IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето ... (архив до 7.06.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• ХелоУ другари и другарки, липсвАхте ми както обещах (макар да не съм свършила всичко...шЪ сЪ черпим)

ето ги сервитьорките

не съм забравила и дамите от форума, затова ще викнем и сервитьора

http://www.youtube.com/watch?v=Aq3q03yeWe4

да се отчета вчера падна пръвия изпит с 6 : 0 за мен

кофтито е, че днес развалих пейзажа с един грешноразвит въпрос от 10, а покрай мен и "цяло село" тъй де половината зала, колеги но ще видим резултата...

айде отивам да работя и довечера пак ще залягам над четенето, че ме чака още един тази седмица
    Last edited by artemida_sofyanska; 12.01.2012, 11:31. Причина: понеже артемидка е гладна, та все изяжда по някое букве в последно време
    There is no right way. Only your own way!

Коментар

• Това за водата е докато пиеш- на водата едно време и викахме дулгерско мезе- да се пие с концентрата

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
        Космо не само вода става и със зелев или портокалов сок
        По Нова Година бяхме с една микробиоложка,та тя разправя как алкохола след изпиването му се преработва от организма-не бях много трезвен ,но запомних нещо от сорта,че молекулите на алкохола,за да не влияят директно , веднага е нужно с концентрата да се пие вода-така водните молекули обграждат алкохолната и не се напиваш.Ще взема да поискам да ми го прати на е-маil ,че виждам не мога да го докарам обяснението,но проверено е действа-не те хваща лесно,а и няма махмурлук.
        А и ако може ТНМ да помогне-имаше някакви постове с подобна тематика
        http://milom.blog.bg/

Коментар

• Аз имам вила на 1300метра - чист въздух и планина- идеално е за лятото за стари хора

Коментар

• Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
            Гледай как съвсем различни и непознати хора, а мечтаем за едни и същи неща.. Ей смаза ни тоя стрес - виж как всеки втори мечтае да се усамоти и да е далеч от простотията.. Все по малко хора искат да се развиват като наемни работници.... Нормално... Ние просто щото сме си българи и не го осъзнаваме колко е зле положението... Само като излезеш от Вас и ка те дразни целият свят - като че ли си във филм на Чук Норис и от всякъде те дебнат капани и виетнамци... Мамата си е е..... Уф а взема да си отворя една бира да избия клина... Пак се отказах да ходя на работа...
            Бирката си пийни, ама гледай да не станат повече от 2 (две)..
            После знаеш, че се връщаш в изходна позиция ...
            ...
            Мен лично светът не ме дразни... Няма смисъл, да се ядосваш заради нещо, на което не можеш да повлияеш... Светът е такъв, какъвто е ...
            С мен, без мен, харесва ми или не - такъв си е ...
            За мен лошото е, че това НЕ е моят свят...
            Просто не ми харесва ...
            Ама ... Дет се вика, мой проблем...
            Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
              Аз, за малко по-натам съм намислил да се заселя в едно село, ...
              В България си е, но за сега ще го запазя за себе си...
              Малка къща с дворче, ще пренеса една огромна библиотека и ще се изтемерутя жестоко ...
              Толкоз ...
              Гледай как съвсем различни и непознати хора, а мечтаем за едни и същи неща.. Ей смаза ни тоя стрес - виж как всеки втори мечтае да се усамоти и да е далеч от простотията.. Все по малко хора искат да се развиват като наемни работници.... Нормално... Ние просто щото сме си българи и не го осъзнаваме колко е зле положението... Само като излезеш от Вас и ка те дразни целият свят - като че ли си във филм на Чук Норис и от всякъде те дебнат капани и виетнамци... Мамата си е е..... Уф а взема да си отворя една бира да избия клина... Пак се отказах да ходя на работа...

Коментар

• Аз харесвам и Кипър и Малта не са далече, а и комшитата турци хубаво слугуват на гостите си

Коментар

• Космо имаш ли ден брат в които да не пиеш. Аз преди бях преди така, но сега доста разредих- с годините и количеството намалява- и не ги меси много е лошо

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                    Това за парцела е умно и патриархално. Дааа , но има и Кипър и Малта- вярно е , че човек трябва да се наслади на староста и да си поживее подобаващо- напълно те подкрепям. Аз мислех за Австрия, но сега си мисля че може и да се пътува- няма смисъл да се набутваш в недвижимости. Ти какво ще кажеш
                    Естествено че си прав... Идва обаче един момент когато човек става стар и по трудно подвижен и му трябва дом на топличко място дето да гледа морето и да си спомня за времнат га е дигал още самолета... На тия сегашните години все още е по добре да пътуваш и да ти слугуват по хотелите...

Коментар

• Аз, за малко по-натам съм намислил да се заселя в едно село, ...
                      В България си е, но за сега ще го запазя за себе си...
                      Малка къща с дворче, ще пренеса една огромна библиотека и ще се изтемерутя жестоко ...
                      Толкоз ...
                      Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

Ще мине..
                        Иди бъцни едно шкембе с 1-2 бири, както си му е реда и се наспи ...
                        гаси телевизор, кампютер и секво ...
                        Абе май ще ми объркат плановететия миндили и ще трябва да ида до работата, щото пак нещо са се мотивирали да правят чудеса от храброст...

Коментар

• Това за парцела е умно и патриархално. Дааа , но има и Кипър и Малта- вярно е , че човек трябва да се наслади на староста и да си поживее подобаващо- напълно те подкрепям. Аз мислех за Австрия, но сега си мисля че може и да се пътува- няма смисъл да се набутваш в недвижимости. Ти какво ще кажеш

Коментар

То само главата да беше.. Направо се разтекох от всички страни....
                            Ще мине..
                            Иди бъцни едно шкембе с 1-2 бири, както си му е реда и се наспи ...
                            гаси телевизор, кампютер и секво ...

Коментар

От тва, дет си изброил, само Загорската става ...
                              ша ма прощааш...
                              много ясно, че ще се цепи тиквата ..
                              То само главата да беше.. Направо се разтекох от всички страни....

Коментар

Епа вчера водка собиески, после финландия, полсе бира Загорка в кенчета, после водка Смирноф и полсе Ариана в два литра бутилка - не съм много межал щото бирата беше малко
                                От тва, дет си изброил, само Загорската става ...
                                ша ма прощааш...
                                много ясно, че ще се цепи тиквата ..

Коментар

Working...
                                X