IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето ... (архив до 7.06.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от artemida_sofyanska Разгледай мнение
    От мен да мине.... (мир)...

(то пък и песента - една приспивна..., притварят ми се очите, като на Том, омагьосан от триковете на Джери...)
    "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

• .
      Last edited by artemida_sofyanska; 21.02.2012, 17:46.
      There is no right way. Only your own way!

Коментар

хаах по НК съм невинна до доказване на противното
        Къде ме вкара сега в тия НК и други фантасмагории..., там си на "ти" със съдиите и печелиш от раз (на първа и всички останали инстанции)..., ти си го знаеш, затова дърпаш нататък..., но аз ще те викам да се доказваш на други фронтове..., тогава да те питаме, колко точно "невинна" искаш да те възприемаме...
        "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

• Абе има разлика м/у хиперболата и фантасмагорията..ама нейсе.

Коментар

• Първоначално изпратено от zapalkata Разгледай мнение
            "Вчера си говорихме по този повод с един колега - приятелката му не правела вече нищо, просто си лягала (безподвижно) и чакала той да свърши цялата работа - по задължение. И той е отегчен, има нужда от нещо различно, явно еднообразието и пренаситеността убиват всякакви емоции, копнежи и т.н." До десети клас ми вървяха подобни оплаквания изкарвайки се жертва.И ти к'во,влезнали му в положение?
            А ако и преведе по картата 100000 евра дали няма да скочи като ужилена и да хукне да ги харчи, та и спонсорите може да смени както направиха Божинов и Михайлов.
            Запомнете нещо от личният ми опит.
            95% от жените правят секс заради някакъв интерес(постигане на някаква цел) и само 5 % са тези които правят секс за удоволствие. Толкова показва моята статистика. Който не вярва да провери сам.
            П.П. Да не говорим ,че отношенията между двата пола станаха изключително комерсиални. Всеки търси накоя богата партия, обаче те богатите са само 3% - няма за всички. Думата любов както казва на Иванчо баба му са я измислили комунистите за да си шибат без пари
            Last edited by 4un4o; 28.12.2011, 16:36.

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
              Или имаш вдъхновение, дуенде, страст някаква, както искаш го наречи и го правиш или не. Бутафория.

Анон, какъв ми е обичайният стил?
              Семпъл в добрия смисъл на думата, изчистен от фантасмагории.

Коментар

• Или имаш вдъхновение, дуенде, страст някаква, както искаш го наречи и го правиш или не. Бутафория.

Анон, какъв ми е обичайният стил?

Коментар

Абе не взимам ничия страна, изслушвам търпеливо казвам си какво мисля ако мога да помогна и до там. Намеси ли се трети става лошо
                  Тройка? Нема лошоо!

Нали си му дала съвет за разнообразяване на връзката?

Коментар

С риск и аз да не бъда разбрана (то..всеки по една или друга причина е все наразбран) ще кажа, че убийте ме, ама такива обязаности хич не ги разбирам.
                    Четейки тук, а и другаде се изумявам как не могат да се градят елементарни отношения, а би трябвало хилядолетията опит в това отношения да са полезни.
                    Какво значи по задължение? Кой го задължава? Пистолет ли са му опрели в слепоочията или ще е добре да са (за малко повече съспенс и динамика)????
                    Май живея в някаква паралелна реалност.
                    Е, кВо от това, че живееш в "паралелна реалност", нали живееш! Нека е паралелна, нека си неразбрана, но нещата се търкалят..., ама щяла си да се хлъзнеш..., кВо от това, става се - и с гордо вдигната глава - се тръгва, с още по-бодра крачка напред!

Аз така мисля, но това си е лично мнение (както обичаме да се изразяваме тук)...

Коментар

• Първоначално изпратено от zarco Разгледай мнение
                      Виновна си, не се оправдавай! Как така да не го "вземаме присърце", ШЕ те кастрим, нищо че са те сърбели (само) пръстчетата...
                      хаах по НК съм невинна до доказване на противното

Коментар

С риск и аз да не бъда разбрана (то..всеки по една или друга причина е все наразбран) ще кажа, че убийте ме, ама такива обязаности хич не ги разбирам.
                        Четейки тук, а и другаде се изумявам как не могат да се градят елементарни отношения, а би трябвало хилядолетията опит в това отношения да са полезни.
                        Какво значи по задължение? Кой го задължава? Пистолет ли са му опрели в слепоочията или ще е добре да са (за малко повече съспенс и динамика)????
                        Абе не взимам ничия страна, изслушвам търпеливо казвам си какво мисля ако мога да помогна и до там. Намеси ли се трети става лошо

Коментар

• А може едни карти да се разцъкат

http://www.dnes.bg/mish-mash/2011/12...d-seksa.147436

Коментар

еей не го взимайте присърце... "Сърбяха ме пръстите" - имах нужда да попиша малко и аз на посоки, не съм искала да обидя никой - някак си съм възприела прочетеното, но всичко е субективно, тъй че универсална рецепта няма

Естествено, че човк не може да "опознае" другите от два поста и вникне в тяхната "философия", не съм се и стремила, поне не сега

Но понеже другарче ме покани да се включа (няма да издавам) и имах нужда малко да изкажа като в онази песен "нещо ми е разглобено, терореро"

Зарко като съм пислаа "безраличен" имах предвид, че когато човек е опитвал от нещо (каквото и да е) достатъчно дълго идва момент, в който му писва, не проявява интерес или поне не във вида, в който му се предлага обикновено. Вчера си говорихме по този повод с един колега - приятелката му не правела вече нищо, просто си лягала (безподвижно) и чакала той да свърши цялата работа - по задължение. И той е отегчен, има нужда от нещо различно, явно еднообразието и пренаситеността убиват всякакви емоции, копнежи и т.н.

п.п. с риск пак да бъда "скастрена", че някой не е разбрал поне се надявам да ви раздвижа малко и разнообразя
                            Виновна си, не се оправдавай! Как така да не го "вземаме присърце", ШЕ те кастрим, нищо че са те сърбели (само) пръстчетата...

И - другото - ние тия "другарчета" си ги знаем..., все се правят на умрели буболечки и от собствената камбанария по-далеч нямат интереси да гледат ("егУиЗти" - на мен да си ми е добре, нали знаеш...)...

Коментар

• С риск и аз да не бъда разбрана (то..всеки по една или друга причина е все наразбран) ще кажа, че убийте ме, ама такива обязаности хич не ги разбирам.

Коментар

• Първоначално изпратено от zapalkata Разгледай мнение
                                Разговора между вас усещам,че от тук е станал много интересен!
                                мдам разменихме някои идеи за освежаване на връзката Ще видим дали ще приложи и какво ще се получи...

Коментар

Working...
                                X