IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето ... (архив до 7.06.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от master of the seven seas Разгледай мнение
    Много народ ще трябва да биете,за съжаление. И то по няколко пъти.
    Абе много ама ние време имаме и потенциал....

Коментар

• Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
      Ей как мило ми стана - чистачката дето я назначих преди три месеца тая сутрин ми направила баница женицата.. И ми вика - г-н ......... гледам че сте притеснен та и аз да Ви помогна с каквото мога... Това са последните останали оазиси на доброто у хората - все още го има в някои хора от по старото поколение, които са на ниво нисък експертен и обслужващ персонал... Много жалко... Само боклуци и измети заемат ключовите позиции в държавата.. Как нема един шеф (не министър, не изпълнителен директор, а шеф на отдел в Мтел или Кока кола например) дето да не е някое болно амбициозно педалче / курва дето целият свят и пречи да стане господар на вселената... Пфу.. Чудя се дали да не почна да ги бия... Взимам 2ма шофьори и заставам пред мола и който гледа лошо, надува се, прави се на интересен, замърсява, не спазва правилата за улично движение - бой тупаници ритници... Ама само от едно ниво на горе - щото бедните и смазани хорица и без това ги е ударил живота.. Точно е тия лайна дето най ме дразнят... Бум една глава, дясно круше.... Другия път няма да крие данъци.. Ъпъркът, подсечка - другия път няма да пибипка по светофарите на минувачите... И така докато не дойде полиция.. На другия ден пак... Нема да оправим света ама поне ще го направя малко по спарведлив...
      Много народ ще трябва да биете,за съжаление. И то по няколко пъти.

Коментар

• Ей как мило ми стана - чистачката дето я назначих преди три месеца тая сутрин ми направила баница женицата.. И ми вика - г-н ......... гледам че сте притеснен та и аз да Ви помогна с каквото мога... Това са последните останали оазиси на доброто у хората - все още го има в някои хора от по старото поколение, които са на ниво нисък експертен и обслужващ персонал... Много жалко... Само боклуци и измети заемат ключовите позиции в държавата.. Как нема един шеф (не министър, не изпълнителен директор, а шеф на отдел в Мтел или Кока кола например) дето да не е някое болно амбициозно педалче / курва дето целият свят и пречи да стане господар на вселената... Пфу.. Чудя се дали да не почна да ги бия... Взимам 2ма шофьори и заставам пред мола и който гледа лошо, надува се, прави се на интересен, замърсява, не спазва правилата за улично движение - бой тупаници ритници... Ама само от едно ниво на горе - щото бедните и смазани хорица и без това ги е ударил живота.. Точно е тия лайна дето най ме дразнят... Бум една глава, дясно круше.... Другия път няма да крие данъци.. Ъпъркът, подсечка - другия път няма да пибипка по светофарите на минувачите... И така докато не дойде полиция.. На другия ден пак... Нема да оправим света ама поне ще го направя малко по спарведлив...

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
          Маранди, ти не ми отговори преди време на един въпрос в темата на Асен, а сега се зачудих как толкова бързо изтриха анулирания ти пост......

Продължавам да се чудя на..... мълчанието.

П.П. Има ли богоизбрани в този форум?
          Анончи,

Вярвам на интуицията си и на опита си, който имам като модели на организация в т.нар. АйТи, каквото и да значи това вече, а опита ми е по-голям от рожденната дата на този проект, който е така гостоприемен към нас. Т.е. т'ва не е мой бизнес.

Бих се чувствал мега-тъпо, ако случайно нараня невинен с думите си. Та, затова ми е и мълчанието ми.
          ---------------------------------------
          Единствено в темата на Асенката тогава му казах, че имам познати, които искат да шъткат 2 къщи във Вегас, в сегмента около 450к ( преди кризата ) парчето и ако проявява интерес да удари едно рамо, те ще му платят за услугата. Понеже, когато прописа пак в темата си, Вегас се оказа Меката на инвестиции в НИ. Та, ето - къщи 2 броя - цена, колкото-толкова.
          ---------------------------------------
          П.П. Чиърс, но не обичам да гадая дали съм прав/крив и т.н., демек безмислено похабена енергия за глупости.

Поздрави!
          Last edited by marandi; 18.01.2012, 02:20.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
            И квооо, тази вечер си с кожените гащи и кожения бич......
            Това си поведение на укротителка и го одобрявам много,ама тръгни ли да пиши в темата за политика и отива целия сексапил

Коментар

• Първоначално изпратено от kev Разгледай мнение
              Ти да вземеш освен да се интересуваш от спортА ами и да тръгнеш малко по фитнес зали и стадиони, че като гледам из града ни какви трътли са се появили и то още от тийнейджърки, ша вземем да си загубим славата на град с готини пи.ки Не казвам че имаш нужда (не съм те виждал), ама друго си е примера който даваме на младите, а то да гледа футбол и Ф1, и да хапва и да пийва всеки може... както и да псува по правителството, което и да е то...

П.П. И само ЦСКА!!!

П.П.П.Сега видях номерът на тоя ми пост и няма как да не ви поздравя с една песен:

http://www.youtube.com/watch?v=HlSidenJ5-E

Six Six Six.......
              И аз съм от ЦСКА.Гледах навремето мачовете с Нотингам Ливърпул и Байерн.Втория гол Цецо Йончев го вкара от пряк свободен беше на една ръка разстояние от мен,На полуфинала в 18 минута водехме с 3:0.Стадиона занемя уплашихме се не вярвахме на очите си.След мача с Ливърпул беше невероятно да отстраниш европейски шампион голяма радост беше,А мача с Нотингам в Англия го слушах на един ВЕФ.И когато Ружди Керимов и вкара гола имах чувството ще сън и наебал кралицата.Голям кеф.А сега сме жалки а за пернишките боклуци какво да говоря диви селяни които незнаят къде са попаднали.Желая на младото поколение и то да види как ЦСКА наебава европейски шампион.

Коментар

• Първоначално изпратено от коки Разгледай мнение
                val/she коментарите по-долу си ги направих аз .От което следва,че има и жени които се интересуват от спорта .Като има по- интересни мачове си ги гледам /но не български такъв въпреки ,че съм фенка на Левски/Следя също тениса и F1.За сега чао ви ,че сядам на хапка и пийка .
                Ти да вземеш освен да се интересуваш от спортА ами и да тръгнеш малко по фитнес зали и стадиони, че като гледам из града ни какви трътли са се появили и то още от тийнейджърки, ша вземем да си загубим славата на град с готини пи.ки Не казвам че имаш нужда (не съм те виждал), ама друго си е примера който даваме на младите, а то да гледа футбол и Ф1, и да хапва и да пийва всеки може... както и да псува по правителството, което и да е то...

П.П. И само ЦСКА!!!

П.П.П.Сега видях номерът на тоя ми пост и няма как да не ви поздравя с една песен:

http://www.youtube.com/watch?v=HlSidenJ5-E

Six Six Six.......
                Last edited by kev; 17.01.2012, 21:32.

Коментар

• Маранди, ти не ми отговори преди време на един въпрос в темата на Асен, а сега се зачудих как толкова бързо изтриха анулирания ти пост......

Продължавам да се чудя на..... мълчанието.

П.П. Има ли богоизбрани в този форум?

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                    Ейййй, това ме разсмя.

Коментар

• Първоначално изпратено от коки Разгледай мнение
                      val/she коментарите по-долу си ги направих аз .От което следва,че има и жени които се интересуват от спорта .Като има по- интересни мачове си ги гледам /но не български такъв въпреки ,че съм фенка на Левски/Следя също тениса и F1.За сега чао ви ,че сядам на хапка и пийка .

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
                        Добра Ви вечер!

Коки, тази вечер сте мъж или по-правилно е тази Коки е мъж?
                        Другата Коки може и да е жена и вероятно е такава.
                        Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

• Първоначално изпратено от artemida_sofyanska Разгледай мнение
                          Е, днес е страхотен ден дано и вечерта е хубава...
                          Какво стана с изпитите?

Коментар

• Приятна вечер на Коки и другите!

http://www.youtube.com/watch?v=JUbMWtUyIIE

Коментар

• Първоначално изпратено от новобранецът Разгледай мнение
                              Тук говорим за „А“ Професионална Футболна Група.Локо Мездра и в елита си бяха посредствени,ама да ги събираха от поляните не помня.Коки,извършваш ли селекция,или както казва Анон ги взимаш само заради желанието им за игра?
                              Някъде между 20.00 и 21.00 часа си застъпват смените, поне така съм забелязал.

Скоро ще дойде "старата опитна кучка" и ще ни "нареди" с интелект и женственост.

Гледам и в Политиката има мълчание от този ник. Сигурно подписват приемо-предавателен протокол, че утре надници ще трябва да им се плащат.

Коментар

• Да права си - аз познавям няколко мъже на които викаме Коки и Кокич

Коментар

Working...
                                X