IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето ... (архив до 7.06.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от artemida_sofyanska Разгледай мнение
    Хахах не казах му, че не си върши добре работата и му липсва въображение затова резултата е такъв
    Разговора между вас усещам,че от тук е станал много интересен!

Коментар

Вчера си говорихме по този повод с един колега - приятелката му не правела вече нищо, просто си лягала (безподвижно) и чакала той да свърши цялата работа - по задължение. И той е отегчен, има нужда от нещо различно, явно еднообразието и пренаситеността убиват всякакви емоции, копнежи и т.н.
      Просто го подготвя, че ще си поиска я ново кожено палто, я нещо друго.
      Хе-хе!..

Коментар

• Първоначално изпратено от zapalkata Разгледай мнение
        "Вчера си говорихме по този повод с един колега - приятелката му не правела вече нищо, просто си лягала (безподвижно) и чакала той да свърши цялата работа - по задължение. И той е отегчен, има нужда от нещо различно, явно еднообразието и пренаситеността убиват всякакви емоции, копнежи и т.н." До десети клас ми вървяха подобни оплаквания изкарвайки се жертва.И ти к'во,влезнали му в положение?
        Хахах не казах му, че не си върши добре работата и му липсва въображение затова резултата е такъв
        There is no right way. Only your own way!

Коментар

• "Вчера си говорихме по този повод с един колега - приятелката му не правела вече нищо, просто си лягала (безподвижно) и чакала той да свърши цялата работа - по задължение. И той е отегчен, има нужда от нещо различно, явно еднообразието и пренаситеността убиват всякакви емоции, копнежи и т.н." До десети клас ми вървяха подобни оплаквания изкарвайки се жертва.И ти к'во,влезнали му в положение?

Коментар

просто си лягала (безподвижно)

п.п. с риск пак да бъда "скастрена", че някой не е разбрал поне се надявам да ви раздвижа малко и разнообразя
            Може можее.

Тя си е лягала неразлично и безподвижно?

Коментар

• еей не го взимайте присърце... "Сърбяха ме пръстите" - имах нужда да попиша малко и аз на посоки, не съм искала да обидя никой - някак си съм възприела прочетеното, но всичко е субективно, тъй че универсална рецепта няма

Естествено, че човк не може да "опознае" другите от два поста и вникне в тяхната "философия", не съм се и стремила, поне не сега

Но понеже другарче ме покани да се включа (няма да издавам) и имах нужда малко да изкажа като в онази песен "нещо ми е разглобено, терореро"

Зарко като съм пислаа "безраличен" имах предвид, че когато човек е опитвал от нещо (каквото и да е) достатъчно дълго идва момент, в който му писва, не проявява интерес или поне не във вида, в който му се предлага обикновено. Вчера си говорихме по този повод с един колега - приятелката му не правела вече нищо, просто си лягала (безподвижно) и чакала той да свърши цялата работа - по задължение. И той е отегчен, има нужда от нещо различно, явно еднообразието и пренаситеността убиват всякакви емоции, копнежи и т.н.

п.п. с риск пак да бъда "скастрена", че някой не е разбрал поне се надявам да ви раздвижа малко и разнообразя
              There is no right way. Only your own way!

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
                Ей, как само се опитвате да ме подхлъзнете, за да попадна в ситуация на кръгова отбрана.
                Нямам щенията, които ми приписвате, но така или иначе това не е от значение. Точно тези недоразумения и говоренето на различни езици са в основата на повечето проблеми, даващи теми за дискусии в този форум. Голям % "вина" за настоящата криза има точно това неразбиране кое е важно и как точно го артикулираме в личните и други отношения.
                Аз не съм те нападал вчера. Просто ти написа невъобразимо различен пост от стила ти на писане и не можах да го вдяна. Днес пак го препрочетох - същата работа.
                А аз само се бях пошегувал с ТНМ относно надареността на мъжа.

И да ти кажа - кадърен мъж е този, който от разглобена прахосмукачка направи не совалка, а отново прахосмукачка и не му останат части за втора.
                Поздрави.

Коментар

• http://www.youtube.com/watch?v=Ii1tc..._order&list=UL

Коментар

• Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
                    Кире брат направо се мразя... Некой ден така нема да се събудя.. Ебати прасето съм.. Е сега гледам вчера имах 800 лв в мен (защото от две карти излеглих на банкомата по 400), сега имам точно 23 лв и една скъсана на две 50толевка (????!!!!!)...
                    http://milom.blog.bg/

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                      tnm-то ти благодари, че този път си написал думичката „първосигнален” с нормален шрифт и подходящ цвят.
                      Аммм, въпреки стройната подредба на писанията ти, аз пак не можех да схвана тънката червена нишка на повествованието ти с този мой универсален мозък, който мисли с 5 /пет / хода назад и на всичкото отдолу му лисва въображение
                      Важното е обаче, че си избил кафето си с подходяща за случая фантазия
                      Поздрави!
                      Ъм - словоблудство, някакво, както и опити ЗА ПОРЕДЕН път да бъда разбран от много хора наведнъж... Доказах си (за кой ли път! ), че това няма как да стане (разбирането...), иначе - ставането (на разбирането) е много дискусионно, особено от гледна точка на нечие виртуало представяне...

Пак увъртях нещата, че дори и намек за нормална първосигналност виждам в далечината (между редовете... и между други неща... )...

... и не схващам, какво е това "лисване на въображение, точно отдолу", но това пък си е твоята (подсъзнателна) първосигналност: именно точно там да "допуснеш" грешЧИЦАТА...
                      Last edited by zarco; 28.12.2011, 14:22.
                      "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
                        Снощи прочетох една мисъл на Лао Дзъ която бях забравил :

"Умният не казва и половината от това, което знае, глупавият не разбира и половината от това, което казва."
                        Требеше, според мен, да добавиш "не е препоръка".

Щото си мисля, че точно този човек е имал доста по-различен смисъл на това изказване, отколкото всеки от нас би преценил.
                        Мисля, че неговият смисъл е обяснението, че думите лъжат и всяко логично изказване по начало изкривява "истината".

Добафка: Ето негов цитат от Уикипедията в тая смисъл:
                        Верните слова не са красиви,
                        красивите слова не са верни.
                        Мъдрият не спори,
                        спорещият не е мъдър ...
                        Last edited by vmankov; 28.12.2011, 14:21.

Коментар

• Първоначално изпратено от zarco Разгледай мнение
                          Моля ангажираните хора да прескочат поста ми! Нищо съществено няма в него, но пък ми помага да преглътна кафееето си...

Изказване, както му казвам: „От дума на дума...” (ТНМ пак ще каже, че нищо не е разбралО, ЩоТ, ако не съм включил определението „първосигнален” – това изобщо не показва същността ми..., въпреки че НАРОЧНО съм вмъкнал проблясъци на първосигналност...)

Баси постът, който стана: с много думи да кажеш толкова малко! (сам си го признавам)... Но пък кафето с фантазии върви много добре! Бъдете здрави и щастливи!
                          tnm-то ти благодари, че този път си написал думичката „първосигнален” с нормален шрифт и подходящ цвят.
                          Аммм, въпреки стройната подредба на писанията ти, аз пак не можех да схвана тънката червена нишка на повествованието ти с този мой универсален мозък, който мисли с 5 /пет / хода назад и на всичкото отдолу му липсва въображение
                          Важното е обаче, че си избил кафето си с подходяща за случая фантазия
                          Поздрави!
                          Last edited by tnm; 28.12.2011, 14:38.
                          Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                          Мечо

Коментар

Ей, как само се опитвате да ме подхлъзнете, за да попадна в ситуация на кръгова отбрана.
                            Нямам щенията, които ми приписвате, но така или иначе това не е от значение. Точно тези недоразумения и говоренето на различни езици са в основата на повечето проблеми, даващи теми за дискусии в този форум. Голям % "вина" за настоящата криза има точно това неразбиране кое е важно и как точно го артикулираме в личните и други отношения.
                            Ние просто сме длъжни да те накараме да се подхлъзнеш, "излизайки от релсите" на собствената ти логика и "спокойно" съществуване..., но - подхлъзвайки се - на какво точно ще паднеш - на меко, или твърдо - зависи от избора... природен (на природата)..., а може пък и да не паднеш, което си е (понякога) истинско щастие..., или нещастие - ти си избираш тълкуването... (така правят големите момичета)...
                            "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
                              Като разделиш прочетеното на 3.14 и имаш шанс поне малко да се доближиш до истината ...

Таз тема гледам че я архивират ,само защото се оказа най-спамерската в целия форум

Снощи прочетох една мисъл на Лао Дзъ която бях забравил :

"Умният не казва и половината от това, което знае, глупавият не разбира и половината от това, което казва."
                              А и бате Спарт с риск да разлаем троловете, ама у колко от форумните безделници виждаш необходимият потенциал, опит, знания и влияние в обществото, за да водим нормален дебат на тема икономика, политика или каквато и да е свързана с професиите ни тема - без да съм статистик, около 5% от пишещите... Тс форума ще изчезне..

Коментар

Валче, ще ти пазя гърба......

Коментар

Working...
                                X