Първоначално изпратено от Kiro
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето ... (архив до 7.06.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеБраво и от колко време си в морето общо. То при вас има ли пенсия и на колко години я вземате
Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеСлушат. Шриланкийците са повечето умни и изпълнителни. Леко се работи. Сен Винсент
и Гренадини е флагаТва май беше черен хумор
Прекрасно знам, че флагът няма значение
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеИ паплач ли са или слушат. Под какъв флаг сте
и Гренадини е флагаБаба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеМечо ти на търговски кораб ли си или на пътнически. Какъв е екипа ти
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеДа много пият братушките- аз съм работил с тях и мисля , че им е генетично
. Изобщо ли не кусваш Мечо
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеАртемида не празнувахте ли след успешния изпит
Не, всеки ден е ВЕЛИК ден - последните няколко особено много, а покрай работа не остава време за четене и се "мятам" последната вечер (хем зная, че не остава много от такова експресно четене)
брр не се оплаквам всъщност, това си е голямо разнообразиесвежарско е с "малките" зайци
пък и обичам да удрям по някое рамо, тъй че съчетавам полезно с приятно
http://www.youtube.com/watch?v=ukeRe...layer_embedded
Приятно пиене и доработване
Целувки,
кака виThere is no right way. Only your own way!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеПият за да ги хване русите и поляците брат за нас ритуала и лафа са важни- затова искаме да е по- дълго
На въпроса ти. Не е забранено, аз не пия.
За мезенето - майтап да ставаБаба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
Коментар