница ирландец, които когато го наемат за казва , че може само да стреля. След като се доказва като дърво и некадърен моряк това му умение истински блясва на Соломоновите острови. Пак Д. Лондон. Попиолява ги с два Винчестера. а са два за да ги сменя когато единия пари толкова , че да не може да се стреля с него

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                    Зарко,

От морските истории харесвам повече измислените. Например "Под палубната тента от Джек Лондон".
                    Ехе!
                    Това да не беше за оная фръцла, дето хвърлила монетките, за да скочи бедното юношче да ги вади и акулата да го изяде? Тя го изяде де, ф оня раскас...

И ми съ чини дйет бат Джек Лондон га и видял с очите си - гай бил прост матрос.
                    И го е преработил по-късно в "по-меко" за американците-викторианци.

Ммм, Мечо?
                    Last edited by vmankov; 27.12.2011, 20:49.

Коментар

• HA-HA ЗА СНИМКАТА

Коментар

• Първоначално изпратено от jose Разгледай мнение
                        А хипотетично какво означава свестен мъж?Щото аз съм мъж ама незнам дали съм свестен.При жените е много по-лесно.Те трябва просто да отговарят на някои морални и етични норми.Докато при мъжете пренебрегването на тези норми/които по принцип са общочовешки/се смята за мъжественост.Например да си женен и да чукаш съседката.Кое е мъжественото,да си женен или да чукаш съседката си или и двете.
                        Пусни снимка на съседката и ще ти кажем дали си свестен.

Коментар

• А хипотетично какво означава свестен мъж?Щото аз съм мъж ама незнам дали съм свестен.При жените е много по-лесно.Те трябва просто да отговарят на някои морални и етични норми.Докато при мъжете пренебрегването на тези норми/които по принцип са общочовешки/се смята за мъжественост.Например да си женен и да чукаш съседката.Кое е мъжественото,да си женен или да чукаш съседката си или и двете.
                          Състраданието не е добродетел

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
                            Говорим хипотетично, а не дали търсим или сме намерили.
                            Аз също говоря хипотетично.
                            Значи трябваше да напиша - "ако хипотетично попаднеш на свестен мъж".

П.П. Чакай, че пак звучи лично.
                            Най-правилно е "Ако хипотетично жена попадне на свестен мъж".
                            Last edited by anon6706; 27.12.2011, 19:08.

Коментар

• Говорим хипотетично, а не дали търсим или сме намерили.

Коментар

• Коледен поздрав и от мен!!
                                http://clip.dj/jingle-farts-download...#v/jBO_AUbdm1M
                                Животът е дар от бога за изживяване, а не план за изпълнение!

Коментар

Working...
                                X