IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето ... (архив до 7.06.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Wasser allein macht stumm,
    das zeigt im Teiche die Fische
    Wein allein macht dumm, das beweisen die Herren am Tische.
    Und weil ich keines von beiden will sein,
    trinke ich Wasser gemischt mit Wein.

Водата води до онемяване
    за доказателство вижте рибите
    Виното води до оглупяване
    за доказателство вижте мъжете около масата
    Тъй като не искам да съм като никой от тях
    пия виното разредено с вода

Гьоте
    Баба ме научи на много неща.
    tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
      Артемида не празнувахте ли след успешния изпит
      Кире,
      пие се ПРЕДИ изпит ...
      Полят изпит - взет изпит !!! - старо азбучно правило ..
      Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
        Уж пиете за да ви фане, пък мезите за да не ви фане лесно
        Бях на работа в студентските години в КОМИ -сядаме да пием колегите руснаци и единия ми вика-Какви пиячи сте българите-по цяла нощ пиете и не се напивате,я по сериозно,стаканок один,два,три и под масата.
        Разни народи,разни табиети
        http://milom.blog.bg/

Коментар

• Мечо на кораба забранено ли е пиенето- ти не пиеш ли

Коментар

• Артемида не празнувахте ли след успешния изпит

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
              ...
              Артемида,
              Софиянска,
              Това, дето слагаш тука такъви фотографии по обед, е МНОГО некоректно към гладният пролетариат !!!
              Позор !!!
              Мдам предлагам да ходим да хапнем, че вече главата ме боли, кашлям, "черно ми е пред очите.. все ми се яде" Това, защото снощи съм списвала разни работи до към 3 часа и съм яла само един шоколад... напраУ се чувствам като героиня от "умирай трудно"

как се пееше в една песен "всичко се повтаря в живота ми..." ето я и нея...

http://www.youtube.com/watch?v=zXBBJ...eature=related
              There is no right way. Only your own way!

Коментар

• Пият за да ги хване русите и поляците брат за нас ритуала и лафа са важни- затова искаме да е по- дълго

Коментар

• - Наскоро реших да спра алкохола и почнах да пия сок. А после разбрах, че това също е неправилно.
                  - И спря да пиеш сок ли?
                  - Не, сега пия сок с алкохол.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                    Да това са мастните го прилагаше един приятел- преди пиене взимаше краве масло
                    Уж пиете за да ви фане, пък мезите за да не ви фане лесно
                    tnm

Коментар

• Да това са мастните го прилагаше един приятел- преди пиене взимаше краве масло

Коментар

• Първоначално изпратено от artemida_sofyanska Разгледай мнение
                        ...
                        Ъ
                        tnm

Коментар

• Молекулите на етиловия алкохол са водно и мастно разтворими. (водичка и зехтинец)

Коментар

• Успех на испитите Артемида

Коментар

• Първоначално изпратено от artemida_sofyanska Разгледай мнение
                              ...
                              ...
                              Артемида,
                              Софиянска,
                              Това, дето слагаш тука такъви фотографии по обед, е МНОГО некоректно към гладният пролетариат !!!
                              Позор !!!
                              Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• За разграждането на 1 молекула алкохол трябват 5 молекули вода. Като пиеш много и без разредител се получава дехидратация. На сутринта или после си много жаден. Остави пък другите процеси дето се получават... Повече течности с алкохола и това е.

Имахме един близък приятел майстор, той поне 20 години пиеше по цел ден ракия докато работи но винаги с чаша вода. Готин човек беше, но му гледах последните години - алкохола на прощава. Умереността е ключа поне за мен.

Коментар

Working...
                                X