Първоначално изпратено от Kosmonavta
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето ... (архив до 7.06.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеЩе останеш доволен. За съжаление не мога да пиша повече. Чао. След двайстина дена ще ви чета творчеството като РОМАН!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеУспешно плаване! И seven feet under the keel!! Като морско чадо знам, че попътният вятър е най-гадния, така че не ти го пожелавам!!!Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеМечо един приятел е ходил няколко пъти в Шри Ланка- нали о. Цаилон и казва, че там също са комунисти- социалисти и е много спокоино и красиво и не много скъпо- така ли е..Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеЩе останеш доволен. За съжаление не мога да пиша повече. Чао. След двайстина дена ще ви чета творчеството като РОМАН
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеВ Хавана искам да ида за няколко месеца- едни приятели ходиха два пъти- много са доволни от всичко
. Голям купон било
. Другия път ще отида с тях.
Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеЕ да виетнамките са супер, ас и сигурно има ред- там нали е комунизма още
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеТака си мислех за пенсията- трябва да се пенсионираме по- рано от инвестиции
. Флага нали е за спестяване на данъци- къде сега е наи- изгодния флаг
. Тези от _ри ланка будисти ли са или мусулмани
.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеЕи Саигон толкова ли се е развил- Вярно ли е че Виетнам много се е развил
, а Хонг Конг..
Трудно сравнение ... Колкот и да се е рабвил ...
..
не съм бил на нето едно от двете места де ..Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
Коментар