Първоначално изпратено от artemida_sofyanska
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето ... (архив до 7.06.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от artemida_sofyanska Разгледай мнениеВчера си говорихме по този повод с един колега - приятелката му не правела вече нищо, просто си лягала (безподвижно) и чакала той да свърши цялата работа - по задължение. И той е отегчен, има нужда от нещо различно, явно еднообразието и пренаситеността убиват всякакви емоции, копнежи и т.н.
Хе-хе!..
Коментар
-
Първоначално изпратено от zapalkata Разгледай мнение"Вчера си говорихме по този повод с един колега - приятелката му не правела вече нищо, просто си лягала (безподвижно) и чакала той да свърши цялата работа - по задължение. И той е отегчен, има нужда от нещо различно, явно еднообразието и пренаситеността убиват всякакви емоции, копнежи и т.н." До десети клас ми вървяха подобни оплаквания изкарвайки се жертва.И ти к'во,влезнали му в положение?There is no right way. Only your own way!
Коментар
-
"Вчера си говорихме по този повод с един колега - приятелката му не правела вече нищо, просто си лягала (безподвижно) и чакала той да свърши цялата работа - по задължение. И той е отегчен, има нужда от нещо различно, явно еднообразието и пренаситеността убиват всякакви емоции, копнежи и т.н." До десети клас ми вървяха подобни оплаквания изкарвайки се жертва.И ти к'во,влезнали му в положение?
Коментар
-
Първоначално изпратено от artemida_sofyanska Разгледай мнениепросто си лягала (безподвижно)
п.п. с риск пак да бъда "скастрена", че някой не е разбрал поне се надявам да ви раздвижа малко и разнообразя
Тя си е лягала неразлично и безподвижно?
Коментар
-
еей не го взимайте присърце... "Сърбяха ме пръстите" - имах нужда да попиша малко и аз на посоки, не съм искала да обидя никой - някак си съм възприела прочетеното, но всичко е субективно, тъй че универсална рецепта няма
Естествено, че човк не може да "опознае" другите от два поста и вникне в тяхната "философия", не съм се и стремила, поне не сега
Но понеже другарче ме покани да се включа (няма да издавам) и имах нужда малко да изкажа като в онази песен "нещо ми е разглобено, терореро"
Зарко като съм пислаа "безраличен" имах предвид, че когато човек е опитвал от нещо (каквото и да е) достатъчно дълго идва момент, в който му писва, не проявява интерес или поне не във вида, в който му се предлага обикновено. Вчера си говорихме по този повод с един колега - приятелката му не правела вече нищо, просто си лягала (безподвижно) и чакала той да свърши цялата работа - по задължение. И той е отегчен, има нужда от нещо различно, явно еднообразието и пренаситеността убиват всякакви емоции, копнежи и т.н.
п.п. с риск пак да бъда "скастрена", че някой не е разбрал поне се надявам да ви раздвижа малко и разнообразяThere is no right way. Only your own way!
Коментар
-
Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнениеЕй, как само се опитвате да ме подхлъзнете, за да попадна в ситуация на кръгова отбрана.
Нямам щенията, които ми приписвате, но така или иначе това не е от значение. Точно тези недоразумения и говоренето на различни езици са в основата на повечето проблеми, даващи теми за дискусии в този форум. Голям % "вина" за настоящата криза има точно това неразбиране кое е важно и как точно го артикулираме в личните и други отношения.
А аз само се бях пошегувал с ТНМ относно надареността на мъжа.
И да ти кажа - кадърен мъж е този, който от разглобена прахосмукачка направи не совалка, а отново прахосмукачка и не му останат части за втора.
Поздрави.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнениеКире брат направо се мразя... Некой ден така нема да се събудя.. Ебати прасето съм.. Е сега гледам вчера имах 800 лв в мен (защото от две карти излеглих на банкомата по 400), сега имам точно 23 лв и една скъсана на две 50толевка (????!!!!!)...http://milom.blog.bg/
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеtnm-то ти благодари, че този път си написал думичката „първосигнален” с нормален шрифт и подходящ цвят.
Аммм, въпреки стройната подредба на писанията ти, аз пак не можех да схвана тънката червена нишка на повествованието ти с този мой универсален мозък, който мисли с 5 /пет / хода назад и на всичкото отдолу му лисва въображение
Важното е обаче, че си избил кафето си с подходяща за случая фантазия
Поздрави!
Пак увъртях нещата, че дори и намек за нормална първосигналност виждам в далечината (между редовете... и между други неща... )...
... и не схващам, какво е това "лисване на въображение, точно отдолу", но това пък си е твоята (подсъзнателна) първосигналност: именно точно там да "допуснеш" грешЧИЦАТА...Last edited by zarco; 28.12.2011, 14:22."Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо
Коментар
-
Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнениеСнощи прочетох една мисъл на Лао Дзъ която бях забравил :
"Умният не казва и половината от това, което знае, глупавият не разбира и половината от това, което казва."
Щото си мисля, че точно този човек е имал доста по-различен смисъл на това изказване, отколкото всеки от нас би преценил.
Мисля, че неговият смисъл е обяснението, че думите лъжат и всяко логично изказване по начало изкривява "истината".
Добафка: Ето негов цитат от Уикипедията в тая смисъл:
Верните слова не са красиви,
красивите слова не са верни.
Мъдрият не спори,
спорещият не е мъдър ...Last edited by vmankov; 28.12.2011, 14:21.
Коментар
-
Първоначално изпратено от zarco Разгледай мнениеМоля ангажираните хора да прескочат поста ми! Нищо съществено няма в него, но пък ми помага да преглътна кафееето си...
Изказване, както му казвам: „От дума на дума...” (ТНМ пак ще каже, че нищо не е разбралО, ЩоТ, ако не съм включил определението „първосигнален” – това изобщо не показва същността ми..., въпреки че НАРОЧНО съм вмъкнал проблясъци на първосигналност...)
Баси постът, който стана: с много думи да кажеш толкова малко! (сам си го признавам)... Но пък кафето с фантазии върви много добре! Бъдете здрави и щастливи!
Аммм, въпреки стройната подредба на писанията ти, аз пак не можех да схвана тънката червена нишка на повествованието ти с този мой универсален мозък, който мисли с 5 /пет / хода назад и на всичкото отдолу му липсва въображение
Важното е обаче, че си избил кафето си с подходяща за случая фантазия
Поздрави!Last edited by tnm; 28.12.2011, 14:38.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнениеЕй, как само се опитвате да ме подхлъзнете, за да попадна в ситуация на кръгова отбрана.
Нямам щенията, които ми приписвате, но така или иначе това не е от значение. Точно тези недоразумения и говоренето на различни езици са в основата на повечето проблеми, даващи теми за дискусии в този форум. Голям % "вина" за настоящата криза има точно това неразбиране кое е важно и как точно го артикулираме в личните и други отношения."Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо
Коментар
-
Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнениеКато разделиш прочетеното на 3.14 и имаш шанс поне малко да се доближиш до истината ...
Таз тема гледам че я архивират ,само защото се оказа най-спамерската в целия форум
Снощи прочетох една мисъл на Лао Дзъ която бях забравил :
"Умният не казва и половината от това, което знае, глупавият не разбира и половината от това, което казва."
Коментар
-
Нямам щенията, които ми приписвате, но така или иначе това не е от значение. Точно тези недоразумения и говоренето на различни езици са в основата на повечето проблеми, даващи теми за дискусии в този форум. Голям % "вина" за настоящата криза има точно това неразбиране кое е важно и как точно го артикулираме в личните и други отношения.
Коментар
Коментар