IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето ... (архив до 7.06.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• В нета е пълно.. А оная снимка отдавна я няма.... Това е като първата любов...

Коментар

• Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
      Не мога от носталгия по доброто старо време и сега да не ударя една .....
      Дай тука снимката - та и аз...

Коментар

• Първоначално изпратено от MILOM Разгледай мнение
        абе къде е Космо
        специално за него и любителите на белите дробове
        http://www.youtube.com/watch?v=eiuHd...eature=related
        http://www.youtube.com/watch?v=G5z_8...eature=related

Мале бате с теб като че ли сме най добри приятели... Феноменално еднакъв вкус за хубавите неща имаме...Саманта Фокс и Сабрина са жените на които съм мастурбирал най-много пъти в жиовта си.. Имах на първата си кола на предното стъкло тефтерче със Сабрина по цици.. Даже и в колата съм лъскал на нея.. А за Саманта съм ходил още като малко дете до битака пеша от нас (поне 12 км) за да си купя нейни значки пак по цици... Не мога от носталгия по доброто старо време и сега да не ударя една .....

Коментар

• Първоначално изпратено от новобранецът Разгледай мнение
          Паралия-инвеститор-инвеститора-инвеститорите.Понякога си служа със синоними
          Аха, разбрах. Някой по-долу спомена за инвеститор. Нищо общо нямам с това съсловие.
          И между другото - правенето на долните неща (покер, пури, пиене, скучаене) не изискват голям начален капитал.

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
            И как точно го разбра това за "паралията"?
            Поне разбра, че парите купуват достойнство.

П.П. Не съм оперативно интересен - здрав съм и нямам оплаквания от вътрешните си органи.
            Понякога съм се чудел дали не съм венерично-дерматологично интересен.
            Паралия-инвеститор-инвеститора-инвеститорите.Понякога си служа със синоними

Коментар

Паралията с интересните занимания,не мислиш ли,че с тази твоя слабост си оперативно интересен
              И как точно го разбра това за "паралията"?
              Поне разбра, че парите купуват достойнство.

П.П. Не съм оперативно интересен - здрав съм и нямам оплаквания от вътрешните си органи.
              Понякога съм се чудел дали не съм венерично-дерматологично интересен.

Коментар

vmankov, гладът и снобизмът са велики двигатели на перверзията.
                Не съм гладувал и не съм виждал гладуващи, та не знам за глада.

Коментар

Понякога се играе покер, понякога се пие, понякога се пушат пури или предните три наведнъж, а понякога само се скучае......

П.П. И моля, моля - за Итонг нищо не съм казвал. Вие скоро и с гипсокартон ще се пробвате....

Паралията с интересните занимания,не мислиш ли,че с тази твоя слабост си оперативно интересен

Коментар

• Първоначално изпратено от vmankov Разгледай мнение

Ако индивидът е човек - за пари нема да продаде и йота от достойнството си. Защото е лоша сделка, необратима.
                    vmankov, гладът и снобизмът са велики двигатели на перверзията.

Коментар

Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
                      Идея си нямаш колко си прав. Хората с пари са най-извратените личности. Могат да ти платят и тухла да си вкараш в задника.
                      Такива ли неща си мислите-как някой ще си мушка итонг.А през времето на мъчителния опит те какво ще правят?Тоест,каква ще им е ролята там?
                      Понякога се играе покер, понякога се пие, понякога се пушат пури или предните три наведнъж, а понякога само се скучае......

П.П. И моля, моля - за Итонг нищо не съм казвал. Вие скоро и с гипсокартон ще се пробвате....

Коментар

Не платците да вкарат, а получаващият парите да си я вкара.
                        В това е перверзията. Хората правят за пари невероятни неща.

П.П. само да уточня, преди да ме изтрие модито - Става дума да тухла единичка. За четворка само съм чувал.
                        Така де, така. И аз имах това предвид.

Зависи от индивида. Не от парите.

Ако индивидът е човек - за пари нема да продаде и йота от достойнството си. Защото е лоша сделка, необратима.
                        Last edited by vmankov; 09.01.2012, 21:01.

Коментар

• [QUOTE=anon6706;1059196431]Идея си нямаш колко си прав. Хората с пари са най-извратените личности. Могат да ти платят и тухла да си вкараш в задника.[/QUOTE

Такива ли неща си мислите-как някой ще си мушка итонг.А през времето на мъчителния опит те какво ще правят?Тоест,каква ще им е ролята там?

Коментар

• Първоначално изпратено от vmankov Разгледай мнение
                            На кого могат, на кого - не.
                            Зависи...
                            Не платците да вкарат, а получаващият парите да си я вкара.
                            В това е перверзията. Хората правят за пари невероятни неща.

П.П. само да уточня, преди да ме изтрие модито - Става дума да тухла единичка. За четворка само съм чувал.

Коментар

• абе къде е Космо
                              специално за него и любителите на белите дробове
                              http://www.youtube.com/watch?v=eiuHd...eature=related
                              http://www.youtube.com/watch?v=G5z_8...eature=related
                              http://milom.blog.bg/

Коментар

Идея си нямаш колко си прав. Хората с пари са най-извратените личности. Могат да ти платят и тухла да си вкараш в задника.
                                На кого могат, на кого - не.
                                Зависи...

Коментар

Working...
                                X