IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето ... (архив до 7.06.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от zarco Разгледай мнение
    .
    тук...и т.н...
    Зарчи,

аз 'ноу си те кльопам, браточка и си винаги неизчерпаем извор на нестандартни моменти/елементи ( дет' му викат инженери-те ).

В момента стига се "взира" кат' инженерен в детайлите и погледни Небето, щот' издребняваш, а не ти прилича - ти си готин.

Направи 2 крачки "назад" от конкретната полемика и Мечо ще направи 1 крачка назад и готово.

П.П. Аз вчера го писах т'ва, ама не го пуснах. Пратих сега Тати на градината ( ние сме с 3 градини в регулация и на по 1 км и той го гледам виси днес и хем уморен и болничак и хем иска нещо да "внесе" някой ден в къщи, че да се чувства полезен. И го пратих сега там, щот' за градината се е сетил и това е най-важното за него и няма да му чупя хатъра.

Останаха 2 кила череши неизядени и му ги измих и викам "Иди сега за 1 час, после ще гледаме ЦСКА-то, после ще гледаме волейбола, че германците са силни, ама па и Радо Стойчев ( евала на човека ) много е развил отбора ни по волейнол и ще ги гледаме и така. Аз па сега не мога да отида до една кръчма да се напия, щот' "обществото" ме гледа под лупа и има погледи, които са състрадателни и без думи, а па има "погледи", дет' само ме чакат да се обърна с гръб и да се разсъскат. И мен ме боли "фара", пардон ханша - ама Тати па много се впряга на тия неща - какво щели да кажат "хората", щот' нЕкъв перфекционист ( роден е на Бербат-ката на датата и аз всяка година го базикам Честит рожден ден, Берба ). И така ... хумористично е и дано се справя

Коментар

• Първоначално изпратено от kev Разгледай мнение
      И в същия дух :

Инструктор по кормуване към курсист:
      - Чуй ме внимателно моето момче! Когато започнеш да шофираш има три случая, в които винаги трябва да внимаваш и да си нащрек:
      1.Когато видиш пиян пешеходец - Пияните хора са неконтролируеми на пътя и всеки един момент трябва да очакваш всичко от тях.
      2.Когато край теб има такси - Повечето таксиджии са нагли и надеменни. Не спазват закона за движение по пътищата, и си мислят че са недосегаеми.
      3.Когато забележиш моторист - Мотористите, са луди глави. Те карат бързо, понякога са доста арогантни и доста често са предпоставка за ПТП-та.
      Младият курсист слушал внимателно, попивал всичко, но накрая попитал:
      - Господин инструктор, много се извинявам но нищо не споменахте за жените-шофьори!?
      - Уфф, добре ме подсети - въздъхнал инструкторът - жените-шофьори, моето момче, са като пиян таксиджия яхнал мотор...

П.П.Нищо лично към дамите. Знам че всички тук сме интелигентни и добри хора, и можем само да сме си полезни един на друг, по един или друг начин Бъдете здрави!
      3 в 1 - най - добрата комбинация Всеки пол си има своите силни и слаби страни . Шофирането не е от силните за нас , признавам , но компромиси трябва да се правят .
      Last edited by rinaa1; 12.05.2012, 16:20.

Коментар

• Първоначално изпратено от zarco Разгледай мнение
        ...
        Човек на тебе за каквото и да ти говори, ти все за краставицата. Не ти ли идва на ума, че може и да съм искрен.
        Баба ме научи на много неща.
        tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
          С теб ще са разправям като след като почистя България / и част от Македония/
          http://www.youtube.com/watch?v=okqE9hAwzQ8

... таА отиде да чисти и другите Земни кълбета... ...., сега прави окончателната обработка - лъскането с препарата за стъкла и вече ми блести в очите, че не виДЯ нищо...

... но, че ще се разправя - това го вярвам: никой психолог (дори и приемащите се като такива - моряци) - не е по-висок от нея...

Тук не е възможно да се обясни всичко в една ситуация, но да опитаме...Може да не се възприеме, но имам да правя тия разяснения от вчера.

Така, че: по повод постскриптума: "П.П. Фнимавай в гората като ухажваш мецаните Да не попаднеш на някой ревнив мечок, че нЪл сега сте в брачен период."..., аз написах следното:

Първоначално изпратено от zarco Разгледай мнение
          Ревнивите мечоци - определено страдат от някакво усещане за незаменимост..., а то - нищо, че сме уникални (или уникуми ) - сме си едни нормални хора със своите недостатъци...

Та - ревнивите - вместо да се докажат на друго място - губят време в глупости...

Тук аз - съвсем нормално - се поставих в ролята на МЕЧОК, ухажващ МЕЦАНИ(ТЕ) (без да имам предвид хората с никове на мечки, нито мечовци и подобни)...

Морякът-психолог, разбира се - се изживява като единствен мъжки екземпляр в тоА форум, който УСПЕШНО УХАЖВА МЕЦАНИТЕ в тоя форум, затова настръхна, че съм го плюл (а аз си бях докрай вежлив в разясненията)..., но аз не мисля, че форумът е населен (толкова) от МЕЦАНИ, колкото от привлекателни, умни, непорочни, коректни и т.н. - ДАМИ...

... и така, имайки себе си точно за такъв мечок - в разсъжденията си - приех прекалено навътре "съвета" - да внимавам с ревнивите мечоци, т.е. - с тия, чиито дами от време на време ме имат за незаменим......, разбира се, това е тема, вън от тезата, която защитавам в момента (дообяснявайки ЧАСТИЧНО онова, което е останало "зад кулисите"), затова само споменавам мимоходом нещата...

Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
          ... А на бандата съм обещала, ако работят съвестно да ги черпя по няколко кебапчета и бири.
          Хубав ден и лека работа, на тези които отиват да работят!
          Във връзка с последният цитат, ТНМ, аз лично бих предпочел да бъда почерпен с кофичка хубаво овче мляко - обяснявам: в селцата и махалите в полите на Витоша има много предприемчиви хора, които продават тоя гъста и много вкусна амброзия, от която не пропускам да си взема...

Ето причината, за да боготворя тия животинки - овчиците - а по показателят - хранителни и вкусови качества на млякото им - да ги поставям на първите места в класацията на животинските видове на планетата..., а дамите тук - все не ме разбират..., както се казва - рисковете на виртуалното общуване...

Радвам се, че за пореден път ще опитате да усетите опити за хумор, ирония, споделено щастие от нещата от живота, преклонение пред красотата на дамите тук...и т.н...
          "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

• И в същия дух :

Инструктор по кормуване към курсист:
            - Чуй ме внимателно моето момче! Когато започнеш да шофираш има три случая, в които винаги трябва да внимаваш и да си нащрек:
            1.Когато видиш пиян пешеходец - Пияните хора са неконтролируеми на пътя и всеки един момент трябва да очакваш всичко от тях.
            2.Когато край теб има такси - Повечето таксиджии са нагли и надеменни. Не спазват закона за движение по пътищата, и си мислят че са недосегаеми.
            3.Когато забележиш моторист - Мотористите, са луди глави. Те карат бързо, понякога са доста арогантни и доста често са предпоставка за ПТП-та.
            Младият курсист слушал внимателно, попивал всичко, но накрая попитал:
            - Господин инструктор, много се извинявам но нищо не споменахте за жените-шофьори!?
            - Уфф, добре ме подсети - въздъхнал инструкторът - жените-шофьори, моето момче, са като пиян таксиджия яхнал мотор...

П.П.Нищо лично към дамите. Знам че всички тук сме интелигентни и добри хора, и можем само да сме си полезни един на друг, по един или друг начин Бъдете здрави!
            Last edited by kev; 12.05.2012, 15:52.

Коментар

• http://vbox7.com/play:6ca08f6d

Коментар

• http://www.youtube.com/watch?feature...&v=bvdx3bUYChg

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                  Защо го твърди - не знам. Това ме обърква. Изглежда стабилен. Такива хора не са склонни към насилие причинено от битово изнервяне.
                  Насилник е , Мечо . Повярвай . Жените повече ги усещат тези работи . Не си заслужава да го нищим толкова . По - добре нещо позитивно .

Коментар

• http://vbox7.com/play:a5258e6d

Коментар

• Първоначално изпратено от rinaa1 Разгледай мнение
                      Ако е така , защо го твърди ? Нали усещаш нещата , каква ще е причината ? Празни приказки - едва ли . Анонимен форум предразполага към искреност . Пък да си фантазира на глас , т . е пишейки - много инфантилно .
                      Защо го твърди - не знам. Това ме обърква. Изглежда стабилен. Такива хора не са склонни към насилие причинено от битово изнервяне.
                      Баба ме научи на много неща.
                      tnm

Коментар

• Серго си намери забавление - търси , намирай и пускай ! Все нещо ще докажеш .

Коментар

• http://vbox7.com/play:38e9bdb3

Коментар

• Първоначално изпратено от sergo Разгледай мнение
                            Тъпанарите зад кадър обаче са много примитивни щом това ги забавлява толкова . Чак пък такива емоции за това , айде моля .

Коментар

• http://vbox7.com/play:a0f2fc89&al=2&vid=99113

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                                2. Съжалявам за грешката. Вместо "е" да се чете "би".

Пък аз мисля, че нито бие жена си, нито би опухал шофьорката .
                                Ако е така , защо го твърди ? Нали усещаш нещата , каква ще е причината ? Празни приказки - едва ли . Анонимен форум предразполага към искреност . Пък да си фантазира на глас , т . е пишейки - много инфантилно .

Коментар

Working...
                                X