IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето ... (архив до 7.06.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
    Като разделиш прочетеното на 3.14 и имаш шанс поне малко да се доближиш до истината ...

Таз тема гледам че я архивират ,само защото се оказа най-спамерската в целия форум

Снощи прочетох една мисъл на Лао Дзъ която бях забравил :

"Умният не казва и половината от това, което знае, глупавият не разбира и половината от това, което казва."

Днес не ми е ден... Ходя и спя а все ми намират работа за да не си тръгна.

Имаше един виц на времто дето съпругата на гинеколога, която била продавачка на обувки му казала: Скъпи ние вече въобще не правим секс.. А той: Скъпа нали знаеш как като се прибираш от работа си викаш "Само ако видя още една обувка и ще повърна...".... Та и тук така... Цял ден се занимаваш със бюджети, кредити, лихви, анализи прогнози итн. и в следващият момент да почнеш да пишеш у форума за същите неща няма много логика... Дори хич.... Форума е място в което да ит е приятно, а не виждам какво приятно има у работата на човека...

Коментар

• Ей, как само се опитвате да ме подхлъзнете, за да попадна в ситуация на кръгова отбрана.
      Нямам щенията, които ми приписвате, но така или иначе това не е от значение. Точно тези недоразумения и говоренето на различни езици са в основата на повечето проблеми, даващи теми за дискусии в този форум. Голям % "вина" за настоящата криза има точно това неразбиране кое е важно и как точно го артикулираме в личните и други отношения.

Коментар

• Първоначално изпратено от artemida_sofyanska Разгледай мнение
        Чета ви писанията последните две страници и като гледам всеки е представил своята истина, в което няма нищо лошо Мисля, че всеки е прав в някаква степен и разбирам желанието на She, безразличието на Zarco, отегченият marandi и останалите..

Незнам дали бих могла да правя някакви обобщения, но като цяло съм забелязала, че жените по-скоро не търсят определени качества у мъжа, т.е. в сравнение с преди са станали много по-компромисни да чуеш, примерно "не желая само да бъде пияница, лентяй и мързелив...бих се съгласила с всичко останало" от хубави, умни, работещи жени със самочувствие и някакви успехи звучи отчайващо

А по отношение на мъжете еми да, от една възраст натам искат някоя малка, сладка послушка, която да мълчи, да е хубавка, да върти къщата ако може, там да направи едно-две деца, а те да си живеят своя личен живот навън (с други) необезпокоявани

а пък лично мои си размишления - правете това, което ви подсказва вътрешния глас, не се ограничавайте заради някого и след това да съжалявате и се старайте да се чувствате максимално добре във всичко, което правите (опс повтарям се :P Винаги има такива "животни" и като нас, те се надушват отдалеч и ако още не се е случило това, значи не му е дошло времето

Дотогава пей сърце пък после всеки ще му мисли

п.п. та раздвижих малко пръстчета по клавиатурата, ще ме извините моля ако се натрапих, но имах нужда малко да се разтоваря

Be happy! Спасение дебне отвсякъде и който търси намира
        http://vbox7.com/play:cb257d53&al=2&vid=9966

Не че има смисъл да търся твоята истина, но не разбрах точно начинът, по който тълкуваш понятието "безразличен" (в противовес на "ангажиран", или като антипод на "различен", т.е. - в общият кюп...)...

Ако е първото предположение, не съм докрай съгласен, а ако е второто - влизаш в конфликт с много от хората тук...

...а може би има трето, четвърто... (твое определение)..., истината вероятно е някъде там...
        "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

• Първоначално изпратено от artemida_sofyanska Разгледай мнение
          Чета ви писанията последните две страници...
          Като разделиш прочетеното на 3.14 и имаш шанс поне малко да се доближиш до истината ...

Таз тема гледам че я архивират ,само защото се оказа най-спамерската в целия форум

Снощи прочетох една мисъл на Лао Дзъ която бях забравил :

"Умният не казва и половината от това, което знае, глупавият не разбира и половината от това, което казва."
          Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Чета ви писанията последните две страници и като гледам всеки е представил своята истина, в което няма нищо лошо Мисля, че всеки е прав в някаква степен и разбирам желанието на She, безразличието на Zarco, отегченият marandi и останалите..

Незнам дали бих могла да правя някакви обобщения, но като цяло съм забелязала, че жените по-скоро не търсят определени качества у мъжа, т.е. в сравнение с преди са станали много по-компромисни да чуеш, примерно "не желая само да бъде пияница, лентяй и мързелив...бих се съгласила с всичко останало" от хубави, умни, работещи жени със самочувствие и някакви успехи звучи отчайващо

А по отношение на мъжете еми да, от една възраст натам искат някоя малка, сладка послушка, която да мълчи, да е хубавка, да върти къщата ако може, там да направи едно-две деца, а те да си живеят своя личен живот навън (с други) необезпокоявани

а пък лично мои си размишления - правете това, което ви подсказва вътрешния глас, не се ограничавайте заради някого и след това да съжалявате и се старайте да се чувствате максимално добре във всичко, което правите (опс повтарям се :P Винаги има такива "животни" и като нас, те се надушват отдалеч и ако още не се е случило това, значи не му е дошло времето

Дотогава пей сърце пък после всеки ще му мисли

п.п. та раздвижих малко пръстчета по клавиатурата, ще ме извините моля ако се натрапих, но имах нужда малко да се разтоваря

Be happy! Спасение дебне отвсякъде и който търси намира
            There is no right way. Only your own way!

Коментар

• Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят

Линк към старата тема:
              http://www.investor.bg/forum/showthread.php?t=12634
              Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят (архив до 28.12.2011 г.)
              रादोस्त

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                Добър и колегиален съвет !
                Възползвах се от него....
                Добър е, разбира се, съветът ми, нали? Понякога имам и умни идеи, но това не ме спохожда толкова често... Това е причината, за да не мога да се добера до званието "заслужилО"..., т.е. - в миг на откровеност (кафееето свършва...): аз съм не по-малка грешка на природата......, но ще отикам някак си...
                "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

• Първоначално изпратено от zarco Разгледай мнение
                  Моля ангажираните хора да прескочат поста ми! Нищо съществено няма в него, но пък ми помага да преглътна кафееето си...
                  Бъдете здрави и щастливи!
                  Добър и колегиален съвет !
                  Възползвах се от него....

Коментар

• Щом си ползвал чорапите Дурекс няма страшно

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
                      ..................
                      Успехът е много обтекаемо понятие и само привидно има връзка с доброто ни себеусещане, защото ако той успехът ни създава повече дискомфорт нежели приятни емоции, някак си не сме склонни да го изоставим в името на личното щастие, спокойствие и т.н.
                      Моля ангажираните хора да прескочат поста ми! Нищо съществено няма в него, но пък ми помага да преглътна кафееето си...

Наистина, много понятия и характеристики човек изстрадва в живота си в търсене, обосноваване и създаване на свой модел за живота (най-общо). Много често, тъкмо си построим красивите кули – камък по камък - и те вземат, че се сринат пред погледа ни (по подобие на ронещите се пясъчни... спомени... http://vbox7.com/play:6a26836e)... И какво му остава на човека? Нищо друго, освен да почне съзиждането на замъците отначало. И, единствено сигурното в случая е, че животът върви напред..., „търкаля се” в посоката си... (тук трябва да поздравим истинските моряци и неосъществените – също, а най-истинските моряци – те пък са и най-тачени...по разбираеми причини..., аз така – в сферата на фантазиите на някои нетрадиционно пишещи автори, зная, че оставяли по една дама във всяко пристанище, а това си е едно много добро пожелание към мъжката част..., но пък, като поразсъждавам малко – какво се иска от истинският..., ами – да си оставя командировъчните от поредният рейс, заплатата – сам да си я харчи... и да отива отново там, откъдето „се вадят” следващият нов комплект командировъчни..., ех, че прозаично стана, ама морякът си е моряк..., а защо няма жени с такава професия..., фантазия и фантасмагория...)

Все пак, смея да твърдя – ако приемем, че жени и мъже тръгваме в общият случай с равен старт (примерно – интелектуално ниво), то дамите винаги са с едни гърди напред (вкл. - И в преносният смисъл), използвайки природно заложената „зависимост” на мъжа, което дава възможност за по-бърза реализация... (в съответната възрастова „категория”, разбира се)...

И наистина, в един момент се почват сравненията: така и така, съм си проправил/а пътеката и всичко си е някак подредено (доколкото е възможно), какъв е смисълът да се хвърлям отново в хаоса на някакви усещания, които някои наричат възвишено „чувства”? Нали вече са ми давали нееднократно възможности да се уверя и за пореден път да се разочаровам от тия (нечии) усещания... И, разбира се, не гледаме прекалено напред в „бъдещето”, но то пък, кой ли може да даде формулировка на толкова относително представен отрязък от време, дето не се знае откога да го отчитаме и до кога би продължил...И тогава се спираме на твърдото си решение – да „оскубем” някого, защото е представител на определен пол, от който произлизат наши нявгашни разочарования... И тук отново излизат напред „едните гърди” дистанция, защото лековерните не свършват, водени от нагона..., а тук не визирам никоя професия конкретно...

А по отношение на това, дали търсим, или сме намерили, също в рамките на хипотетичното, МАЙ „търсенето” започва още в момента, в който намерим нещото ново, което е „най-най-най-...” от всичко досегашно... Тук пак идват професиите на най-облагодетелстваните от природата: как да оставиш дама на разположение на „всеки ъгъл” по подобие на варианта „на всяко пристанище”..., но това са разбира се локуми...

Малко песимизъм (от горе) няма да навреди никому, защото в празничните дни оптимизмът ни идва в повече...

Опитвам да разсъждавам в реалистичен план, но в действителност съм си оптимист, независимо от това, което казвам... (или – което пък за някои - не казвам)...

Изказване, както му казвам: „От дума на дума...” (ТНМ пак ще каже, че нищо не е разбралО, ЩоТ, ако не съм включил определението „първосигнален” – това изобщо не показва същността ми..., въпреки че НАРОЧНО съм вмъкнал проблясъци на първосигналност...)

Баси постът, който стана: с много думи да кажеш толкова малко! (сам си го признавам)... Но пък кафето с фантазии върви много добре! Бъдете здрави и щастливи!

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                        Да равносметката е много гадна съчетана с махмурлук- виж няма ли и други щети
                        Ами освен че оная ми работа е цялата една мазна и меришеща на цитрусови плодове от презервативите Дюрекс селект дето ем са с лубриканти, ем имат плодов вкус, друго за сега не виждам..... А и ми е зпушен носа (едната ноздрра) ама имам дин Ксилометазолин та си капнах.. Тия капки ги ползвам още от времето когато бях решил да се правя на моторист (беше кратко и поучително) и се оказаха единствените ефикасно отпушващи носа капки...

Коментар

• Да равносметката е много гадна съчетана с махмурлук- виж няма ли и други щети

Коментар

• Мога само примирено да добавя - ще ни липсваш......

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                              Космо пак яко си натоварил колата
                              Кире брат направо се мразя... Некой ден така нема да се събудя.. Ебати прасето съм.. Е сега гледам вчера имах 800 лв в мен (защото от две карти излеглих на банкомата по 400), сега имам точно 23 лв и една скъсана на две 50толевка (????!!!!!)...

Коментар

• Космо пак яко си натоварил колата

Коментар

Working...
                                X