IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето ... (архив до 7.06.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
    Зелевият сок вече не ми става за пиене. Вмирисал се е..
    Koсмо бе ти натриев бензоат нямаш ли?

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
      Ще останеш доволен. За съжаление не мога да пиша повече. Чао. След двайстина дена ще ви чета творчеството като РОМАН
      Чао, Мечо!
      Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
      Мечо

Коментар

• Успешно плаване Мечо- жив и здрав

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
          Успешно плаване! И seven feet under the keel!! Като морско чадо знам, че попътният вятър е най-гадния, така че не ти го пожелавам!!!
          Благодаря, чао
          Баба ме научи на много неща.
          tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
            Мечо един приятел е ходил няколко пъти в Шри Ланка- нали о. Цаилон и казва, че там също са комунисти- социалисти и е много спокоино и красиво и не много скъпо- така ли е..
            Много интелигентни са повечето. Цейлон да. Не знам режима. Не съм ходил там. Ще ги поразпитам и като имам нет ще пиша ако е интересно.
            tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
              Ще останеш доволен. За съжаление не мога да пиша повече. Чао. След двайстина дена ще ви чета творчеството като РОМАН
              Успешно плаване! И seven feet under the keel!! Като морско чадо знам, че попътният вятър е най-гадния, така че не ти го пожелавам!!!

Коментар

В Хавана искам да ида за няколко месеца- едни приятели ходиха два пъти- много са доволни от всичко. Голям купон било. Другия път ще отида с тях.
                tnm

Коментар

• Мечо един приятел е ходил няколко пъти в Шри Ланка- нали о. Цаилон и казва, че там също са комунисти- социалисти и е много спокоино и красиво и не много скъпо- така ли е..

Коментар

• В Хавана искам да ида за няколко месеца- едни приятели ходиха два пъти- много са доволни от всичко. Голям купон било. Другия път ще отида с тях.

Коментар

Е да виетнамките са супер, ас и сигурно има ред- там нали е комунизма още
                      Комунизъм е. Добре, че ме подсети. В Хавана е много хубаво и въобще в Куба.
                      tnm

Коментар

• Е да виетнамките са супер, ас и сигурно има ред- там нали е комунизма още

Коментар

Така си мислех за пенсията- трябва да се пенсионираме по- рано от инвестиции. Флага нали е за спестяване на данъци- къде сега е наи- изгодния флаг. Тези от _ри ланка будисти ли са или мусулмани
                          Тези са християни, единия е будист. Сайгон не щото са много напред с икономиката, ами щото там се изкарва весело .
                          tnm

Коментар

Еи Саигон толкова ли се е развил- Вярно ли е че Виетнам много се е развил, а Хонг Конг..
                            Хонг Конг с Веетнам ?
                            Трудно сравнение ... Колкот и да се е рабвил ...
                            ..
                            не съм бил на нето едно от двете места де ..
                            Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Еи Саигон толкова ли се е развил- Вярно ли е че Виетнам много се е развил, а Хонг Конг..

Коментар

• Така си мислех за пенсията- трябва да се пенсионираме по- рано от инвестиции. Флага нали е за спестяване на данъци- къде сега е наи- изгодния флаг. Тези от _ри ланка будисти ли са или мусулмани

Коментар

Working...
                                X